-
KALENDÁŘ
Já mám kalendář :oP ale už rok 2010!! :D *3* *3* *3* -
PROČ?
JSEM STEJNĚ OTŘESENÝ Z TOHO CO SE HEATHOVI STALO JAKO VY VŠICHNI A STÁLE SE MI TOMU NECHCE UVĚŘIT.
MĚL VŠECHNO-RODINU,DÍŤĚ,SLÁVU,PEN -
kletba bratří Grimmů
Dneska jsem se dívala na kletbu bratří Grimmů, a skoro celé jsem to probrečela jen když se tam objevil Heath, a že tam byl často..byl v tom skvělej, jako všude jinde a takovej roztomilej:D..byl prostě báječný!a je zvláštní, když si uvědomím že přímo s ním(fakt jako přímo) tam hráli naši dva slavní čeští herci(bylo jich tam víc ale oni dva měli hlavnější roli)..prostě..zvláštní..pořá d se od něj nemůžu odpoutat, je skoro legendou -
Nemám slov....
A tak kde začít....No těžko říct, protože Heath byl zase perfektní, krásný, okouzlující a film byl sám o sobě hodně zajímavě udělán.
Ale Heath byl prostě jendička, ty jeho oči, a v tomhle filmu byl chvílemi šíleně roztomilý, a chudáček. Prostě úžasné, nemělo to chybu!!!
Byl ohromě talentovaný, a to mu tam bylo 19 let, a už tehdy si myslím měl vysoce našlápnuto na kariéru špičkového herce.
A taky musím zmínit jeho postavu v tomhle filmu- WOW!
Vypadal tam perfektně, měl kondičku, jen jsem koukal, jak tam boxoval, zbíral jsem dech...opravdu...!
No prostě nádhera, a už vím, co na něm tak zbožňuji,- jeho hraní mi přivádí šílenou radost, je to vždy tak skutečné a autentické, že se mi nechce věřit, že to byla jen pouhá role.
On byl, je a bude nejlepší, tomu věřte, v jeho generaci byl pro všechny nemalou konkurencí!
Jsem nadšen, prostě Heathe, smekám a dnešní noc patří tobě! -
Heathy náš...
Dnes lidí sněží teda moc, už mnohokrát jse mříkal, že mám Heathe se zimou a sněhem spjatého, tím že zemřel v lednu, získal oscara v únoru, a vyšla ta knžíka,- vím že v tom obodobí moc sněžilo. A tak ještě jednou říkám, že ve vší té euforii,- Sněží nám Heath, já si to říkám, samozřejmě úvozovky tam jsou, ale víte jak to myslím, mnozí tady mluví o tom, že je tam nahoře, a pro mne je sníh Heath, sněží nám z nebe, ))) Myslím na něj, že už si tu předvánoční atmosféru neužívá, a a není na světě, a je mi ho čím dál více líto...I toho že si Oscara nevyzvedl sám...Heath je number one! Prostě řeknu- Heath, to byl herec se srdcem na správném místě! -
Ještě Zkrocená hora
Koukala jsem znovu na vystřiženou scénu s Ennisem a znovu jsem litovala, že ve filmu nebyla. A pak mě napadlo, že možná zrovna proto, že Ange Lee přesně věděl, kdy tyhle vypjaté scény přerušit, a tím povzbudit fantazii diváků a vtáhnout je tak úplně do děje, měl jeho film tu neskutečnou sílu. Každý si podvědomě přeje u tak silného příběhu vidět co nejvíc emocí a vášní, ale Lee je odvažoval tak, aby lidi držel ve vzrušení a touze až do konce filmu. Celý děj vlastně plynul pomalu a klidně, vypjaté scény byly vždycky nečekané a strašně silné, až se tajil dech. Během celé té doby Jack s Ennisem o svých citech skoro vůbec nemluvili, a když se konečně po dvaceti letech Ennis přiznal jak hrozně na Jacka žárlí a jak moc touží po jeho lásce, hned nato mu osud Jacka vzal navždy. A když si myslíte, že už nic nebude, přijde vrcholná scéna v Jackově pokoji, která by člověku vytrhla srdce z těla. A pak se Ennis vrací krajinou, kterou na začátku filmu přijel a vypadá to, že film končí, ale přijde další stejně silný závěrečný moment a zůstene jenom zoufalství z Ennisova strašného smutku a z toho, že film už opravdu skončil a nic už nebude pokračovat. Probrečela jsem pak půlku noci a fňukala ještě celý týden. Je to mistrovské dílo režiséra i obou hlavních hrdinů. -
