-
Patriot
Dnes jsem si půjčila od kámošky v práci program na 14 dní,a jak jím tak listuji a hledám kdy už budou dávat Zkrocenou horu,tak jsem si všimla,že budou dávat Patriota,na Nova Cinema 9.11. v pondělí od 20 hod.Sice ho nedávno dávali,ale to bylo pozdě v noci.Tak doufám že jsem někoho aspon trochu potěšila *7* *3* ,ale stejně se nejvíc těším na Zkrocenou horu,protože to je Heathův nej film *14* *4* -
JUJ
Nejlepší 10 důvodů...!!!!! S Julií Stiles!!!!!!!!! -
ahoj
Ahoj chtěla bych vás požádat o menší laskavost.Budu dělat kroniku o Heathovi a potrebovala bych vasi pomoc...Kdyby mel nekdo zajem tak muze napsat svoji spoved(jako jak jste ho meli radi,co se vam na nem nejvic libilo a tak) nebo pokud by se vam chtelo tak vymyslet nejakej clanek nebo neco specialni co bych tam mohla dat...kdyby mel nekdo zajem tak mi napiste na email hollywood1@seznam.cz ze neco udelate nebo tak,abych vedela s kolikati lidma muzu pocitat...dekuju...doufam ze mi to nekdo napise....prosim...prosim dekuju -
bafta
Jee fakt?! *4* Tak to je super!Myslím,že Heath vyhraje i ty Oscary,zaslouží si to! *3* -
-
Re: bafta
Heath oscara dostane na 10000000000000000000%
-
-
klid
Ach jo kdyby to Heath viděl tak by znova umřel,co to je za káče co tady otravují..nány my tady ctíme Heathe,který něco dokázal tak to tady neničte...Gallacher nic si z toho nedělej my víme sví a zbytek ať si mluví jak chce -
-
Já si to s nima vyřídím!
Co si ty s prominutím ,,pitky´´o sobě myslí? Pokud mají názor at sem nelezou! At ho mají,ale tady se bavíme o Heathovi v dobrém-prostě máme ho rádi, a jako žádné hádky sem nepotřebuji!No tak ano, někdy tu o něm moc básníme,a co? Tak nás to s jeho smrtí vzalo,líbí se nám,oblíbili jsme si ho,tak tu o něm básníme-vadí jim to?snad?!Ach jo,-opravdu tady řešit nějaké trampoty nějakejch holek-fakt na to nemám náladu! Jako lidi-vykašleme se na to!Nebudeme tu ztrácet čas nadáváním a Heatha tím zastiňujeme-takže at si dělají co chtějí...a víte co-jako takovej závěr udělám malou pomstičku,přidá se někdo ke mě-pokud ano,napište mi na profil! -
-
Re: Já si to s nima vyřídím!
pridávam sa k tebe *3* *4*
-
-
Re: klid
ja jen nechci aby to tady Heathimu kazili....MY HO UCTIVAME JAKO BOHA.....a nejaky debilni kecy nejakejch debilnich krav nam to nepokazi.. -
-
Re: Re: klid
to já taky nechci,my se tady snažíme aby se na Heathe nezapomělo a přijde jinej a takhle to tady kazí... *16* sou to potvory...a neboj HEATH je náš,víme to my a ví to i on... -
-
Re: Re: Re: klid
přesně..ale mi na heatha nikdy nezapomeneme.. -
-
Re: Re: Re: Re: klid
moje řeč, dál bez komentářů *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: klid
andilek nas na nebesich *14*
-
-
pokud můžu mluvit za sebe tak já určitě nezapomenu na miláška milovanýho *14* *14* a andílkovanýho *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: klid
jojo to je náš brouček *14* *14* *14* *14* *4*
-
-
-
-
Re: Re: klid
jo nevší¨mejte si jich HEATH je bude strašit a nás chránit jejich mínus *7* *9* -
-
Předpokládám,že trpíš samomluvou a asi i příznaky paranoi. Tak mě napadá, nemají o tebe, rodiče někdy strach? Myslím, že jim na tobě záleží víc jak Heathovi. Popros,ho prosím, ať svoje návštěvy v noci omezí.Vzhledem k tomu, že údajně duchy slyší, pouze ten koho navštívily, tvoje brblání uprostřed, ztichlého domu, může tvým rodičům připravit bezesné noce a řadu otázek ohledně tvého zdravotního stavu teddy-girl -
Ty jsi zralá na odbornou pomoc, jinak to nevidím.... -
Jo heathy navstevuje jen ty co ho maji doopravdy radi a on to citi kdo to je... -
-
*1* *1* no to je výrok...
