-
Imaginárium
V Boskovicích bude Imaginárium v kině někdy na konci listopadu nebo začátkem prosince,napsal mi to vedoucí našeho kina tak se moc těším...i netěším protože pak už není nic --jen vzpomínky -- a naše diskuze a DVD a možná čekání na dalšího oskara za tuto roli nebo za tento film *7* ? Kdo ví...
Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY
PS:sem si vzpoměla moje kolegyně v práci mi řekla že se dívala na potriota a Heath se jí tam moc líbil a litovala že je posmrti....Anetko děkuji za projev lítosti..... -
Kalendář
http://ecx.images-amazon.com/images /I/51KwKfoTkVL._SL500_AA280_.jpg Není to tenhle?? -
Heathy
S tím smutkem to mám stejně, myslím, že v poslední době mi vlnu emocí přináší jedině Heath *9* , - Heath je zlato! *4*
Tak Beze mě máme za sebou, Heath je tu skvělý, ale je to takový film k zamyšlení po všech stránkách, néjen, že v té době Heath a Michelle procházeli krizí, ale navíc tahle role začala Heatha psychicky velmi vytižovat, a myslím, že v tomhle období začal brát ony prášky *9*
Ach jo, ten náš Heathy...!,-)
*9* smutek a *4* radost, on je ztělesněním tohodle všeho. -
Praha
Tak jsem dnes přijela z Prahy a musím říct, skvělý zážitek. Obzvláť katedrála sv. Víta, kde stál Heath. Už jak jsme šplhali po Zámeckých schodech, byla jsem moc natěšená. A i když to vypadalo, že to sestra za chvilku vzdá, já šplhala dál. Pro Heatha? Udělala bych nemožné, než jen vylezení několika schodů. Celá nesvá jsem vstoupila před tu gotickou stavbu. Vyprávěla jsem mamině, že zrovna tady někde v těch místech se pohyboval. I když vím, že kráčel po celém prostoru, ta scénka z Příběhu rytíře se odehrávala zrovna tam, co jsem stála. Byla jsem šťastná, ale na jednu stranu se mi chtělo brečet a zpozorovala jsem, že mám husinu. Byla to taková směs všelijakých pocitů najednou, ale opravdu to stálo za to. Společně s mamkou jsem se vydala do informocí k zakoupení vstupenky do chrámu. Ouha, jaké to zklamání... na informační tabuli stálo, že by jsme si museli zakoupit lístek na jeden celý okruh, který obsahuje shlédnutí i jiných prostorů než jen samotné katedrály. Byla jsem zklamaná, že se nepodívám i dovnitř. I když jsem tam už jednou byla, myslím asi v páté třídě, nevěděla jsem, kdo je Heathy a že zde točil. Ale určitě se tam za nějaký čas chci podívat zase a to i dovnitř, stůj co stůj *14* -
-
Re: Praha
Já ti to tak závidím ...však víš ;) aspoň že sis to pořádně užila :) máš i nějaké fotky? :)
-
-
Souhlasim s Kačšínkem!!
10.mísTo!!Už přehnaný..i HiltoNka je výš..:( *9*
ČuS liDi.. -
Oscar
Asi dneska neusnu...už se to blíží.....chtela bych to hrozne videt ale ten program nechytame takze se na to podivam zitra na netu...ale prave jsem si cetla noviny kde psala ceska kriticka fimu ze si mysli, ze je jasne ze vyhraje, tak snad se nespletla:-)hrozne mu to preju...!!! -
......
A také kolikrát uvažuji nad tím, co před svou smrtí dělal, protože zemřel, mezi 13-15 hodinou , to znamená, že ráno 22.ledna,i dopoledne prožil..Ani netušil, že odpoledne, už nebude na světě, chápete to?! Jak je to strašné!!! *9* Třeba posnídal, díval se z okna, nebo volal se svou sestrou Kate, a ta nemohla tušit, že ho naposledy slyší živého, a že už s ním nikdy nepromluví.... *9* Nebo kdy se třeba setkal naposledy s rodinou v Perthu, nebo s Matildou, a netušil, že se vlastně s nimi loučí navždy....Někdy se totiž s nimi musel setkat naposledy...Ani na to nechci pomyslet!.... *9* -
-
Re: ......
*9* *9* *9* *9* -
Re: ......
jeho tata rikal ze jeho rodina ho naposledy videla o vanocich kdybyl v perthu:( a s matildou se naposledy videl par dni pred svou smrti kdy michelle odjela na nataceni filmu nekam do evropy:( -
-
......
No prostě to je hrozné, viděli se s ním o Vánocích, a naposled..... *9*
-
-
-
...
Lenko 32, máš asi chybné informace, tehdy jsem psal já, že premiéra Imaginária bude v den před výročí jeho smrti, takže je možné že sis to špatně přečetla. A Imaginárium mělo světovou premiéru někdy kolem 14.října v Londýně! V americe už tedy také bylo- takže nevím kde jsi četla, že světová premiéra bude až v prosinci, máš fakt chybné informace- to se stává.
Navíc se tady o té premiéře v Londýně dlouho psalo...
Jinak také se těším na Ruce pryč! Bude to krásné, že ho zas uvidím ve filmu, který jsem ještě neviděl, navíc tak mladého! v Tv Mini je o filmu malý článek, a je tam malá fotka, a Zkrocená hora zas nic! Tak snad už tohle pondělí v programu bude.
A Petro to je super, že máš takové sny s Heathem...))) *4*
Je vidět že na něj opravdu myslíš, jako my všichni, že?!
Tak se mějte a zatím...)
PS: a po skončení Ruce pryč napište své pocity z filmu, myslím že zklámani nikdo nebudeme...) -
-
Re: ...
Ahoj,jo hezký to je jen kdyby to nebylo takový smutný ten sen.A máš pravdu myslím na něho pořád,asi jsem cvok ale jeho knihu čtu právě po 3. ale vždy se mi vryje do paměti co sem třeba přehlídla.Na HEATHE totiž nejde zapomenout,že?Tak pa Honzom a všichni... -
Re: ...
http://zkracovatko.cz/7k0 -
-
Re: Re: ...
já se nepletu, je mi líto
http://kultura.idnes.cz/posl edni-film-ledgera-odklada-premieru- chce-oslnit-tesne-pred-oscary-1ia-/ filmvideo.asp?c=A090918_131139_film video_tt -
-
Re: Re: Re: ...
je mi líto pokud se pletu, protože je fakt, že v novinách si s tím hlavu nelámou a pokud nastane nějaká změna, tak o tom už nanapíšou. Pokud se nepletu, tak ta premiéra o které píšeš Ty byla 6.10., ale myslela jsem , že je to předpremiéra té světové, jak jsem dala do odkazu.Ještě včera bylo na Čsfd datum světové i české premiéry a dnes tam půstalo datum pouze té čeké, takže i já začínám váhat a mám v tom guláš
-
-
-
-
Beze mě
Včera jsem koukala na nějaký film na Barrandově a najednou koukám, zase přes celou obrazovku Heath Ledger. Byly to upoutávky na sobotní únorové filmy a podle ukázek to bude Beze mě, šest tváří... Tak se máme zase na co těšit. Já se ale nejvíc těším na 10 důvodů, protozže jsem to ještě neviděla. -
Casanova
Mozna jste si vsimli ze vysel znova na stancich Casanova..tak kdyz to nekdo nesehnal nebo nestacil koupit tak muzete znova... *14* *5*