Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ach

jezisi, ted se asi vas vsech dotknu ale je to tu hotovy raaaaaaaaaaaj pro psychouse. vubec bych se nedivil kdybyste nekdo chtel za ledgerem odejit. tak si neco zabalte a stastnou cestu *4*
    • Re: ach

to, že někdo čekne svůj názor, neznamená, že je zralý na Bohnice, spíše ti co píší tyhle články, by se nad sebou měli zamyslet, protože, tihle nemají pochopení pro ostatní a možná jste to právě vy co se straníte společnosti.
      • Re: Re: ach

kua pro co mam mit pochopeni. ledgera sem neznal, nevym v jaky byl situaci a co se onen osudny okamzik stalo(a na tuty fim ze vy taky ne), tak dpc pro co mam mit pochopeni. ze na svete umira hlady denne 100 000 deti je vam u prd.le. tady budete cur...ovat kvuli jednomu rozmazlenymu holywoodskymu frackovi.teda nefim kdo je vetsi dmmnt *16*
        • Re: Re: Re: ach

tak toto může napsat jenom úplný magor,který nemá nic na práci,jenom otravovat lidi takovýma debilníma řečma..najdi si jinou zábavu a už nás tady neotravuj,protože seš fakt trapnej a ubohej a nikoho to nezajímá ty tvoje blbé keci..psychouš seš tak akorát ty,běž se léčit...a jinak lidi já bych si vůbec takových debilů nevšímal,protože to jsou jenom lidi bez citů,kteří nemají rozum a píšou sem takové keci..

Myslím si, že to že lidé chodí na tyhle stránky, neznamená, že by je nezajímalo dění kolem nás, ohledně těch dětí co píšeš atd... Přemejšlej nad sebou, proč chodíš na tyhle stránky, nudíš se? Máš nějaké problémy v práci? Nebo chceš zkrátka jen prudit? Není to zbytečné to co tady píšeš, asi ty tvá slova nikoho nezajímaj.
          • Re: Re: Re: Re: ach

jo nudim se. v praci problem nemam spis naopak. dik za optani.neprudim schvalne, za vulgarismy se omlouvam zbytek je muj osobni zcela svobodny nazor *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ach

dělá ti to tedy dobře, že se navážíš do lidí. Víš je mi tě líto, člověk jako ty, asi nemá kolem sebe moc dobrých přátel, nemám pravdu? A tak si své komplexy vybíjíš zde.

Kliď se odsus..seš ubohej..nikdo na tvý rádoby chytrý řeči není zvědavej..akorát se ztrapňuješ sprostýma kecama. Kdybys aspoň uměl tu gramatiku *15* vypadni už prosím tě..bude nám tu bez tebe líp *9*

gramatiku sem uz vysvetlil tak nevym proc dotoho furt vrtas. nejsem tu od toho abych ti dokazal pravopis *10*

kouzlo internetu. tkze nikam nejdu *3*

No já rozhodně nikam jít nechci, ale chtěla jsem jen někoho povzbudit, bohužel v jedné větě to neumím.
      A pro Susannu - nechodím tady abych plakala, ale pořád mě Hetah Ledger zajímá a těším se na jeho filmy, které teprve poběží a rozhodně u nich plakat nebudu pořádně si je užiju.Nevadí Ti to náhodou? Přeji Ti taky šťastnou cestu do pr.... *1*

Jo, naprosto souhlasim. To je fakt zralé na Bohnice. Aby jste si nevyplakaly oči děvčata!! Taky vám přeji šťastnou cestu. *1* *1* *1* *3* *3*
      • Re: Re: ach

Teda nechci nikomu brát názor ani se ho nějak dotknout, ale to je fakt síla. Takový slohy. A nebojte ,myslim, že Ledgerova manželka si velmi brzo najde náhradu, takže ko mu je líto jeho dcery..... *9*
  • ne

Nemůžu tomu uvěřit *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • wendy.94941

vrah s maskou Jokera!!

ehm..slyšeli jste o tom chlápkovi, kterej 22.1.2009(výročí Heathovy smrti) *9* npadl nožem učitelku a pár dětí v jeslích? no jo..náhoda..s Heathovou smrtí by to nemělo nic společného, kdyby ten chlap na sobě neměl masku Jokera... *8* *8* chudák Heath...na jeho (smutné)výročí mu šílený fanda nachystá takovou show! *16* heath si to asi musí vyčítat, ikdyž za to nemůže... *9* *9* *8* *9* tady je odka na ten článek na TN.cz:
    http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/tvar-klauna-z-jesli-na-seznamu-smrti-desitky-obeti.html
    • Re: vrah s maskou Jokera!!

jasan že slyšeli..sou toho jak plný net atak i plný noviny..je to děs...chudíci lidi...to snad může udělat jen bláázen *16* ...fakt..nemám slov..chudák ledger.."ten se musí obracet snad i v hrobě" *16*
      ....Ledger 4EVER!!!! *4*
      • piper002

Re: Re: vrah s maskou Jokera!!

ted si to fakt trefil/a ..až me to rozesmálo..ale prostě chudák Heath, takhle znesvětit jeho památku..nebo prostě tak..hrůza..a jako proč zabíjel malé děti..to neni ani človek tohleto!
        • mymy

