Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eve73

Už je to tak

I přes ty příšerný reklamy a že jich bylo asi 200 na tom HBO, tak ho dostal ty vole!..oscar pro heatha ledgera!!!.. *14*
  • simpsons13

Premiere

A je to v tom starím čícle a dá se to objednat ještě??? a jestli jo tak kde???? to musím mít
    • gallacher

Re: Premiere

jako myslis toho Stastnyho jima? no tak to musis napsat te zenske.....jestli chces jeji email tak ja ti ho pisnu na vzkazy
      • simpsons13

Re: Re: Premiere

Jo jo prosím taky mi ¨napiš jo a co jí mám napsat že chci číslo štastnýho jima s heathem??
      • petrahladilova

Re: Re: Premiere

to bys byla moc hodná dát my ten mail na tu paní prosím pisni mě to díky
  • článeček

Ahoj Lidičky, nevím, zda jste o tom četli, ale v časopise Rytmus života z minulého týdne je menší článek o tom, že u soudu bylo "prokázáno", že Heath nespáchal sebevraždu a že jeho dcerka teda opravdu zdědí peníze, že jí Michell zajistí teda život, jaký si pro ni přál Heath...
    • gallacher

Re: článeček

jo to vime
  • aliss67

.....

Ne, neutrhneš z nebe hvězd.
    Pochop, že to nejde a že
    to nikdo živý nedokáže.
    Jdeš svou cestu cest,
    tak jako každý,
    jdeš, žiješ, jenže ne navždy.
    Jednou Ji potkáš.

Poznáš Ji lehce:
    po kapsách bolest a vzpomínky
    a v očích plamínky války.
    Poznáš Ji lehce,
    uvidíš z dálky,
    stejně se Ji nevyhneš.

Jednou skončí každá z cest.
    Na konci ti možno jest
    natrhat si z nebe hvězd.
    *4* *9*
  • heatcliff

JSEM ZPĚT- A ODPOVÍDÁM

Jak se tak dívám, za tu dobu, co jsem tu nebyl, se tu probíral můj příspěvek , a má orientace- a lidi, nevím co tu řešíme!
    A jestli jsem gay- je to čistě má věc, tohle se nemá řešit- každého to je věc.
    A co se týče příspěvku, já tyhle věty neříkám pořád, někdy na mě ale příjde euforie z Heathovy smrti, a proč bych nemohl říct, že se na nás dívá, i kdyby s uvozovkami. Je na tom něco špatného? Samozřejmě, že tohle vyznívá trochu bláznivě, ale taky to třeba není doslova myšleno, jak říkám, je to euforie, tak co to tady řešíte. A děkuji těm, kteří se mě zastali)))
  • heatcliff

Pro MJ...

Pokudj jsem tím, kdo tu neodpověděl , tak MJ, ten odkaz co jsi tu dal/a, je neplatný, pokaždé když tam najedu, ukáže se mi tam Not Found, takže asi těžko něco vidím. A jinak Gabi, ale tam u vás asi budou mít ten první kalendář, že?!
    Ten druhý pochybuju, protože nikde na netu není, takže si myslím, že byl objednán jen pro Prahu, dnes jsem byl opět v Bontonlandu, a ten nový druhý kalendář je prostě krásný, a ten plakát, který je tam uvnitř, no nemám slov!...Nechápu proč ho nemají na webu, no škoda, hlavně těch pitomých Patinsonů tam mjaí tisíce! *10*
    • gabi..heath..

Re: Pro MJ...

heatcliffe......já jsem tak štastná dneska jsem byla v jednom nákupním centu v budějovicích a kouknu a tam v jedné prodejne knih (KNIHY DOBROVSKÉHO) visel.....hned jsem tam běžela a mam ho...když jsem ho držela v ruce uplně jsem povyskocila radostí až se mi tata začal smát..jsem tak štastná a tata na mě to si ho budeš kupovat a já no samozřejmě...a potom nebo mi ho chceš koupit k Vánocům..?A on tak jo.....jsem fakt nedšená a ted ještě bratři Grimmové...takže dnes mam den s Heathem... *4* *4* *14*
    • Re: Pro MJ...

Když ten odkaz nejede, tak je logické se nejdřív podívat, jestli tam někde není mezera..Já jsem si toho bohužel nevšimla ,když jsem ho sem napsala, takže se omlouvám, a posílám ho znovu, teď už snad bez té mezery. Nevím jestli je to on, proto se tě ptám, našla jsem ho na amerických stránkách.
      http://ecx.images-amazon.com/imag es /I/51KwKfoTkVL._SL500_AA280_.jpg
      • Re: Re: Pro MJ...

Bohužel se tam ty mezery objevily znovu, tak si to kdyžtak oprav...
    • gallacher

Re: Pro MJ...

taky sem u toho nadavala :D blby stmivani..........byla jsem v bontolnlandu a u nas ho nemaji *9* ach jo ,to je pech...
  • etulka

etulka

tyjoo...tenhle herej je uplně užasnej a vždycky když si na něj vzpomenu tak semě chce brečet pač je po něm škoda *9* *9* *9*
  • gallacher

..

Hej to je nejlepsi zprava za posledni dva roky myho zivota....Kvuli tomu sem si i privstala abych se podivala na net jak to dopadlo...skoda ze si to nevyzvedl osobne...i kdyz poskakuje nekde na oblacku Ja mám oscaraaa já mám oscaraaaa. *15* ....sem nekde cetla ze na podium mela jit Matty ale prej na podium byla jeho segra a rodice...tak v tom mam trochu zmatek ale jakmile to bude na youtube tak se na to podivam pac to chci videt.....beztak zase vsichni aplaudovali ve stoje jak pokazde *3* ....me se tak styskaaaa *9*
  • emo-anne

joker

dneska jsme se divali spolecne s tatkou na temneho rytiree a muj tatka byl prijemne prekapeny z jeho vykonu:) potesilo me to:) rikal ze tak mlady kluk a tolik toho dokazal...to se ceni:)
    MIluju ho naporad:) *3* *14*
    • heatcliff

.....

Náš andílek!Heathek! *9* *4* *14*
      • Re: .....

prosímtě..ty jsi kluk nebo holka?:D nějak v tom už ztrácím přehled:D
        • heatcliff

Re: Re: .....

jsem kluk
        • aliss67

Re: Re: .....

ja??? ja som dievča,ak si sa to mna nepytala tak sorry
          • Re: Re: Re: .....

no to bylo na heatcliff :)
            • aliss67

Re: Re: Re: Re: .....

aha...tak potom sorry *4*
      • aliss67

Re: .....

*4* ano,je to náš anjel,ktory žije v našich srdciach....naveky *9* *4* *4*
  • aliss67

navždy v mojom srdci....

kazdym dnem slabnes.
    a ja.. vidim to.

predstiram
    pratelstvi.

j e to pro me nejtezsi vec v zivote
    loucis se.

snazim se
    nebrecet
    nevzpominat
    nemluvit o nas.