Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

...

Snad když je tma, jsi aspoň jednou hvězdou na nebi.
    Snad sedíš na měsíci, a tvé slzy padají , do oken, kde jsi žil, a smáčejí ten prach z prázdnoty bez tvého duchu.
    Musíš přece někde být, musíš...
    Ale kde jen?...
    Možná tvé kroky slyším v nocích, kde pláču, a drásám své srdce z odchodu tvého.
    • tetka.betka

Re: ...

úžasné, krásné..co dodat wau :D
    • Re: ...

Tvoje básně jsou nádherné, vždycky mě dojmou. Máš opravdu talent, je v nich skutečný cit.
    • aliss67

Re: ...

Nádherné! vždy ked sem napíšeš nejaké básne...proste wow...sú krásné...takto sa na Heatha nezabúda! *4*
  • heatcliff

HEATH BYL JEN JEDEN A BUDE!

Joseph,- je také pěkný kluk, a možná některé rysy jsou Heathovi podobné, ale jsou úplně jiní, Heatha nikdo nenahradí- ten prostě pro vždy bude jen jeden! *9* *3* *3*
    • xxpetulqa

Re: HEATH BYL JEN JEDEN A BUDE!

To je jasný...žádnej Gordon Levitt ani nikdo ¨jinej nám ho nenahradí... *9* <3
  • gallacher

Casanova

Prave jsem se dodivala na Casanovu a nově ještě na bonus jak se to natáčelo.Jsem na Heatha jeste vic pyšná, než sem byla předtím,když jsem slyšela mluvit Siennu Miller a režiséra a scénáristku o Heathovi.Sienna rika ze je to nejen skveli herec ale ze i je s nim velka sranda,scénáristka říkala že Heath je pro ni jediny kandidat na roli casanovi a stelesnuje vše co ženy žádají,sexy,krásny apod...a režisér říká že s ním byla skvělá spolupráce,že se doplnovali a ze je Heath skveli filmar a inprovizovali hodně spolu a že je to skveli herec a uzasny clovek...rozbrecelo me to,nadhera,jsem na tebe moc pysna Heathe...jo a pravy Casanova umrel v čechách....
    • heatcliff

Re: Casanova

Ten bonus jsem viděl už mnohokrát, a je pěkné, jak o něm ostatní hovořili, ale to že byl Heatn skoro všestranně nadaný, a že byl jedinečný, to víme snad všichni?! *3*
      • gallacher

Re: Re: Casanova

to mela byt jako na me narazka nebo co? hele uklidni se laskave,nejsi tady jedinej velej fanousek..
        • heatcliff

Re: Re: Re: Casanova

Nebyla to žádná narážka! Nemám tu zapotřebí provokovat Heathovy oddané fanoušky. Tak se hned nečerti.
          • gallacher

Re: Re: Re: Re: Casanova

ja sem naprosto v pohode..
    • stankova.lidka

Re: Casanova

Tak to už se těším až mi to pošleš. Jinak dopis hážu do schránky zítra *4*
      • gallacher

Re: Re: Casanova

Urco se na ten bonus hned mrkni,protoze sem jak to rikali byla asi dva kilometry vysoka a strasne pysna na Heatha, az sem brecela..
  • nej

myslim že důmslnějšího herce v této branži nebylo... nezbývá nic než mu vzdát dík a vzpomínat,,,,,,,,, myslim si že v určitých rolích hrál hlavn sám sebe a co se týče zkrocené hory tak to k němu samotnému asi nemělo daleko... tím nechci říct že byl gay prostě se to v tom příběhu odrazilo..
  • trencc

je to škoda

Ahojky
    Temného rytíře, jsem viděla a z jeho zahraní role Joker, jsem byla v šoku, byl výborný. za tuto roli by si zasloužil nějakou cenu.. fakt super, ovšem realita je smutná
  • wendy.94941

bude nové video

jinak...vyrábím video s Heathem, tak vám potom dám odkaz...ale bude hotové až za pár dní...UPOZORNĚNÍ PRO TY, KOMU HEATH CHYBÍ: u toho videa asi neudržíte slzy, protože u toho hraje krásná hudba a ty záběry vám nedovolí nebrečet... *9* *9* nemůžu přece dělat veselé video o haethovi, když jeho osud nebyl veselý vůbec...kdyžtak můj blog, kdybyste mi něco chtěli napsat nepo tak www.myexxxtra.blog.cz mám design s Heathem... *4* ... *9*
    • wendy.94941

Re: bude nové video

*Heathovi *9* *3*
  • teddy-girl

mám to!!!!!

