-
...
Když to tady tak všechno čtu, mám pocit, že asi nikdy nemůžeme přesně vychválit Heathe. Aspoň já to mám tak, že si myslím, že takovou chválu jakou bych chtěl na něj říct, neexistuje, protože byl prostě perfektní, a to je to nejmenší slovo...
Myslím, že k Heathovi by se hodila jedna věta z jedné písničky:
Byla to taková show, ale ta už skončila, tak se uklonil a život jde dál...)Je to z angličtiny, ale pro mě mnohdy vystihující.
Je totiž jasné, že Heath zdaleka neukázal vše, čím by nás ohromil,i tak jak říkáš Petro- v jeho filmech a rolích bude navždy žít dál, a pro mě také-
HEATH JE A BUDE PROSTĚ HEATH...- pro mne to je POJEM! -
-
Re: ...
pro mě je Heath taky pojem a já si ho moc vážím.On je prostě skvělí a nikdy nikdy mě nepřestane udivovat jeho hraní a on samotný.Prostě Heath je nááááááášššš!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!Napořád...
-
-
...Heathy...
Gabi mám z tebe velkou radost, přeji ti to, ale chtěl jsem se zeptat, jaký ten kalendář máš? Protože ten první vyšel na jaře, a ten o kterém tu mluvím pořád dokola, ten vyšel ted v prosinci, kdyžtak sem napiš, jak vypadá přední strana, díky.-) Ale opravdu ti tu radost přeju, a Kletba bratří Grimmů, je taková vtipná, ale Heath tam je opak svých jiných rolí, je tam moc roztomilý, máte úplně chuť ho obejmout, v tomhle filmu je obzvlášť milý...)
Já na něj pořád myslím, a ani nikdy nedokážu vyslovit jak moc mi ho je líto, je neuvěřitelné, jak moc na tolik lidí po celém světě zapůsobil, a svou smrtí šokoval a dostal lidi do smutku, mne tedy obzvlášť!)
Heath byl prostě kouzlo! ...a stále pro nás bude...) -
-
Re: ...Heathy...
Tyjo Heatcliffe já mam teda asi ten starší....není to ten jak je na tom odkazu....je tam jiná přední strana...a jsou to fotky které jsou i tady na osobnostech. mno tak ted jsem teda i trochu smutná.... *9* mno tak snad seženu i tamhleten......takže jestli to chápu tak na rok 2010 jsou dva kalendáře s heathem..? -
-
Re: Re: ...Heathy...
Jojom ten co máš je asi ten, který vyšel na jaře, Heath je tam v klobouku, že?! na přední straně, a směje se.
No a ted v prosinci vyšel nový, ale mají ho asi jen v Praze, no...rád bych vám holky pomohl, škoda že nebydlíte blízko,.... -
-
Re: Re: Re: ...Heathy...
jj to je on.....mno co nadělám doufám že se do prahy co nejdříve dostanu a do tý doby se budu muset rozjímat nad tímhle...
-
-
-
-
Proč zrovna ON???
Pořád si kladu otázku, proč zrovna on.Je to lik lidí co se pokoušej o sebevraždu a nikdy jim to nevýde. On se ani zabít nechtěl.....život je strašně nespravedlivej. Tak úžasnýho herce nikdy nikdo nenahradí....... -
Bravo
Ahoj všem, už jsem dlouho nic nenapsala, tak to teď musím napravit. *4*
Bravíčko jsem si včera po práci letěla koupit, ale zjistila jsem, že je tam plakát, který už mám, který jsem v červnu dostala od neteře k narozeninám. Tak jsem posmutněla a Bravíčko si nekopila. Nemá smysl mít vedle sebe dva stejné plakáty. Raději si počkám až někdy zase vyjde jiný.
No a jak se máte holky a kluci? Co Ty Álo, Majko, .... atd, od některých už jsem dlouho nic nečetla. Koukejte se polepšit. *3* Teď jsem hodně píšou noví fanoušci, ale kde jsou ty stálice????? Asi stejně jako já, se sem chodí koukat a jen občas něco napíšou, že? *3* Koukala jsem, že přibyly nové fotky - super, což mi připomíná, že bych opět mohla zkusit štěstí a také sem nějaké nové vložit. Tak snad se zadaří.
Tak se zatím mějte moc fajn.
Pa Anatt -
-
Re: Bravo
Čusky.. ty brdo, to si děláte srandu? jako mám asi nějaký zvláštní nedostatky, že nevim o plakátu Heathíka v Bravu..:D a jakej plakát tam vlbec je? jenom abych si bravíčko dyžtak nekupovala zbytečně:D jenom dotaz, co je na titulní straně bravíčka? abych ho podle toho líp našla:D *14* -
-
Re: Re: Bravo
Ahoj,bylo to přímo speciální číslo Brava s plakáty.Nevím přesně,kdo byl na titulní stránce,ale neboj se,že bys to nepoznala,protože ta série plakátů je tam zobrazena i s Heathem. -
-
Re: Re: Re: Bravo
Na titulní straně je Miley Cyrus... Je blbý že tam těch plakátů nedali víc....myslím Heatha..:( Včera měla jeho dcerka narozky...První narozky bez tatínka:(
-
-
-
ahoj anatt,
ano máš pravdu, na stránky se chodím koukat a jen občas něco napíši, protože se tu někdy opakuje text, který už jsme tady probírali. Tak je přihlížím, ale jsem tu stále.
Také jsem tu dlouho neviděla Lenku. Snad se máte holky a kluci všichni dobře.
Moc vás zdravím a ať se vám daří, protože i když mě se zrovna někdy nedaří dvakrát dobře, tak si říkám, že musím věřit a zítra bude líp.
mějte se pěkně. ála
*3* -
-
Re: Re: Bravo
Ahoj holky "stálice" i všichni ostatní...taky sem stále chodím, ale jak už trochu naznačila Ála, k některým stále omýlaným tématům nemám moc co říct a proto jsem ráda, že si zas můžu přečíst něco od vás..
Taky jsem si v poslední době uvědomila dost zajímavou věc.Při prohlížení fotek Heatha, i těch nových, už nepociťuju ten svíravý pocit jako tenkrát. Myslím, že už jsem se zbavila pocitu nespravedlnosti a smutku a to je to, o co jsem celu dobu usilovala. Konečně už se na Heatha dokážu podívat s úsměvem na tváři a s klidnou duší. Na mým obdivu k němu to nic nemění, jen jsem o poznání vyrovnanější s osudem.
Moc vás všechny zdravím a budu ráda, když se ozvou i ostatní..Lenka? mějte se -
-
Re: Re: Re: Bravo
Ahoj Álo a Gábinko a také vy všichni ostatní, moc vás holky zdravím a jsem ráda, že se tady opět sešla taková silná sestava.
Musím souhlasit se vším co jste napsali i já tady chodím občas zavzpomínat, ale přiznávám, že ne tak často jako ty první měsíce a už se ani moc nezapojuji, jen se dívám. Je fajn Álo, že i s těmi černýma chvilkama ses vyrovnala, protože ať je to jak je tak před tím co příjde se člověk neschová a kdo ví, třebas to bude jen a jen lepší. Je fajn se vyrovnat nebo smířit s osudem tak jak to zvládá Gábinka, já se o to taky snažím, ale někdy je to hodně těžké a nejde to. Ráda vzpomínám nejen na Heathe, ale i na vás a taky na Linu, která tady jednu dobu hodně psala. Mějte se krásně a někdy zase ahoj. Lenka. *4*
-
-
-
Ahoj, tak jsem se na chvíli zamyslela, zda si půjdu koupit Bravo,ale ne - můj muž by plakát na zdi nesnesl. I když proti HL vlastně nic nemá a na jeho filmy se vždy rád podíval. Právě jsem prošla na internetu plánovanou nabídku filmů v kinech do konce roku 2008, a je fakt, že pár zajímavých kousků nás čeká, ale když já se nemůžu zbavit podvědomého prohlížení obsazení a hledání jména Ledger. Tohle se stát nemělo,ale jak říká moje dcera - přejte mu klid, on je tam někde jinde teď mnohem nešťastnější než my, když vidí jak není cesta zpátky...
Proč vlastně píšu, nevím, jen sem občas přijdu a postesknu si.
R.
-
-
kašlete na to
to nemá smysl to hodnoceni!na to kašlete:),ale až se budou předavat ty ceny v USA tak tam to ma vyznam neee? *3* -
-
Re: kašlete na to
Asi sem uplně blbá ale nevím nic ocenách kde se mbudou předávat bude to v telce a nebo na netu ?
-
-
odkaz
Jsem hrozně moc ráda,že toho Oskara získal.Hned ráno jsem si musela pustit zprávy,a když to tam psali tak...prostě krása.Tady je odkaz pro shlédnutí z předávání cen na youtube:
http://www.youtube.com/wa tch?v=9-oIPCH7ba4
Doufám že to pojede *7* -
-
Re: odkaz
já se štěstím rozbulela *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ON si to fakt zasloužil!!!!!! kam se hrabou ostatní! ale i kdyby ho nedostal tak by to nic nezměnilo na tom že byl skvělej herec!!!!!!!!!!!!I LOVE HEATH *14* *14* *14* -
Re: odkaz
nwm.a.le mě to nejede:(..ae je dobře že ho získal..já tomu věřial a mylsím že i ostatní..a je to super.... přáli sme mu to..bo snad ne?:)
-
-
děkuji
Všem děkuji, že se mě zastali, nýbrž i proto, že tohle na diskuzi nepatří...)Jo a jinak Zkrocená hora bude na podzim na Nova Cinema) Tv Nova to uvedla jako jeden z filmů, které chystají na podzim tohoto roku, je to oficiálně představeno...) *4* Sice jsem jí viděl 100krát, ale v tv je to něco jiného...) *4* *3* -
-
Re: děkuji
No konečně jí (Zkrocenou horu) budou dávat,říkali to už začátkem roku,že jí letos plánují a já od tý doby sleduju program a pořád nic *9* tak jsem byla zklamaná.Ale ted jsi mi udělal radost,viděla jsem jí 2krát(naposled asi před 3 měsíci)ale v TV je to opravdu jiný.Už se moc těším *1* zase si popláču a pak o tom filmu budu ještě pár dní přemýšlat *14* -
-
Re: Re: děkuji
supr zpráva!já sem si jí asi předevčírem stáhla..před chvílí sem se dokoukala na Candy..toe taky krásnej film..včera sem koukala na ples příšer..a ještě na příběh rytíře,kterej sem už taky viděla nespočetkrát,ale prostě na heatha se můžu dívat pořád a pořád..a nikdy mě to neomrzí! -
-
Re: Re: Re: děkuji
No tak už aby to bylo !!.. Zkrocená hora je jeden z nejlepších filmů který kdy byli!!.. ach na tom konci budu zase brečet !! ..
-
-
-
Tak doufám, že ji skutečně dají, také jsem ji viděla asi 60x, ale to bude pro mě svátek, když bude v televizi. Nemůžu se dočkat!!! -
juj...tak stou zkrocenou horou to je super že jí budou dávat...i když jsem ji taky videla nekolikrat na dvd ae i presto dík za info *3*
-
-
...
Tady je odkaz na jednu knížku, která o Heazhovi vyšla v USA, ale dávám to sem kvůli toho, protože ta knížka má úplně stejný obal jako ten kalendář, o kterém mluvím, tak aspon budete vědět, jak vypadá.http://www.amazon.com/Heath-Ledger-Beautiful-Mysterious-Death/dp/1844546330/ref=sr_1_15?ie=UTF8&s=books&qid=1261092336&sr=8-15 -
-
Re: ...
Tam je Heath moc krásný, je to ze Zkrocené hory, ten jeho úžasný úsměv! Škoda, že se ten kalendář dá získat jen v Praze. Kletba bratří Grimmů je můj oblíbený film, viděla jsem ho nejmíň pětkrát, ale mohu ho vidět pořád. Heath je tam moc a moc milý, zvláště se mi líbí když tancuje v těch svých kšandičkách. Už se moc těším na další filmy.
-
-
Imaginárium
Ve středu jsem byla v kině na Imagináriu,to byla teprve u nás premiéra.Ten nápad byl skvělej a dokud tam hrál Heath,byla jsem tzv. v obraze ale pak jsem se v tom začala trochu ztrácet...a chvíli trvalo než jsem si zvykla nebo spíš než jsem poznala kdo je kterej herec.Heathe je opravdu škoda, měl obrovskej talent a potenciál a věřím že kdyby v tu dobu kdy se Imaginárium natáčelo neumřel,byl by ten film fakt hezkej.
Co dodat prostě i tak voalááá Hethy Ledgere...pro mě seš pořád ten nej...
lidi ,jak mi jeden prima kamoš napsal blíží se 4.4. a nemusím vám psat co že je to za datum že?To by byla ostuda nevědět to..jak oslavíte Heathovy narozeniny?Já se znova podívám na Imaginárium a budu mít na to klid a budu na to sama a rozloučím se s ním tak po svém a dám si skleničku vína se na jeho počest... *5* *3*
tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a myslete na Heathe Ledgera,bude mít ty narozeniny a určitě je s námi v nebi oslaví... tak pa -
-
Re: Imaginárium
Premyslela jsem nad tim co budu delat na jeho narozeniny, a asi sim udelam dobre jidlo a pustim si par filmu s Heathem a budu se rozplivat nad jeho usmevem :D.. -
-
Re: Re: Imaginárium
Asi to takhle taky udělám. *3* Celý den na Heathovi narozky si budu pouštět jeho filmy a brečet u nich ! ! ! *9* *14* -
Re: Re: Imaginárium
nápodobně....;-):-***
-
-
-
VZPOMÍNKA
Taky na něho pořád vzpomínáte jako já?Hm...ani se vám nedivím,byl to krásnej chlap,škoda ho!!! *9* Ivana *14* -
-
Re: VZPOMÍNKA
Já na něho vzpomínám stále. Zase jsem si pouštěla jeho filmy - Imaginárium, Zkrocenou horu, Temného rytíře, a vzpomněla jsem si, jak nedavno v nějakém filmu řekla Sandra Bullock o jedné zpěvačce, že s každou její písní zemřel i kousek z ní, tak svůj zpěv prožívala. Myslím si, že se tohle dá říct i o Heathovi, všechny svoje role strašně prožíval, v každé nechal kus svojí duše, a čím lepší podával výkony, tím na tom byl hůř - stresy, nespavost, nervy, až to nakonec jeho srdce nevydrželo a selhalo díky nějakým pitomým práškům. Říkám si, že kdyby tenkrát neopustil Austrálii, mohl tady být možná dodnes. Ale kdoví, jestli bychom o něm věděli my. -
-
Re: Re: VZPOMÍNKA
krásně si to řekla ... ;) souhlasím s tebou ...postupně to prožíval čím dál tím víc a kvůli tomu začal mít psychické problémy...pořád měl tendenci se zdokonalovat a chtěl být lepší ...plus ty osobní problémy...achjo...kéž by se to nikdy nestalo :( -
-
Heathy...
Heath byl opravdu zapálený do své práce, chtěl aby ho lidé uznávali jako herce, a to se mu podařilo. Je škoda, že toho úspěchu a uznání neužije, zasloužil by si vědět, jak moc ho lidé milují a vzpomínají na něj.Heath je bůh filmu.
-
-
-