Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Patriot

Dnes jsem si půjčila od kámošky v práci program na 14 dní,a jak jím tak listuji a hledám kdy už budou dávat Zkrocenou horu,tak jsem si všimla,že budou dávat Patriota,na Nova Cinema 9.11. v pondělí od 20 hod.Sice ho nedávno dávali,ale to bylo pozdě v noci.Tak doufám že jsem někoho aspon trochu potěšila *7* *3* ,ale stejně se nejvíc těším na Zkrocenou horu,protože to je Heathův nej film *14* *4*
  • JUJ

Nejlepší 10 důvodů...!!!!! S Julií Stiles!!!!!!!!!
  • ahoj

Ahoj chtěla bych vás požádat o menší laskavost.Budu dělat kroniku o Heathovi a potrebovala bych vasi pomoc...Kdyby mel nekdo zajem tak muze napsat svoji spoved(jako jak jste ho meli radi,co se vam na nem nejvic libilo a tak) nebo pokud by se vam chtelo tak vymyslet nejakej clanek nebo neco specialni co bych tam mohla dat...kdyby mel nekdo zajem tak mi napiste na email hollywood1@seznam.cz ze neco udelate nebo tak,abych vedela s kolikati lidma muzu pocitat...dekuju...doufam ze mi to nekdo napise....prosim...prosim dekuju
  • flondynka

bafta

Jee fakt?! *4* Tak to je super!Myslím,že Heath vyhraje i ty Oscary,zaslouží si to! *3*
    • gallacher

Re: bafta

Heath oscara dostane na 10000000000000000000%
  • petrahladilova

klid

Ach jo kdyby to Heath viděl tak by znova umřel,co to je za káče co tady otravují..nány my tady ctíme Heathe,který něco dokázal tak to tady neničte...Gallacher nic si z toho nedělej my víme sví a zbytek ať si mluví jak chce
    • heatcliff

Já si to s nima vyřídím!

Co si ty s prominutím ,,pitky´´o sobě myslí? Pokud mají názor at sem nelezou! At ho mají,ale tady se bavíme o Heathovi v dobrém-prostě máme ho rádi, a jako žádné hádky sem nepotřebuji!No tak ano, někdy tu o něm moc básníme,a co? Tak nás to s jeho smrtí vzalo,líbí se nám,oblíbili jsme si ho,tak tu o něm básníme-vadí jim to?snad?!Ach jo,-opravdu tady řešit nějaké trampoty nějakejch holek-fakt na to nemám náladu! Jako lidi-vykašleme se na to!Nebudeme tu ztrácet čas nadáváním a Heatha tím zastiňujeme-takže at si dělají co chtějí...a víte co-jako takovej závěr udělám malou pomstičku,přidá se někdo ke mě-pokud ano,napište mi na profil!
      • aliss67

Re: Já si to s nima vyřídím!

pridávam sa k tebe *3* *4*
    • gallacher

Re: klid

ja jen nechci aby to tady Heathimu kazili....MY HO UCTIVAME JAKO BOHA.....a nejaky debilni kecy nejakejch debilnich krav nam to nepokazi..
      • petrahladilova

Re: Re: klid

to já taky nechci,my se tady snažíme aby se na Heathe nezapomělo a přijde jinej a takhle to tady kazí... *16* sou to potvory...a neboj HEATH je náš,víme to my a ví to i on...
        • gallacher

Re: Re: Re: klid

přesně..ale mi na heatha nikdy nezapomeneme..
          • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: klid

moje řeč, dál bez komentářů *14* *14* *14*
            • gallacher

Re: Re: Re: Re: Re: klid

andilek nas na nebesich *14*
          • petrahladilova

pokud můžu mluvit za sebe tak já určitě nezapomenu na miláška milovanýho *14* *14* a andílkovanýho *4*
            • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: Re: klid

jojo to je náš brouček *14* *14* *14* *14* *4*
      • teddy-girl

Re: Re: klid

jo nevší¨mejte si jich HEATH je bude strašit a nás chránit jejich mínus *7* *9*
        • lina25

Předpokládám,že trpíš samomluvou a asi i příznaky paranoi. Tak mě napadá, nemají o tebe, rodiče někdy strach? Myslím, že jim na tobě záleží víc jak Heathovi. Popros,ho prosím, ať svoje návštěvy v noci omezí.Vzhledem k tomu, že údajně duchy slyší, pouze ten koho navštívily, tvoje brblání uprostřed, ztichlého domu, může tvým rodičům připravit bezesné noce a řadu otázek ohledně tvého zdravotního stavu teddy-girl
        • Re: Re: Re: klid

Ty jsi zralá na odbornou pomoc, jinak to nevidím....
        • gallacher

Jo heathy navstevuje jen ty co ho maji doopravdy radi a on to citi kdo to je...
          • gabinka022

*1* *1* no to je výrok...
  • gallacher

..

Jeste par fanousku a Heathy bude mit 2000 fanousku....jupíí *15*
    • petrahladilova

Re: ..

jo taky mě to už napadlo.Ve chvilce pro tebe je malá fotka s Heathem-jako Casanova tam je...ale opravdu malá..ale stejně ji mám vystřiženou.. *15*
      • teddy-girl

Re: Re: ..

jo taky sem stříhala xD
    • a.n.c.a.

Re: ..

super
  • a.n.c.a.

diskuse

podte si pokecat......smazrejme o Heathovi....jakej film se vam s Heathem nejvis libi???
    • aliss67

Re: diskuse

Skrotená Hora,Skrotená Hora a Skrotená Hora a tebe?? *4*
      • a.n.c.a.

Re: Re: diskuse

tj Zkrocená hora to je fakt nádherný film *4*
    • emo-anne

Re: diskuse

me se libi vsechny filmy kde je heath!:) hral pste skvele...ae asi nejvic patriot....sice to konci smutne...ae z toho filmu sem pste byla mimo:) nikoho jsem nevnimala...bylo to super:) ae jak rikam...vsechny filmy s nim milujuuu!!! *14*
      • a.n.c.a.

Re: Re: diskuse

jo ja taky vsechny filmy s nim, ale uz se hrozne tesim na film Ned Kelly, protoze jsem ho jeste nevidela.....jinak nejvic s Heathem se mi asi libil Temný rytíř, Zkrocená hora a Patriot.....ale jeho filmy zboznuju vsechny
        • zdenule119

Re: Re: Re: diskuse

jo a ned kelly se taky moc těšim...protože to bude zase po dlouhý době co uvidim film s nim....
        • zdenule119

Re: Re: Re: diskuse

jj....souhlasím.....wšecky filmy s heathem sou pstě boží....sice sem jich tolik newiděla ae on je tak sladkej a w každým filmu je neodoletlnej... *14*
  • čtyři pírka

Ahoj, zrovna jsem dokoukala čtyři pírka...nikdy bych nevěřila, že mu to tak může slušet ve fousech a dlouhých vlasech - i když vlastně v příběhu rytíře mu to na začátku taky seklo :-) V tomhle filmu se sice moc neusmívá, ale zato když se usměje, tak by roztál i ten největší ledovec. Vždycky budu závidět lidem, co měli šanci se s ním poznat a kamarádit...a nikdy mi nepřestane být líto, že už tu není...
  • fotka

Dnes jsem si koupila In touch č. 2, je tam krásná fotečka Heatha z Imaginaria a krátký článek o filmu. Jinak jsem moc ráda, že se to tady teď tak krásně rozjelo, samé hezké příspěvky. Mám z toho velkou radost.
  • pro Heathviku

Omlouvám se ti ale nechodím sem zase tak často.V létě roku 2006jsme s dnes už mojí ženou byli na prázdninách v USA.Na pár dní jsme navštívili New York a v kavárně jsme odposlechli že následující den se tu koná nějaká přehlídka či festival a má tam být větší koncentrace hvězd.Samozřejmě jsme byli zvědaví a místo kde přijížděly hvězdy jsme navštívili(najít to byl horor)A právě tady jsme Heatha zahlédli.Trvalo to zhruba 3-4 minuty ale bylo to úžasné vidět někoho, koho jsi ještě včera netušila, že bys ho mohla vůbec někdy v životě potkat.Procházel okolo nás a byl nám takřka na dosah ruky,mával a usmíval se tím svým charakteristickým úsměvem.Pak s bodygardy zmizel.Toť vše.Manželka to rozdýchávala hodně dlouho.Někdy mám pocit že ho miluje víc jak mě. *3* Měj se fajn.
    • Re: pro Heathviku

Evane moc díky že jsi odepsal.to ti fakt závidím jestli se ti bude chtít napiš koho jsi tam ještě viděl diky moc
      • Re: Re: pro Heathviku

Náhodou jsem sem znovu kliknul.Jsi rychlík. To jsi celý den na těchto stránkách?Viděli jsme ještě Cameron Diaz,George Clooneyho,Paris Hilton,Taru Banks a pak tam bylo spousta umělců které jsme ani neznali.
        • Re: Re: Re: pro Heathviku

Evane moc ti diky že jsi mi napsal díky za všechno a někdy napiš vůbec bych se nezlobila,kdybys napsal brzo a napsal něco o sobě.Já jsem z Pardubic a je mi 18 let a studuji Gymnázium jestli chceš můžem si psát nejen o Heathovi. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit