-
tetování
ahoj...hele chci se zeptat on Heathy měl nějaký tetování?Já jen že sem ho viděla tedka na fotce s tetováním a docela mě to překvapilo... *7* *4* -
-
Re: tetování
Tuhle otázku ohledně Heatha čtu snad poprvé v životě...
A k věci. Ano měl jich víc než dost. Zkus hledat na googlu, tam je obrázků jeho tattoos kupa ;)) -
-
Re: Re: tetování
Tetování měl nádherná. Krásné bylo i KAOS,- v tom ho naprosto chápu. *4*
Byl božský.
-
-
Re: tetování
Ano měl, na můj vkus až moc. http://www.inkedcelebrity.com/ledge r.html Mně osobně se moc líbí ten náramek, co měl na levém zápěstí a "OLD MAN RIVER" *4*
-
-
..
proc sem sakra nikdo nepiseeeeeeeeeee -
Fotky Michelle a Matildy
Ahojky, tak jsem se konečně dostala na ty fotky Michelle a hlavně Matty..A musím říct, že Matty je teď trochu podobná i Michelle, ale pořád je převážně po Heathym..Je moc veselá na těch fotkách.. *3* Moc jim to tam sluší *3* -
pisnicka
http://www.youtube.com/watch?v=y4U3 0XPUdJA
toto je odkaz na nejhezci pisnicku...je to pisnicka která hrála, když se heath ztrácel ke konci v tom stinu...nejvic me to rozplacee vzdycky...kdyztak je to pisnicka od powderfinger-these days...hrali ji i na pohrbu...boze jak ja ho porad miluju...a milovat budu:-* -
-
Re: pisnicka
*14*
-
-
!!!!!
A už sem vám řekla že miluju Heathe Ledgera???A co vy co byste udělaly proto,aby Heath mohl žít vsadily byste se s Nickem????Já jo...udělala bych cokoliv,ale nesmělo by se to týkat mé rodiny zajímá mě váš názor...tak ěkuju předem za odpovědi... *4* -
-
Re: !!!!!
Já jsem už nad tím přemýšlela hodněkrát co bych udělala, kdyby to pomohlo nějakým zázrakem Heathyho vrátit...a i mě opravdu napadlo kdybÿch někdy měla tu možnost vrátit jednomu jedinnému člověku život...přemýšlela jsem nad tím jestli bych to ¨pro heathyho udělala a nebo jsi to nechala pro někoho blízkého (rodina,partner..) komu by se mohlo něco někdy stát.....Ale kdybych to rozhodnutí takhle držela v ruce a chvíli sledovala zkrocenou horu...myslím že bych to fakt udělala...:) -
Proto aby Heath žil bych udělala cokoliv. *9* *3* -
Udelala bych cokoli aby mohl zit,klidne bych si s nim i vymenila misto tam nahore.. -
-
Re: Re: !!!!!
tk to já zas ne, protože kdyby žil 100% bych ho už nenechala odejít a chtěla bych ho jakkoli poznat....každopádně bych byla nejstastnější na celém světe kdyby oživl...a s nickem bych se vsadila! -
-
Re: Re: Re: !!!!!
já bych se taky vsadila s Nickem...ale jinak bych udělala cokoliv,klidně bych vzala pavouka do ruky,pavouci jsou moje noční můra hrozně se jich bojím,ale kdyby to mělo oživit Heathe udělám to... *15* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: !!!!!
To jste na tom s těmi pavouky ještě dobře,moje ségra po něm šílí taky a ta zašla ještě dál.Pořídila si britské kotě a vzala si do hlavy že je to převtělený Heath.Samozřejmě se kocour také tak jmenuje.Kdyby mohla tak se snad za toho kocoura provdá. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !!!!!
taky bych uělala cokoli *1* klidně bych se přihlásila do faktoru strachu a podnikla nějaký ten šílený až skoro smrtící úkol, jen kdyby to mohlo vrátit Heatha!!! *7*
-
-
Re: Re: Re: Re: !!!!!
no to jo to já taky....pavouky uplně nesnasim ani ty male.....kdykoliv vidim na obrazku pavouka automaticky si myslim ze prave lezou na me :(:(aaaaaaaaa -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !!!!!
Nerada se vsázím ale kdyby to mohlo vrátit Heatha tak se klidne vsadím :)
-
-
-
-
-
-
Miluju Heatha....
-
Proc?????
Podle me to byl fakt nejlepší herec na světě... *8* nechapu proc zrovna on???byl talentovanej,krasnej a nejlepsi je v deseti duvodech proc te nenavidim *14* *14* *14* A ten nedokoncej film keterj natacel,,toho je taky skoda...Zkrátka...Heathe je mi fakt líto zes to byl zrovna ty...Ale i tak,na tebe ani na tvoje uzasny filmy nikdy nezapomenu a budu te mit ve svym srdicku *14* *14* Miluju tě forever =o* -
Heath
Dívala jsem se na ty fotky,skutečně takhle stával i Heath *9*... *4*
Dnes jsem se dívala na film Patriot a můžu doporučit! *3*
Je to teda celkem hodně dlouhý,ale za to to de shlédnout *3*
Moc dojemný film,sama jsem u něho brečela,když Heath umřel *9* *9* *9*
Ale doporučuji ho! *3* -
-
Re: Heath
on v tom filmu umře??????????? :-O -
-
Re: Re: Heath
jj umre a je to fakt necekanyy:(
-
-
-
......
Jé, tak Temný rytíř bude i v Ostravě!!! To mám kousek! Jak já jsem rád!!! Díky Ančo, že jsi mne upozornila! *4* *3* *3* -
-
Re: ......
jo nemas zac...musime si pomahat *3* ...tak si to tam uzij *3*
-
-
.....
Přemýšlím co děje se,
přemýšlím kdo směje se,
přemýšlím sam nad sebou,
proč mě ruce i nohy tolik zebou?
Proč můj obličej je stále bělavější?
Proč je mé srdce stále pomalejší?