LIDI JÁ MÁM BIOGRAFII!!!!!!!! SEM TÁÁÁÁK ŠTASTNÁ XD MAMKA MI NA NÍ PŘISPĚLA TAKŽE SUPER!!! TA KNIHA JE ÚŽASNÁ *14* *14* *14*
    • teddy-girl

Re: mám to!!!!!

a jééé dnes v 12:09 sem jí dočetla xD xD *14* *14* je úžasná ale pár slziček taky káplo *9*
  • petrahladilova

odpovídám na všechno

Tak za 1.aliss67-ty básně jsou krásné to ty sama?
    Za 2.Perth má taky pravdu-on s na nás na všechny dívá z obáčku a směje se tak jak to uměl a umí jen on.Usmívá se nad tím,že i tady v naší zemi měl dost fandů,kteří na něho nezapoměly a nezapomenou *3* Lidi byl by na nás pyšnej a vždy když by sem jel by se na nás těšil *5* Byl by pyšnej jen kdyby žil.
    Já osobně nechci si ani představit co dělal naposled nebo s kým se viděl,bylo by mě to moc líto a zase bych byla smutná,ale to nechci kvůli němu,vždyť on byl veselá povaha,měl rád život a dokázal si ho užívat,tak proč mu to kazit a bát smutná.Chci být jako on veselá a užívat si.Pro něho pro Heathečka.A jsem ráda,že se tu o něm tak dobře bavíme a píšeme.Je to lepší než před měsícem.Takže lidičky jen tak dál,protože-HEATH LEDGER pořád a napořád.Je náš.Miluju ho jako vím že ho milujete i vy..Tak Heathy měj se krásně a víš co-odpočívej v pokoji,myslíme na tebe.... *14* *3* *4*
    • xxpetulqa

Re: odpovídám na všechno

přesně tak *4* ... *9*
    • heatcliff

.....

Naprosto souhlasím! Nejvíce mne potěšil titulek v Premiere- Heath Ledger je už rok po smrti, ale jeho počet fanoušků se nezužuje,- naopak! Všichni netrpělivě vyčekávají jeho poslední film!----to mne potěšilo! *9* *4*
    • aliss67

Re: odpovídám na všechno

dakujem....a tie básne som niekde stiahla....a skusam vymyslat vlastné *5* *4*
  • denina8

....

nechápu proc do tyhle diskuse se motá orintace Heatcliffa....je to jeho věc a nam to může bejt jedno...A jestli někomu vadí co se tady o Heathovi píše a že se vzpomíná na něho, tak at sem ani do tý diskuse neleze.
    • lucuska90

Re: ....

přesně taaaaaaak.... *15* *3*
  • petrahladilova

ruce pryč

No myslím že jste tady už všechno řekly.Heath byl prostě dokonalý a na to že mu bylo 19 hrál super.Nejvíc se mi líbil v tom vlaku byl tam takový zadumaný a ty rty..bože ty rty...prostě nádhera,co víc říct.Už se těším až budou dávat Zkrocenou horu...
    Honzo-já to taky tak cítím když čtu jeho knihu--že jsem totiž v jeho světě a v té knize jako by neumřel už jen proto že tam jsou věty který sám řekl a je to jako by žil a říkal nám co si myslí a co cítí.Já prostě Heathe miluju nade vše a vždy si ho budu vážit jak si jen člověka vážit lze.Pro mě Heath Ledger nikdy neumřel protože on žije v mým srdci a ve filmech které nám tu zanechal.
    Heathy děkuji za to že jsi byl a pořád jsi.Miluju tě...navždy.Nikdy nezapomenu... *14* *3*
    • Re: ruce pryč

Nevím, co ještě dodat. Všechny pocity, které jsem měla, jste tady už tak krásně vyjádřili, že bych to líp neuměla. Heath tam byl moc krásný, zvláště, když se tak usmíval, jak to nedovede nikdo jiný. Také mě překvapila jeho fyzička. No prostě zase jeden krásný zážitek. Moc, moc hezké!
      Také si jeho knihu čtu často a pořád dokola, zrovna tak, jako si často a pořád dokola pouštím Zkrocenou horu i jeho ostatní filmy. Moc se těším, až bude konečně v TV.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit