Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ned kelly

Ned kelly zítra ve 20:00 na prima cool :)
  • Ma smrnc

Neni to vylozenej typ krasavce, ale ma neco do sebe. Drzim mu palecky.
  • Velká ztráta

Je škoda, že svět filmu přišel o tak nadějného herce..... *9*
  • l.enik

tapety

Ahoj fanoušci.Nevím,co se stalo,ale snažila jsem se ukládat tapety k filmu Casanova a objevilo se mi tam něco úplně jiného.Nevíte někdo,dá se to nějak spravit?Moc se omlouvám,ale já za to nemůžu.Jsem si na 99% jistá že jsem to vkládala správně *9*
  • můj film

Včera jsem pustila kamarádce Zkrocenou horu, vůbec ten film neznala, ani nevěděla o čem je. Když skončil, asi hodinu ještě plakala a říkala, že nikdy v životě neviděla nic tak krásného. Nádherná kamera, příroda, hudba, příběh a hlavně herecké výkony. Byla úplně unešena a já s ní. (Po kolikáté už?) Je to prostě můj nejmilovanější film.
    • xxpetulqa

Re: můj film

PŘESNĚ TAK *4*
  • emo-anne

nove fotky

ahojky,
    http://justjared.buzznet.c om/2009/10/26/michelle-williams-and -matilda-ledger-take-flight/
    toto jsou nove fotky matildy a michelle...matilda ma delsi vlasky a sla poprve do skolky:) je krasna....sak mrknete:)
    • eve-lyn

Re: nove fotky

určo se kouknu :) ..teďka zrovna koukám na primu na hádej kdo lže..mluvili tam o Heathovi.. *4*
      • emo-anne

Re: Re: nove fotky

a co rikali?:)
  • gabi..heath..

Jake....Birthday

Jakeovi je dnes 29.....přeju mu všechno nejlepší samozřejmě ale zároven mě zaplavuje pocit smutku že tyhle narozeniny si Heath už oslavit nemohl... *9*
  • dada.

Imaginárium

Ahoj.V časopisech InTouch a v Týdeníku Televize jsou články o Imagináriu.Je to pozvánka do kina a jsou tam zase trošku jiné fotečky,než které jsme dosud viděli.Mějte se.
    • gallacher

Re: Imaginárium

to je super :-) diky za info :-)
  • petrahladilova

HONZO!!!

Jak se máš?A jak se těšíš na 10 důvodů?Petra
    • heatcliff

Re: HONZO!!!

Petro mám se dobře, napíšu ti vzkaz,-)
      Jinak na 10 důvodů se těším moc, i když jsem si 10 důvodů stáhl před pár dny, a podíval se na to, a musím říct, že Heath je tam opravdu božský, jako všude,-)
      Dnes odpoledne mě tak zas napadlo, že je neuvěřitelné, že už Heath nežije, protože já ho mám tak rád, a všechno kolem něj vnímám dost živě, někdy mi prostě příjde jakoby stále žil...
      A navíc on všude na fotkách a ve filmech vypadá tak moc živě a radostně, je to k neuvěření, že tak už to není, a že Heath sám už vlastně není, je to fakt zvláštní pomyšlení. Bý ta spon na chvíli v kůži těch, kteří s ním měli možnost mluvit a hrát, i když nevím, on je silně působící přes obrazovku, a vidět ho na vlastní oči, já bych byl asi v tranzu,-) *3*
      Asi to všichni chápete, protože on měl jako jeden z mála lidí přirozené charisma a talent ovládnout mysl lidí prostřednictvím malého pohledu. No jo Heathy je andílek,-)
      • petrahladilova

Re: Re: HONZO!!!

budu se těšit na vzkaz...
  • Do prdele!!

To snad není pravda!!!matka mi delala pořádek v DVDčkách a prodala známým všechny filmy s mojím milovaným Heathem!!!!já se z toho sesypu!!! do háje!!! cítíte někdo se mnou???? *9*
    • Re: Do prdele!!

hej tak to nasere nastesti moje mamka ma heatha taky rada takže me byx to neudelala....Hej tak normalne ne :Mamo jak mi je nvratis tak s tebou nebudu mluvit

Tohle maminky dělávají moc rády, no pokud to byly Tvé dvdčka a né maminky, tak bych jí taky řekla, že je chci zpátky. DVD se snad půjčují a nerozdávají jen tak.Bojiuj za ně! *3*

co k tomu říct, není to nic příjemného, ale zkus si s mamkou promluvit, jestli by to nešlo nějak zpět, pokud to jsou její známý, tak by to zas takový problém být neměl, vím, že to bude vypadat divně, když za nima příjde, ale zase když to udělala bez tvého vědomí a poprosít jí o to, tak si myslím, že by se s tím něco dalo dělat. Zkus to a pak dej vědět.

Tak to je na odstřěl....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit