-
???
Počkat , právě jsem dočetl pozorně příspěvek té stinky, a nevím co to tu popletla, já nikdy doslova nepsal, že bych s ním spal, nebo co.....Tohle bych si pamatoval,jako co je moc, to jem příliš, a vrtalo ti hlavou, jestli jsem gay, a i kdyby,tak co? můžeš mi popsat tvou reakci?!
Samozřejmě, že život jde dál, ale tohle je prostě diskuze o Heathovi, a pokud jsem na tvůj vkus řekl něco trapného, a nechutného- pardon, ale vím, že to co jsi tu psala, že bych s ním chtěl spát, to jsem tu nepsal! A i kdybych to někdy chtěl, rozhodně to nebudu vykřikovat na diskuzi plné návštěvníků, takže si uspořádej , to co čteš! A pro všechny,- nikdy jsem tu doslova nepsal, že bych s ním spal- tohle bych tu asi nenapsal!Musela sis toi opravdu dost blbě přečíst, nevím, z čeho jsi to vydedukovala. Ale tohle bych fakt neřekl...A že je má životní láska? To jsem také doslova nepsal- já tu psal o tom, že mě ten člověk ohromě zaujal, že se stal mou inspirací a láskou, jako pro většinu fandů, kteří to tak cítí,- opravdu nejsem hloupý, a vykládej si to komu chceš, ale já to takhle určitě doslova nepsal! Měla bys také pochopit smysl, a tématiku těch vět, a příspěvků, né jen k tomu přijít, ofrknout to, a pak kritizovat, nejdřív polemizuj, ale pravdivě a se zamyšlením, a pak hovoř k dané věci- protože ti kteří tu chodí, jako já, který tu jsem pečený, vařený, snad 7 měsíců, ví, o čem je řeč, a vůbec nebaví mě to rozebírat, když mluvíš o něčem, co není pravda, a bereš vše ze špatného úhlu,.... *10* *13* -
-
Re: ???
Milý Heatcliffe,prosim Tě nic si z toho nedělej a neměj z toho špatnou náladu *3* ,když si někdo bude něco myslet a bude mít svůj názor,tak mu to stejně nevymluvíš-bude si myslet sví,ale to můžeš i Ty,né *7* *4* Znám to z vlastní zkušenosti.Je to přece krásný mít svůj idol a at si každý myslí co chce *10* .Kdyby Heath viděl a četl to,co lidi o něm hezkého píší,tak by byl určitě dojatý *14*
-
-
TDK
Ahojky...ako sa máte??
kto z vás má HBO kanál?
27.12 ide Temný Rytier....ak to už viete tak sorry....I Love Heath -
Heath
Je to hrozný,opravdu mě to strašně vzalo když sem se to ve středu ráno dozvěděla,byla sem z toho fakt moc špatná a taky si myslim že se nezabil myslim že to byla nešťastná náhoda,prostě si těch prášků na spaní vzal víc.... *9* Je to fakt trgédie,byl to můj nejoblíbenější herec,miluju všechny jeho filmy a tak to bude na pořád *9* -
..
ste me meli videt jak sem si to precetla....uplne uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzasnyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyy......to se neda popsat slovama... -
...
rizjela se takova diskuze jestli jste zazili neco podivneho souvisejiciho s heathem..tak bych to chtela rozjet i tady.......ja citim jeho pritomnost vzdycky vecera vidim i stin... -
-
Re: ...
Lidi všem se omlouvám že dnes nešly stránky http://svetikon.mypage.cz-už je to v pořádku-takže můžete zase chodit!!! -
Re: ...
a je to Heath koho vidíš? a jaká diskuse ten premier je novej a je tam na titulce napsaný jeho jméno já to viděla dnes a tak to mám doma stojí to 49 kaček -
-
Re: Re: ...
na 100% to nevim jestli je to heath..ale nekolikrat jsem si s nim povidala ve snu a vzdycky jsem rano byla strasne nevyspana a ta zidle na ktere sedel ve snu byla uplne stejne jak v tom snu....i kdyz predtim nez jsem sla spat byla uplne jinak... -
-
Re: Re: Re: ...
máš štěstí mě se o Heathovy ještě BOHUŽEL nezdálo ale ono to přijde časem a smím vědět o čem si povídáte? -
-
Re: Re: Re: Re: ...
ptala jsem se ho jako jestli chtel umrit,nebo to byla jen nestastna nahoda..on mi rekl ze to nechtel a ze by to matilde nikdy neudelal...a ze se mu strasne styska tak obchazi lidi kteriho ho maji radi a vzpomina s nima....a taky mi rekl hezkou vetu :Já vas nikdy neopustim,budu tady tak dlouho dokud budu ve vasich srdcich....u toho sem se rozbrecela...on mi utrel slzy a rikal ze ted jde za matildou ale ze se urcite jeste ukaze..strasne milej,hodnej,usmevavej,ale i utrapenej..chudacek -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
hej tyyyjo tag to je haluuuz.Hele holky mohli by sme si založit všichni náš blog a dávali by sme si tam příspěvky jako všichni a tak co na to říkáte ??
-
-
-
-
-
-
...........
To vám teda závidím, že jste zhlédli, nebo teprv zhlédnete Temného rytíře na plátně! Musí to být super! Neví, někdo zda to bude i v Praze, aspoň? Do Prahy klidně pojedu.... -
-
Re: ...........
opakujou to v cinestaru.....ale davaj to jenom jeden den v jeden cas...tak se divej at to nepropasnes *4*
-
-
......
† † † † † † † †
† U KONCE... †
† † † † † † † †
Osud ti určil jít cestou
Trnitou a beznadějnou
Tolik tě zranily ty trny
Nikdy se nezhojily rány
Chtěla bych nenávidět
Svět, kruté zkázy květ
Tak moc jsi musel trpět
A nebylo již cesty zpět
Doufals, že vrátíš se domů
Však dny byly plné zlomů
Věděls, že má přijít konec
Neprávem byls odsouzenec
Věřím, že je nadpozemský ráj
Že vzán byls na nebeský kraj
Kde brány neznají klepání hoře
Kde slunce nezapadá za hory či moře
Vítr šeptá slůvka, jež konejší
Že s námi zůstává náš nejmilejší
S láskou v srdcích, květ věčný
Každý, kdo tě poznal, byl vděčný -
Bože na nebesích xD
heathcliffe taky si myslím, že ta osoba, která tě tu kritizovala si všechno trochu zkreslila, i když jsem tvůj příspěvek nečetla. I kdybys psal přesně to, za co tě tak hrozně odsuzovala, nemá na to právo. Za jedno, podle mě si všichni co tady jsme a máme rádi Heatha občas řeknem, Ty jo teď na nás určitě kouká...a tak. Nevim, co špatnýho na tom je. Za druhý nepochopím proč se plete do něčeho takovýho jako je tvoje orientace. Můžeš bejt 100x gay, ale jí to může bejt naprosto jedno. Považuju to až za drzost. Za třetí nechápu, proč sem vůbec píše, když jí přijdem divný. *7* Holt, logiku některých lidí NEPOCHOPÍM. Jinak vám musím říct, že pokud jste ještě nikdy neviděli Josepha Gordona Levitta, tak si ho vygooglujte a užasle zírejte *1* Vidíte tu podobu?Slabej odvar, to je jasný, ale VIDÍTE TU PODOBU?? *1* *1* -
-
Re: Bože na nebesích xD
Mě osobně teda ten Joseph Gordon Levitt nepřijde moc podobnej Heathoj... Možná tak na dvou fotkách co sem tak koukal, ale jinak ne... Prostě originál je jen jeden... -
-
Re: Re: Bože na nebesích xD
COŽ TO JE JASNÝ!Heath byl je a bude jenom Ledger a jenom jeden!*14*..Ale tak určité znaky, bychom tam našli *1*
-
-
-
tak dnes
Konečně je sobota a bude film s Heathem Ledgerem *15* *3* !!!!!Taky se tak těšíte??Já si musím natáhnout budík ....radši...nerada bych to zaspala.Tak doufám že nás bude co nejvíc a zítra tady,sem ten film neviděla tak se strašně těšíííííím *15* .Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a v noci u filmu ahooooooj.... -
..
Něco novýho okolo kalendáře ? -
-
Re: ..
Zatím o ničem nevím, ale doufám, že vyjde. Moc bych ho chtěla *4* -
-
Re: Re: ..
já taky,ale zatim teda nic no..tak budu čekat dáál
-
-