-
Heath
Já jsem Heatha viděla poprvé v Příběhu rytíře, měla jsem ho z půjčovny. Moc se mi tam líbil, ale přešla jsem to tak nějak normálně. No a když jsem četla o jeho smrti, začala jsem se o něj víc zajímat a zaujalo mě, že za roli ve Zkrocené hoře dostal nominaci na Oscara. A když ji pak vloni dávali v televizi, dívala jsem se na ni jen kvůli němu. No ale to jsem ještě netušila, co to se mnou udělá. Že mi to změní doslova život, ale to jsem tady také již mockrát psala. Mně osobně se také moc líbily jeho výkony ve Čtyřech pírkách, v Candy a v Temném rytíři. To považuji za jeho nejlepší, ovšem kromě Zkrocené hory. Když koukám na jeho filmy, vždycky mu ty role věřím, jako by to bylo doopravdy. On do nich musel dávat celou svojí duši a strašně to prožívat. Možná právě to ho tak vyčerpávalo. Chudáček, kdyby mu tak člověk mohl nějak pomoct... -
Enigma
V nové Enigmě je článek o Heathovi.Jmenuje se prokletí oskaři nebo tak nějak. -
Matilda
http://justjared.buzznet.com/photo- gallery/2558029/rachel-weisz-ring-0 5/
:))) -
-
Je nádherná. :)
-
-
Heath
pořád tomu nemůžu uvěřit.myslím, že on by se sám nezabil a kdyby ano, určitě k tomu měl nějaký vážný důvod.Doufám, že teď je mu líp.Byl to upe super mega ultra úžasný herec. *9* *9* *9* -
No
Je ho škoda... *9* *9* -
lawuju ho!!!
klásnej klučina...mocinky ho lawuju...je upe mocinky klásnej a chytrej... *14* *14* *14* -
čtyři pírka:skouška cti
ten film byl sqelý bez komentáře upe ůža *14* *4* *4* *15* *3* -
a zase ten pocit
dneska jsem hrála basket a uplně jsem cítila heatha že mi pomáhá a taky že mi to aj docela šlo tyyyjo mě to aj nahání ztrach :(ale jsem ráda že cítím že tu snámi heath je *4* chybíš nám heathe tak prooč?? jsi nám to udělal a hlavně matti?myslím si že Matti chybíš víc než nám i když matti je tedkom jenom 3 roky tak jsi to aj moc neuvědomuje ale budeš ji chybět *9* -
-
Re: a zase ten pocit
A nebude to spíš síla sugesce? -
-
Re: Re: a zase ten pocit
To spíš.Tady má někdo bujnou fantasii. -
-
Re: Re: Re: a zase ten pocit
mno hele asi mám mno *1* ale prostě i kámoška to tak říkala že má takovej pocit že tady je a toho ani nějak moc nemusí......a holky nehádejte se už jooo?pls. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: a zase ten pocit
V pohodě,ono se to občas přenáší na druhý, ale bereš mojí narážku sportovně, to se mi líbí *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: a zase ten pocit
Jo je fajn,že to bereš tak normálně *3*
-
-
-
-
-
-
Michelle a Matilda
Na stránkách wwww.celebrity-gossip.cz přibylo 12 nových fotek Matildy s Michelle ze dne 18. března, tak koukněte.. -
...
Když nebe začíná padat to tmavého stínu, začínám shlížet do nebes, a vítr mne unáší dál, za tvým stínem.
Stále běžím dál, někde v dálce běžíš, ale nevidím tě nikde.
Ani neslyším tvůj hlas, který splívá s hlukem větru.
Jsi mým světlem, chci ti zpívat celé srdce, a snad aspoň slzy, slzy mé vidíš.