-
Re: Ještě Zkrocená hora
To jsi někde našla a nebo jsi to opravdu napsala sama.....neuvěřitelně výstižné...při každé věte si užasně vybavím tu danou scénu o které píšeš.....:) moc pěkné a to máš pravdu že je to mistrovské dílo....:) nedávno jsem někde četla že Heathovo ztvárnění Ennise ovlivnilo životy mnoha gayů po světě........a k lepšímu....:) a z toho jsem měla opravdu velkou radost -
-
Re: Re: Ještě Zkrocená hora
Nikde jsem to nenašla, to mě jenom napadlo, když jsem pořád přemýšlela, proč vlastně tenhle kousek, který byl přímo nabitý emocemi, vystřihli. Vždycky mi vrtalo hlavou, čím Zkrocená hora člověka tak strašně dostane. Nikdy předtím se mi nic takového nestalo. -
-
Re: Re: Re: Ještě Zkrocená hora
Můžete mi ještě napsat, kde ty vystřižený scény najdu Móóóć děkuju. Úplně se na to bojim podívat.
-
-
-
-
ZH
Tak pro mě je na prvním asi taky Zkrocená hora...i když i Patriot se mi moc líbí,až na to že je to smutný,a Heath tam umře...Ale až po shlédnutí ZH jsem začala Heatha pořádně vnímat...ten film byl asi pro více lidí zlomový.A já nevím jak vám ostatním,ale třeba v 10 důvodech se mi jak hnědovlasý nelíbil tak,jako blondáček...i když nechci říct,že by mu to tam neslušelo,to néé *13* ,ale víc se mi prostě líbí jako blondáček... *14* -
-
Re: ZH
Jako blond mi připadal tak uličnicky ale zase když měl vlasy krátké vypadal jako dospělý muž který ví co chce *4* -
-
Re: Re: ZH
No jsou tam rozdíly, jak říkáš, v krtaších a hnědých vlasech vypadal dospěle, a jako blond byl takovej kluk z pláže.
Ale mě se líbil v obojí, i v hnědých vypadal k světu! *3* Měl takové dravé kouzlo, prostě charisma obřích rozměrů...
-
-
Re: ZH
No právě, že sice jako blonďák byl fakt něco, ale mě se líbil v hnědých strašně moc, třeba ve Zkrocené hoře na začátku vypadá také moc dobře, a hrozně se mi líbí jeho image v Candy, tam pro mě vypadá skvěle, a k tomu to jeho veršování.
No prostě slušelo mu toho více.
-
-
Film
A ještě musím říct, že film Imaginárium Dr. Parnasse je velmi dobře natočený! *3* *5* Fakt skvělej film, podobný styl jako Tima Burtona, pěkná vzpomínka a taky se mi líbí to na konci věnování *9* *3* *14* *4* -
.
to snad neni pravda, tak talentovany a sympaticky mlady muz, jsem z toho jeste porad zdrcena. at je mu zeme lehka *9* -
zaaaviist
kua nechapu proc tu piseete ze byl kreten,gay atd....vubec jste ho neznaly tk nechapu co na neho nadavate...fkt zavist dela svoje...ja jsem ho nijak neobdivovala ale zato tady urco nenapisu takou blbost jako ze je gay apod.....tks e uklidnete vy tk slavnii nikdy nebudete tk proto ta zavist co? ale budtee se museet smiriit anebo......to by bylo i mozna lepsiii vy chudinky(chudaaaci)