Re: Re: Re: vrah s maskou Jokera!!

máš pravdu..to neni člověk..taky nechápu proč jako zabíjel děti..jako si myslel že v temnym rytíři je o zabíjení dětí nebo já nwm..neni to normální člověk..nejhorší(v uvozovkách..samozřejmě že je horší že zabíjel..ale víte jak to myslim) na tom je že to udělal zrovna ten den..tímhle Heatha světu teda moc hezky nepřipoměl.. *9*
    • piper002

Re: vrah s maskou Jokera!!

proboha!..to je strašný..kdo tohle může udělat?a ještě tímhle poukazovat na Heatha...to prostě přehnal!bože, co je tohle za lidi
  • Biografie

Jaká biografie mužete mi to někdo přiblížit jako kde to najdu kdy to vyjde co tam bude všechno moc prosím o toto nemužu příd . Moc prosím *9*
    • Re: Biografie

já si ji koupím normálně v knihkupectví,ale těším se,jsem rád že je taková knížka,budou tam jeho fotky,a nabíc aspon trochu zapomenu na jeho smrt,protože se vrátím do jeho života,v době kdy byl šťastný *4*
      • gallacher

Re: Re: Biografie

*9*
      • tetka.betka

Re: Re: Biografie

to vyšla i o heathovi knížka? tu chci!!
        • gallacher

Re: Re: Re: Biografie

jooooo...vzdyt to furt rikam..
    • Re: Biografie

Biografie vyjde pristi nedeli,aspon by mela.MOzna se to spozdi.Je to ilustrovana biografie,jsou tam hlavne fotky ale i informace o celem jeho zivote.Najdes to na seznamu kdyz das zbozi a napises tam Heath Ledger tak ti to tam vyjede nekolik odkazu.a tam si to muzes predobednat.
      • Re: Re: Biografie

prekvapuje me ze to nevite,takova udalost,prvni knizka o nem a nikdo to nevi.zajimavi...
  • sonish-kaa

Vyhrááááál :-D

ACHOOOJ VŠICHNI,TÁQ HEATH VYHRÁL OSCARA VE VEDLEJŠÍ ROLI *3* *14* *1*
    A FILM TEMNÝ RYTÍŘ OSCARA ZA NEJLEPŠÍ ZVUK!!! *3* *3*
    SEM NEJWÍC NADŠENÁ...TÁQ SE MĚJTE ZATIM PAPA *14* *14* *14*
  • aliss67

ach jo ...

Smrti už dávno nebojím se,
    až jednou přijde, v náruč svou
    chytne mne, se mnou zatočí se
    a odnese mne v říši svou...

stane se jen, co má se stát,
    vždyť také velmi dobře ví se,
    že umí bolest odnímat...

v ústrety jít jí nehodlám,
    ač o Nirváně krásně sní se,
    z života pryč se nechystám...

klidně jí podám ruku svou,
    však teprv až čas naplní se...
    Dřív nebude mou milenkou!
  • heatcliff

800!

Tak lidi, právě přidávám 801 příspěvek, takže zatím tu je800 příspěvku bez toho mého,no...
    Super, jen tak dál, tak na další 800stovku!
    Dnes v noci Ruce pryč, tak se dívejte!Už se těším, zatím!
    • emo-anne

Re: 800!

jj nejviic se tesim:-*
    • Re: 800!

Já se budu dívat také určitě, už se moc těším. A zítra si o tom popovídáme. Tak po půlnoci u TV!!!
    • eve-lyn

Re: 800!

na ruce pryč se určo budu koukat!..To nemůžu zmeškat!
  • Heath

Velmi mě to zaskočilo!!!!Ale ještě více mě to zarmoutilo když sem se dozvěděla že někdo tak úžasnej umřel zrovna na moje 18 narozeniny!!!!!:-(((((((((
    byl to pro mě jeden z nejhezčích a nejlepších herců.Myslím že každý jeho film měl něco do sebe,nechal v nich svoji určitou část.....myslim že na něj se jen tak nezapomne,byl opraavdu úžasnej,pořád ¨si nemůžu uvědomit že už žádnej novej film s nim nebude,je to vážně škoda!!!! *9* *9* *9*
  • naty-katen

NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Hraje sice dobře. Ale vyhodil s 2.místa Ashley!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A šplhá se na místo Miley to nemůžeme dovolit! *8* *8* *8* *10* *9*
    • Re: NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Urážíš tím hollywood!!!!A i tím ostatní herce,herečky,zpěváky i zpěvačky!!
    • piper002

Re: NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Já mám sice nejradši Hilary, ale byla jsme ráda že ji předehnal Heath a doufám že tak bude pokračovat až na místo Miley...ptz je rozhodně nej!
      • l.enik

Re: Re: NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

No já si teda myslím že Heath si to zaslouží víc,protože toho taky víc dokázal než Ashley nebo Miley.A to rozhodně nejsem nijak zaujatá.Můj názor.
        • piper002

Re: Re: Re: NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

no přesně to si taky myslím *3*
  • suicide

oscar

tyyyyy joooo..já jsem tak ráda že ho máááá *3* *3* *4*
    • heatcliff

Re: oscar

jooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!! !!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ale škoda-nevyzvedl si ho sám,ale on to určitě vidí a raduje se s námi-hlavně že to získal! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit