Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simpsons13

Oscar

Dnes jsem jela autem od babičky asi pul hodiny domů a celou cestu sem přemýšlela o tom jak to bude dojemný když heath vhraje aji brácha ktterý říkal : I když sem na sexy herečky Heath toho jokra hrál fakt skvěle a prý je Dark knight jeho nejoblíbenější film pořát se na něj spolu díváme už sme ho videli tak 5x a pořát superní film . Myslím si (nebo spíš vím) že heath si to zaslouží a že to určitě vyhraje držím mu palečky (určitě sem pak napiště jesrtli to skutečně vyhrál a odkaz na nějaký schlédnutí moc díky)
    • heatcliff

Re: Oscar

vysledky oscarů najdete na mých stránkách,já je tam vložím hned brzy ráno!ale jsem nervozni!doufam ze to vyhraje!
      • perth

Re: Re: Oscar

Heathy MOC MOC DRŽÍME PALCE!!! *3* Myslím, že pokud ti tu cenu nedají, tak opravdu nehodnotí kvalitu herce, ale úplně něco jiného..Byla by to ostuda-pro ně!
        Ale já celým svým srdcem věřím, že ji dostaneš!!! *14* *14* *14*
        Takže se na nás shora dívej*4*, jak ti fandíme a vychutnávej si tu slávu *3* *14* *14* Jsme s tebou *14*
        • irisbam

Re: Re: Re: Oscar

Na 100% souhlas!!!!
          Heathe, zasloužíš si to!! *14* A určitě se dívat bude, myslim, že sám je napnutý jak to dopadne *1* Moc Ti držíme palečky *4*
          Achjo, jenom škoda, že to neuvidim... kdybych aspoň věděla, v kolik se bude udílet cena za herce, protože celou noc na to koukat nemůžu :/ že bych si jako vstala jenom na něj *1*
  • heatcliff

CHYBÍ....

Jak už tady čtu, opět se našli lidé, kterým heath chybí,a zabývají se jeho smrtí- a abych řekl, také mne to pořád nedá !....Nepochopím jak se to mohlo stát- to už ví jen Heath....Je to strašné,ale je dobře že se na něj vzpomíná, protože hvězdou je i po smrti, sice zemřel, ale to neznamená, že jeho filmová kariéra bude opomenuta, a což teprv jeho výkony!- to by byla veliká škoda! Jinak co se týče ankety v Bravu- myslím, že na to jak ten časopis zrácí na své úrovni, a čím dál víc se stává s prominutím ,,pubertální trapárnou s patinsonem, a efronem- tak se Heath umístil velice dobře! Třetí místo je velmi pěkné,- děkuji tedy všem, kteří hlasovali, a podpořili ho! THINKING OF YOU!HEATH! *9* *4*
    • a.n.c.a.

Re: CHYBÍ....

tj a Heath dokazal neco co zatim tyhle hvezdicky nedokazali
    • heatcliff

Re: CHYBÍ....

Omlouvám se, poslal jsem to dvakrát *4*
  • petrahladilova

sen

Lidi dnes se mě nechtělo ani probudit,zdálo se mi o Heathovy.Byl to sice smutný sen ale viděla jsem ho *9*
    Já se těším na sobotu noc a na Ruce pryč.Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a já se do soboty ještě ozvu tak paa.
    Miluju tě Heathy Ledgere a moc nám chybíš...
    • Re: sen

Já se také nemůžu dočkat soboty. Moc se těším na Heathův film, který jsem ještě neviděla. Včera jsem si koupila Ples příšer, i když to zrovna není můj oblíbený film, ale zase mám další do sbírky Heathových filmů. Tak v sobotu!!!
  • Pojídač

Včera mi přišel Pojídač hříchů, který jsem si objednala, ještě ho doma nemám. Sice to není zrovna můj oblíbený film, ale hned jsem se vrhla k přehrávači a kochala jsem se Heathovým obličejem, postavou a hereckým výkonem. To byl zase zážitek. Vždycky, když vidím nějaký jeho film, vžiju se do děje a zapomenu na to, že už nežije. A když si to pak uvědomím, je mi ho strašně moc líto.
    • heatcliff

Re: Pojídač

To mám úplně stejně Danny, vždy když vidím jeho film, a on pak skončí, příjde mi hrozně překvapivé a neuvěřitelné, že to slunce jakým on ve všech filmech je, už nežije, je to opravdu neuvěřitelné... *9*
  • Ahoj

Ahoj, nechci se na nic zeptat ani nechci komentovat ničí názory, jen jsem si tak nějak řekla, že bych také mohla něčím přispět. Nikdy jsem nepatřila k těm, kteří by kdovíjak žrali jakoukoli známou osobnost, zakládali fankluby, pořádali meetingy a tak vůbec, ale musím uznat, že osud tohohle člověka mě skutečně zasáhl. Poprvé jsem ho viděla ve filmu Příběh rytíře, ostatně asi jako většina. Do té doby jsem ho znala jen z nějaké té fotky v časopisech a tak...Nikdy mi nepřišel nějak úžasný, ale po tomhle filmu jsem změnila názor. Jenže to bohužel bylo moc pozdě. Za rok se objevila zpráva o jeho smrti. Zdaleka jsem neviděla všechny jeho filmy, ale pokud bych měla vybrat jeden jako ten nej...vybrala bych Čtyři pírka. Nevybírám podle důležitosti nebo nějakého bodového zlomu, vybírám prostě tak jak se mi filmy líbí. Nyní se chystám do kina na Imaginarium. Vzdát poslední poctu! (jinak moc se mi líbil článek o imaginariu v MF Dnes, Spáčilová se vyšvihla)
  • ...

Dneska to jsou 3 roky co zemřel když jsem si koupila bravicko a videla jsem jak se tam usmyva nemohla jsem uverit ze tu uz neni ve všech filmech byl uzasnej.
    Osud je hajzl *9*
    • Re: ...

Souhlasím akorát s tím rozdílem že 3 roky to byly 22.ledna
  • Néééééééé

*9* proc sem z toho v soku doted...néééé *9* jak mi bude zchazet...upe skvelej herec *14* ale prooooooc *9* to uz se asi nedovime *9* Navzdy te budu mit v srdci *14* *14* *14* *14* proste hodny,mily....no jednim slovem *14* ZLATICKO *14*
  • mitricka

temný rytíř

když sem na temném rytíři byla poprvé, tak mě to tak uchvátilo, hlavně heathův výkon, že sem okamžitě na to musela jít znova! on tu roli snad úplně prožíval, jinak by z toho nebyl tak úžasný joker! kdo neviděl, opravdu doporučuji! a toho oskara bych mu stopro dala! *14* *14* *14*
    • Re: temný rytíř

Jo, on to zahrál naprosto dokonale, jako všechno předtím. ale co se Jokera týče, on se snažil se s ním nejenom sžít, ale jak sám řekl, přímo se jím stát. Bohužel, role byla tak náročná a hlavně psychycky, že musel brát ty antidepresiva, a možná se mu tahle role stala nakonec osudnou. Oscara si rozhodně zaslouží, ale bylo by lepší, kdyby jeho výkon třeba nebyl úplně fenomenální, nemuseli přijít na řadu ty antidepresiva, Heath se nepřetěžoval,a byl nanživu... R.I.P.
  • petrahladilova

Heath je jednička

Tak já taky Heathečkovy gratuluji k 3.místu v Bravu.Na to že je náš chudáček milovaný mrtví zanechal za sebou spoustu živých *15* a to je dobře, protože tady se vidí kolik lidiček Heathečka miluje a váží si ho *3* Co se týče mě já přiznám že si ho moc vážím a mocinky moc ho miluju..a doufám že to ví *5* Musí to vědět protože na něho myslím den co den a každej den mu přeji krásnej den a dobrou noc pak večer.Střelená? Nee oddaná Heathovy Ledgerovy s plnou láskou *14* *14*
  • r.i.p.

lidi, co to znamená to r.i.p, co všude před jeho jmenem pisou?
    • Re: r.i.p.

Rest In Peace...odpočívej v pokoji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit