-
:´(
Než mé srdce svůj tlukot ukončí
než má víčka zavřou se naposled.
Chci říct těm, co mi před očima naskočí:
„Díky vám se mi líbil svět.“
Až mé srdce svůj tlukot ukončí
až má víčka zavřou se naposled.
Prosím vás, nesvrašťujte obočí
vždyť díky vám bylo dlouhých mých 30 let.
Než mé tělo v rakvi spočine
než má duše v pekle zakotví.
Prosím, ať má tajná milá promine,
že chtěl jsem víc než přátelství.
Až mé tělo v rakvi spočine
až má duše v pekle zakotví.
Přestane mě bolet slovo „ne“,
co vycházelo ze rtů tvých.
Než hlína na mou rakev dopadne
než podzemí mě zahrabou.
Budu doufat, že jednoho dne
přátelé si na mě vzpomenou.
Až hlína na mou rakev dopadne
až podzemí mě zahrabou.
Chci zastavit vaše slzy případné,
co zahltí vás smutnou náladou.
*4* *9* -
-
Re: :´(
Hezké ale Heath v pekle neskončil:) -
-
Re: Re: :´(
ježíš! to snad né...taká chyba...ospravedlnujem sa..to som fakt nechcela *9*
-
-
-
Za týden.
Zdravím ještě jednou všechny, zítra ráno odjíždím pryč, a budu mimo internet, takže se tu ozvu příští středu odpoledne. Tedy den před pemiérou Imaginária, snad mi zde nic důležitého neuteče.,-)
Takže se tu mějte, pište, a nechť je unášení Heathem i v dalších dnech stále velké,-) *3* Mějte se! -
Veliká ztráta
Podle mě je to hrozná ztráta pro svět filmu. Byl to skvělý herec, hlavně se mi moc líbil v historických filmech. Jeho Casanova byl úžasný. -
Joker
Ahoj lidičky, tak Heath včera získal Zlatý Glóbus. Určitě zaslouženě. *4* -
-
Re: Joker
To přece není žádné překvapení *3* -
-
Re: Re: Joker
no ono to v životě chodí všelijak, takže jsem ráda *3* -
-
Re: Re: Re: Joker
To máš pravdu *3*
-
-
-
-
oscar
http://www.youtube.com/watch?v=A1VP Rjd-x1g
sem našla video jak dostal oscara za jokera...tak nwm jestli pojede...:):( -
-
Re: oscar
Už jsem to viděl,hrozný! *9* dokonce plakalii herci! a pak už bylo vidět,že ani jeho sestra už nemůže mluvit,prostě hodně emoční,taky jsem měl na krajíčku! *9* no jo no,byl to krásnej okamžik ale zároven víme, co se asi odehrávalo v myslích jeho rodiny-myslím že se to ani nedá představit!ani se nedivím že tam nešla Michell a matilda,prostě to je pochopitelné,jak by to zvládla,podle mne by se tam zhroutila,vzdyt je to těžké,kdybch to měl udělat já,asi bych se taky zesipal,nemohl bych mluvit o něm,když bych věděl že už nežije,a něco mu vzkazovat,prostě bych to nezvládl! ale krásné-smutné video,a moc mě potěšilo jak herci vstávali a plakali,dokonce brad pitt,angelina jolie, ane heatway-ta asi obzvlást byla smutná,protože sním hrála ve zkrocené hoře...bylo to milé,bylo vidět jak moc to všechny zasáhlo! *9* -
-
Re: Re: oscar
Souhlasím..Muselo být pro ně tak těžké..! Převzít takovou cenu za syna, který zemřel *9*
Nejhorší věc na světě je, když rodiče přežijou svoje děti.. *9* A zvlášť pro jeho maminku Sally to musí být rána do srdce..která se už asi nikdy úplně nezacelí..Přestože nejsem pobožná, modlím se za něj a za jeho rodinu..Kéž bychom dokázali nějakou silou vrátit Heathe mezi živé..Ale bohužel..Snad je mu aspoň v nebi dobře a má klid *4*
-
-
-
wow!!!
Heathovi sa preplnila diskusia....to sa mi páčí=) *4* -
-
Re: wow!!!
tj ale hlavne tu jsou prispevky ode me od tebe a od emo-anne......je mi lito, ze sem uz nechodi tolik lidi jako driv *3* .....ja jsem tady asi jenom 2x za tyden...to neni taky moc casto *9* -
Re: wow!!!
jo me taky, ale driv pribejvala o dost rychleji
-
-
halo
právě poslouchám Beyonce-Halo....je to nááádherná píseň a je to píseň,která mi vždy připomene a připomínat bude jednoho jediného člověka, Heatha...když jsem ji slyšela po prvé, bylo to právě na videu s Heathovými obrázky a úryvky z filmů, potom jsem se na to dívala každý den a do té písničky se zamilovala.Navždy mi ho bude připomínat...tato jedinečná,krásná písnička... *4* -
-
Re: halo
Já budu mít vždycky s Heathem spojenou Broken od Amy Lee a Seethera *9* -
-
Re: Re: halo
Heath se mi objeví před očima, když slyším "He comes a sun" od Beatles..*4* Prý měl tuhle písničku rád, snad mu jí hráli na pohřbu *9*
-
-
-
michelle
Ahojky :) K legendám : Viděla jsem je 6krát a je to dobře udělaný film...ale nepatří k těm extra ae stojí za to skouknout :) Na konci si heath zpívááá *14* Ale konec taky není moc veselý.... No beze mě mam na dvd a je to pekný film ;-)Pustím si to ted a budu nad tím premýšlet....jak sem to viděla porpvé musela jsem hlídat sestřenku a moc jsem si to neužila... Včera jsem byla na novém filmu jmenuje se Zakletý ostrov...Michelle tam s leonardem DiCapriem hraje hlavní roli- jeho manželku...je to fkt super film ne moc veselý ale stojí za to ...A michelle tam hraje sice vražedkyni, ale stojí za to skouknout....Určitě na to zajděte;-) Omlouvám se , že to nesouvisí moc s heathem ten film...Ale hraje tam michelle a ta s ním souvisí dost ;-);-) -
-
Re: michelle
Taky uvažuji, že na to půjdu, už kvůli Michelle, a když to celkem chválíš, tak to asi bude dobrý. -
-
Re: Re: michelle
Je to film na přemýšlení....Ale je to super film ;-) A jak říkáš...byla jsem zvědavá na michelle;-)
-
-
-
Heath je podle mě fakt v pohodě a má hrozně roztomilý ksichtík. Zrátka je k sežrání :)
-
..
Prominte,ja vim ze to nemame resit,ale zajimalo by me proc jak je v tom Top celebrity jsou ty cisilka to 342586 apod....a proc to klesa??heath tam mel vic nez ted..ja to nechapu