-
Už je to tak
I přes ty příšerný reklamy a že jich bylo asi 200 na tom HBO, tak ho dostal ty vole!..oscar pro heatha ledgera!!!.. *14* -
Premiere
A je to v tom starím čícle a dá se to objednat ještě??? a jestli jo tak kde???? to musím mít -
-
Re: Premiere
jako myslis toho Stastnyho jima? no tak to musis napsat te zenske.....jestli chces jeji email tak ja ti ho pisnu na vzkazy -
-
Re: Re: Premiere
Jo jo prosím taky mi ¨napiš jo a co jí mám napsat že chci číslo štastnýho jima s heathem?? -
Re: Re: Premiere
to bys byla moc hodná dát my ten mail na tu paní prosím pisni mě to díky
-
-
-
článeček
Ahoj Lidičky, nevím, zda jste o tom četli, ale v časopise Rytmus života z minulého týdne je menší článek o tom, že u soudu bylo "prokázáno", že Heath nespáchal sebevraždu a že jeho dcerka teda opravdu zdědí peníze, že jí Michell zajistí teda život, jaký si pro ni přál Heath... -
-
Re: článeček
jo to vime
-
-
.....
Ne, neutrhneš z nebe hvězd.
Pochop, že to nejde a že
to nikdo živý nedokáže.
Jdeš svou cestu cest,
tak jako každý,
jdeš, žiješ, jenže ne navždy.
Jednou Ji potkáš.
Poznáš Ji lehce:
po kapsách bolest a vzpomínky
a v očích plamínky války.
Poznáš Ji lehce,
uvidíš z dálky,
stejně se Ji nevyhneš.
Jednou skončí každá z cest.
Na konci ti možno jest
natrhat si z nebe hvězd.
*4* *9* -
JSEM ZPĚT- A ODPOVÍDÁM
Jak se tak dívám, za tu dobu, co jsem tu nebyl, se tu probíral můj příspěvek , a má orientace- a lidi, nevím co tu řešíme!
A jestli jsem gay- je to čistě má věc, tohle se nemá řešit- každého to je věc.
A co se týče příspěvku, já tyhle věty neříkám pořád, někdy na mě ale příjde euforie z Heathovy smrti, a proč bych nemohl říct, že se na nás dívá, i kdyby s uvozovkami. Je na tom něco špatného? Samozřejmě, že tohle vyznívá trochu bláznivě, ale taky to třeba není doslova myšleno, jak říkám, je to euforie, tak co to tady řešíte. A děkuji těm, kteří se mě zastali))) -
Pro MJ...
Pokudj jsem tím, kdo tu neodpověděl , tak MJ, ten odkaz co jsi tu dal/a, je neplatný, pokaždé když tam najedu, ukáže se mi tam Not Found, takže asi těžko něco vidím. A jinak Gabi, ale tam u vás asi budou mít ten první kalendář, že?!
Ten druhý pochybuju, protože nikde na netu není, takže si myslím, že byl objednán jen pro Prahu, dnes jsem byl opět v Bontonlandu, a ten nový druhý kalendář je prostě krásný, a ten plakát, který je tam uvnitř, no nemám slov!...Nechápu proč ho nemají na webu, no škoda, hlavně těch pitomých Patinsonů tam mjaí tisíce! *10* -
-
Re: Pro MJ...
heatcliffe......já jsem tak štastná dneska jsem byla v jednom nákupním centu v budějovicích a kouknu a tam v jedné prodejne knih (KNIHY DOBROVSKÉHO) visel.....hned jsem tam běžela a mam ho...když jsem ho držela v ruce uplně jsem povyskocila radostí až se mi tata začal smát..jsem tak štastná a tata na mě to si ho budeš kupovat a já no samozřejmě...a potom nebo mi ho chceš koupit k Vánocům..?A on tak jo.....jsem fakt nedšená a ted ještě bratři Grimmové...takže dnes mam den s Heathem... *4* *4* *14* -
Když ten odkaz nejede, tak je logické se nejdřív podívat, jestli tam někde není mezera..Já jsem si toho bohužel nevšimla ,když jsem ho sem napsala, takže se omlouvám, a posílám ho znovu, teď už snad bez té mezery. Nevím jestli je to on, proto se tě ptám, našla jsem ho na amerických stránkách.
http://ecx.images-amazon.com/imag es /I/51KwKfoTkVL._SL500_AA280_.jpg -
-
Re: Re: Pro MJ...
Bohužel se tam ty mezery objevily znovu, tak si to kdyžtak oprav...
-
-
taky sem u toho nadavala :D blby stmivani..........byla jsem v bontolnlandu a u nas ho nemaji *9* ach jo ,to je pech...
-
-
etulka
tyjoo...tenhle herej je uplně užasnej a vždycky když si na něj vzpomenu tak semě chce brečet pač je po něm škoda *9* *9* *9* -
..
Hej to je nejlepsi zprava za posledni dva roky myho zivota....Kvuli tomu sem si i privstala abych se podivala na net jak to dopadlo...skoda ze si to nevyzvedl osobne...i kdyz poskakuje nekde na oblacku Ja mám oscaraaa já mám oscaraaaa. *15* ....sem nekde cetla ze na podium mela jit Matty ale prej na podium byla jeho segra a rodice...tak v tom mam trochu zmatek ale jakmile to bude na youtube tak se na to podivam pac to chci videt.....beztak zase vsichni aplaudovali ve stoje jak pokazde *3* ....me se tak styskaaaa *9* -
joker
dneska jsme se divali spolecne s tatkou na temneho rytiree a muj tatka byl prijemne prekapeny z jeho vykonu:) potesilo me to:) rikal ze tak mlady kluk a tolik toho dokazal...to se ceni:)
MIluju ho naporad:) *3* *14* -
-
.....
Náš andílek!Heathek! *9* *4* *14* -
-
Re: .....
prosímtě..ty jsi kluk nebo holka?:D nějak v tom už ztrácím přehled:D -
-
Re: Re: .....
jsem kluk -
Re: Re: .....
ja??? ja som dievča,ak si sa to mna nepytala tak sorry -