-
-
-
-
-
..
Jeste par fanousku a Heathy bude mit 2000 fanousku....jupíí *15* -
-
Re: ..
jo taky mě to už napadlo.Ve chvilce pro tebe je malá fotka s Heathem-jako Casanova tam je...ale opravdu malá..ale stejně ji mám vystřiženou.. *15* -
-
Re: Re: ..
jo taky sem stříhala xD
-
-
Re: ..
super
-
-
diskuse
podte si pokecat......smazrejme o Heathovi....jakej film se vam s Heathem nejvis libi??? -
-
Re: diskuse
Skrotená Hora,Skrotená Hora a Skrotená Hora a tebe?? *4* -
-
Re: Re: diskuse
tj Zkrocená hora to je fakt nádherný film *4*
-
-
Re: diskuse
me se libi vsechny filmy kde je heath!:) hral pste skvele...ae asi nejvic patriot....sice to konci smutne...ae z toho filmu sem pste byla mimo:) nikoho jsem nevnimala...bylo to super:) ae jak rikam...vsechny filmy s nim milujuuu!!! *14* -
-
Re: Re: diskuse
jo ja taky vsechny filmy s nim, ale uz se hrozne tesim na film Ned Kelly, protoze jsem ho jeste nevidela.....jinak nejvic s Heathem se mi asi libil Temný rytíř, Zkrocená hora a Patriot.....ale jeho filmy zboznuju vsechny -
-
Re: Re: Re: diskuse
jo a ned kelly se taky moc těšim...protože to bude zase po dlouhý době co uvidim film s nim.... -
Re: Re: Re: diskuse
jj....souhlasím.....wšecky filmy s heathem sou pstě boží....sice sem jich tolik newiděla ae on je tak sladkej a w každým filmu je neodoletlnej... *14*
-
-
-
-
čtyři pírka
Ahoj, zrovna jsem dokoukala čtyři pírka...nikdy bych nevěřila, že mu to tak může slušet ve fousech a dlouhých vlasech - i když vlastně v příběhu rytíře mu to na začátku taky seklo :-) V tomhle filmu se sice moc neusmívá, ale zato když se usměje, tak by roztál i ten největší ledovec. Vždycky budu závidět lidem, co měli šanci se s ním poznat a kamarádit...a nikdy mi nepřestane být líto, že už tu není... -
fotka
Dnes jsem si koupila In touch č. 2, je tam krásná fotečka Heatha z Imaginaria a krátký článek o filmu. Jinak jsem moc ráda, že se to tady teď tak krásně rozjelo, samé hezké příspěvky. Mám z toho velkou radost. -
pro Heathviku
Omlouvám se ti ale nechodím sem zase tak často.V létě roku 2006jsme s dnes už mojí ženou byli na prázdninách v USA.Na pár dní jsme navštívili New York a v kavárně jsme odposlechli že následující den se tu koná nějaká přehlídka či festival a má tam být větší koncentrace hvězd.Samozřejmě jsme byli zvědaví a místo kde přijížděly hvězdy jsme navštívili(najít to byl horor)A právě tady jsme Heatha zahlédli.Trvalo to zhruba 3-4 minuty ale bylo to úžasné vidět někoho, koho jsi ještě včera netušila, že bys ho mohla vůbec někdy v životě potkat.Procházel okolo nás a byl nám takřka na dosah ruky,mával a usmíval se tím svým charakteristickým úsměvem.Pak s bodygardy zmizel.Toť vše.Manželka to rozdýchávala hodně dlouho.Někdy mám pocit že ho miluje víc jak mě. *3* Měj se fajn. -
-
Re: pro Heathviku
Evane moc díky že jsi odepsal.to ti fakt závidím jestli se ti bude chtít napiš koho jsi tam ještě viděl diky moc -
-
Re: Re: pro Heathviku
Náhodou jsem sem znovu kliknul.Jsi rychlík. To jsi celý den na těchto stránkách?Viděli jsme ještě Cameron Diaz,George Clooneyho,Paris Hilton,Taru Banks a pak tam bylo spousta umělců které jsme ani neznali. -
-
Re: Re: Re: pro Heathviku
Evane moc ti diky že jsi mi napsal díky za všechno a někdy napiš vůbec bych se nezlobila,kdybys napsal brzo a napsal něco o sobě.Já jsem z Pardubic a je mi 18 let a studuji Gymnázium jestli chceš můžem si psát nejen o Heathovi. *14*
-
-
-