Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

...

No ten článek o přeložení před oscary jsem četl pěkně dávno!
    Co já vím, premiéra byla v Londýně na začátku října, a v NewYorku minulý pátek.
  • gallacher

..

Strašně se těším až se budu dívat na jeho filmy v televizi....ve čtvrtek na moje narozeniny to začíná a bude Kletba bratří Grimmů,nemůžu se dočkat až uvidím ty jeho očička a ten úsměv,hlavně v Příběhu rytíře ♥♥♥♥♥♥♥ *14*
    • Re: ..

Tak to budeš mít krásný narozky vid?Když zrvna začínaj Heathovi filmy...tak s předstihem Ti přeji všechno nejlepší *3*
      • gallacher

Re: Re: ..

dekuju moc :-).....strasne se na ty filmy tesim,uz sem vsecko naplanovala a rodina musi vyklidnit pole u televize *1* protoze na moji televizi novu cinemu nemam tak ve ctvrtek se budou hezky klidit *1*
  • gabi..heath..

K té podobě....:D

Musím Vám to říct :D....teda z mého pohledu si heath a šmajda nejsou podobní, jedině těmi vlasy.....ale heath má svou přírodní barvu mnohem tmavší.....a ani v rysech obličeje bych nic neviděla......ale to hlavní co jsem chtěla napsat...: když vysílali v TV příběh rytíře, zrovna v té době u nás byl na náštěvě strejda s rodinou....a já jsem jim o Heathovi povídala jak ho obdivuju a jak byl úžasný atd. a strejda mě vůbec nebral a potom takový to v tom filmu hraje šmajda...? všichni uplně výtlem...a já trudla.... *16* ...ne nehraje to je Fando Heath Ledger... od tý doby si ze mě delají občas srandu...a říkají tak co 3majda Gábí... :D.... takže je to fakt komický když to o něco později napadne nějaké novináře bulvárů na slovensku.... :D ale znova dodávám mě nepřijdou podobní vůbec ničím.....Heath byl jedinečný, nenahraditelný a nepřekonatelný.... ale to ru my všichni víme...♥ a strejdovi to taky dostatečně vysvětlým...:D
    • gabi..heath..

Re: K té podobě....:D

má tam být Zrudla...:)
  • emo-anne

líístky

Taaaak a je too!!! Už mám objednanéé lístky na imaginarium! Jsem teď nemocná, takže mi to zvedlo náladu neskutečným způsobem! STRASNĚ SE TĚŠÍÍÍM :):):)
  • New York

Evane prosím ozvi se psala jsem ti včera a prosila, abys mi napsal ,jak jsi viděl Heatha.Napiš prosím
  • Patriot

Ve čtvrtek vyjde jako příloha časopisu Patriot. Asi ho většina z vás má, ale já ještě ne, tak se na něj moc těším. Heath je tam skvělý.
    • emo-anne

Re: Patriot

Super :) a k jakýmu časáku ?? taky ho ještě nemám ;)
      • Re: Re: Patriot

Je to Bontonfilm a bude stát 99 Kč.
  • ...

Rest In Peace
  • prdikuk

videoklip....good bye Heathe:'-(

Lidišky....jak se Vám líbí tento videoklip???????? je vyrobený pro Heatha a mě se docela líbí..je na stream.cz... tady je kdyžtak odkaz......http://www.stream.cz/vid eo/213956-in-memory-of-heath-ledger
    jinak Heatha mám moc ráda a mrzí mi, že už není mezi náma...ach jo...ten život je tak nespravedlivej:-( Byl to příjemný člověk...a z mála lidí, kterýho neokouzlila popularita a nebyl namyšlený...byl to normální člověk...toho si moooc vážím...a mám ho ráda..tak se na to video kukněte...papa *9* *9*
    • prdikuk

Re: videoklip....good bye Heathe:'-(

toto je zprávnější odkaz...před tím jsem udělala chybu... http://www.stream.cz/video/213956-i n-memory-of-heath-ledger
  • Ahoj

Ahoj fanoušci Heatha od oby co ho mám ráda a co jsem se dozvěděla o jehho smrti to dost prožívám málokdo to chápe ale vím že pravý fanoušci jsou na tom podobně. Nezapomeňte na něj.
    Kdo chce popovídat mí icq: 357604849
  • Zasloužená soška

Tak jsme drželi palce lidičky a vyplatilo se to *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit