-
Pro všechny
tak trochu jsem si četla co se tady povídá...a musím říct, že je to nesmysl. Samozřejmě, že je naprosto jedno, kdo jakej je (s orientací i bez, s odlišností názoru) ...jasný že je účel říct svůj názor a tak bychom to tak měli i přijmout...takže: je mi líto, že Heath zemřel ale nesmutnim..ve filmech žije dál..i kdyby byl v "pekle či v nebi":) -
..
lidi já se tak těšiim..už jenom hodina..
Až zas uvidim Heatha..alespoň ve filmu,když už to jinak nejde..bohužel -
PROČ?
JSEM STEJNĚ OTŘESENÝ Z TOHO CO SE HEATHOVI STALO JAKO VY VŠICHNI A STÁLE SE MI TOMU NECHCE UVĚŘIT.MĚL VŠECHNO-RODINU,DÍŤĚ,SLÁVU,PEN -
Heath Ledger LOwe ju
Ahoj..lidi já swámi souhlasím Heath Ledger byl nejlepší herec na celým swětě *14* *14* i když umřel je pro mě nej a wřdy bude... *5* *14* -
-
Re: Heath Ledger LOwe ju
jj byl fakt hezkkej a moc dobre hral a hlavne ve filmu 10 duvodu proc te nanavidim nebo kletba bratri Grimmu. *9* *14* *8* -
-
Re: Re: Heath Ledger LOwe ju
Jo ... nápodobně snb
-
-
Heath
Prosím vás,zase o něco klesl,i když je stále na pátém,tak prosím všechny jeho fanoušky,choďte tu!...tak zas je to jedno,tahle anketa stejně asi nemá úroveň,když mezi prvními jsou ti,kteří tam jsou!...Heath je tu ze všech nejlepší,nikdo z nich mu tady nesahá ani po kotníky,myslím ti tady v té desítce...Ani nevím, co tu vůbec dělají! *10* !Už se nemůžu dočkat, až zas v telvizi dají nějaký jeho film...Ale na Nova Cinema,mají na jaře dávat ZKROCENOU HORU,tak pro ty, kteří ji neviděli,tak doporučuju, podívejte se,abyste to zas nepropásli!!!Je to nádherný, ale strašně smutný film!Ale je to zážitek!!!ach ten Heath...
-
-
Byl moc dobrý
Ahojky na jeho stránku moc nechodím... *9* ...ale byl to moc milý a hodný kluk ... Nechápu jak mohl nekdo tak talentovaný zemřít *4* ... alee na jeho herecke vykony nikdy nezapomeneme !!! ... jsi skvelý i ted !!! *14* ... MIlujeme tě !! ...moc nám tu všem chybíš -
-
Re: Byl moc dobrý
pravda pravdoucí Heathy moc nám chybíš i když si nás neznal a my neznaly tebe ale nic to nemění na tom že tě milujeme. *15*
-
-
...
Také to neřeším, opravdu kdyby v tom byla pravda, ale řekla něci, co pravda není, a za špatné čtení a porozumění textu já osobně nemůžu. -
-
Re: ...
Sakra lidi *9* Čtěte někdy to, co napíšete *8*
-
-
ruce pryč
boooze ten film je skvelej...a jak odchazel ke konci od toho pandy a jak se ztracel v tom stinu...nevydrzela sem to a spustila sem par slz...a ke konci taky...jak se ztracel v tom stinu uvedomila sem si ze mezi nami neni...:( ae potom sem si rekla ze v nas stale zije...a mela sem pocit jako kdyby byl u me...pste nadheraa...MILUJU HO NAVZDYY:-* -
-
Re: ruce pryč
jj nádhera...ten film je fakt super Heath tam bol krásny *4* Heath 4ever -
-
Re: Re: ruce pryč
prostě úžasný...
-
-
-
kalendář
Teď mě napadlo, co kdybysme si udělali z jeho fotek nějaký fanouškovský kalendář? Jasně, sice to nebude taková paráda, jako ty kalendáře, co prodávají, ale myslím, že by se Heathovi líbilo! *14* *14* -
MOOOC Natěšěná...♥
každý den se koukám na program cinestaru...a pořád je to tam do 20,1. nemůžu se dočkat ale zárovan se bojím že už potom nic nebude.....každopádne je skoda že jsme každý z jiného koutu republiky....bylo by úžasné kdyby jsme se na to mohli dívat společně a potom si o heathovi plni zážitků povídat............jinak trailer už znám nazpamět...:D -
-
Re: MOOOC Natěšěná...♥
Ano Gabi je to moc smutné,že už nic nebude *9* *9* ,už nikdy další Heathův nový film *9* na který bychom se mohli těšit.Je mi to taky strašně moc líto *9* .Potom už si můžem pouštět dokola jeho filmy....ale uvidíme aspon vyrůstat jeho Matildu,která nám ho bude furt připomínat.... *9*
-
-
heath v blesku
http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro- zeny-vip/137009/top-5-predcasna-umr ti-ktera-otrasla-soubyznysem.html