Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ned Kelly

Probírala jsem filmy na který bych se mohla kouknout a narazila jsem na Neda Kellyho, tak se jdu ted dívat. :)
    • petrahladilova

Re: Ned Kelly

tak pěkný pokoukání *5*
      • Re: Re: Ned Kelly

Díky, když tam hraje Heath tak to určitě bude :)
  • dada.

Fotky

Nechci provokovat,ale mám jednu připomínku ke vkládání fotek a tapet.Nebylo by možné si napřed pořádně prohlédnout jestli se tam už náhodou ta či ona fotka nenachází?Samozřejmě v tý zaplavě fotek je to obtížné(i já v tom mám dost zmatek a člověk tomu stěží zabrání),ale u tapet se to snad ohlídat dá,ne?
  • eve-lyn

kalendář

Lidi prosím,až bude něco new okolo kalendáře tak to sem prosím napište.ráda bych si pro něj dojela...áá ! já už ho chci mít doma ! *15*
  • Heát Ledger

Je to ten nejkrásnější kluk,kterýho jsem kdy viděla. Je úplně boží.. Miluju ho!!!!!!!!!!!
  • :(

chudák!!!je mi ho moc líto,že umřel a už si nemohl vyzvednout svou cenu *9* *9* *9* *9* je mooc hezkej *4*
  • Michelle s přítelem

Ahoj lidičky, tak jsem koukala opět na zahraniční stránky a vypadá to, že Michelle má nového přítele - Spike Jonze..jsou tam fotky ze včerejška, drží ji kolem ramen, líbá atd.
    • a.n.c.a.

Re: Michelle s přítelem

nechces sem prosim napsat odkaz...
      • Re: Re: Michelle s přítelem

Tak se podivejte na youtube video Michelle williams and spike jonze...jsou tam fotky kdyz uz jsou spolu
    • emo-anne

Re: Michelle s přítelem

jj má uz je s nim od cervna 2008 ae brzo se obavam ze az matty povyroste tak mu bude rikat tati:( ae ja myslim ze michelle ji rekne ze je jeji tatinek nekdo jiny a ze ji miloval:)
  • zdenule119

Úžasný!!!...=´o(

...no musím teda říct,že tady ta básňowá mánie je oprawdu nádherná...takowý nádherný básně... *9* *4* ...když sem si je četla,zůstala sem sedět s otewřenou pusou...připadám si,jako bych je četla přímu jemu do očí...sou tak procítěný... *9* ...no prostě nádhera...a jak už tady někdo napsal:...,,takhle se na Heatha nezapomíná´´...
  • ...

Možná jsem ten Heatliffův příspěvek jen špatně pochopila, tak za to se předem omlouvám :)) Jestli se teď na mě kvůli tomu sesype kupa fanoušků, tak já to pochopim ... :))
    • perth

Re: ...

Pro Stinky :
      No myslím, že jsi hlavně nepochopila o co vlastně na této diskuzi jde *7* Tady se neřeší něčí vztahy, orientace, věk účastníků, míra nebo způsob zamilovanosti do tohoto skvělého herce, jakým Heathy nepochybně byl..
      Chodí sem lidé, kteří navzájem sdílí obdiv a lásku k Heathymu *14* a tím si vlastně pomáhají překonat jeho ztrátu*9* a zároveň na něj nezapomentout...!
      Někdo to prožívá intenzivněji, někdo méně, někdo to ani nedokáže všechno tak krásně za nás všechny vyjádřit, nejen v poezii, jako Heathcliff..*3*
      Proto pokud ti jde o něco jiného-snažit se někoho poťouchle shazovat nebo se pitvat v tom či kterém příspěvku, radši sem nechoď a nekaž to těm ostatním! R.I.P. Heathy *4*
      • Re: Re: ...

To je napsané moc hezky, také to tak cítím. Mám tuhle diskuzi moc ráda, chodím sem skoro každý den a těším se na nové příspěvky. Stinky asi dělá dobře, když může provokovat, a má radost z rozhořčených reakcí (i to sama naznačovala). Takové lidi je asi lépe ignorovat, to je zklame nejvíc.
        • Re: Re: Re: ...

Já ráda provokuju? xD Je vidět, že mě neznáš :D A kdepak jsem naznačia, že mám radost z rozhořčených reakcí ?:) Prosim, napiš mi to, protože by mě to FAKT hodně zajímalo :D Já jsem nevěděla, že VYJÁDŘENÍ NÁZORU je PROVOKACE.. Vy jste na mý příspěvky reagovali, tak já reaguju na Vaše :) *3*
          • Re: Re: Re: Re: ...

Jo, v pohodě. Vyjádřila jsi svůj názor a hotovo. Už mě nebaví se v tom dál pitvat.
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

Díky, aspoň někdo :)
    • lucuska90

Re: ...

A jako nezdá se ti už něco?není ti to trošku trapné,že tu kopíruješ cizí příspěvky,co tu kdo kdysi psal? radši se di zahrabat! je to jeho věc a je to prostě fanda Heatha a když se ti něco nelíbí,tak sem neloz!TO UŽ JE FAKT UBOHOST!!!!!! *16* *8* *10*
      • Re: Re: ...

já snad řekla, že se mi to nelíbí, to co psal? NEŘEKLA!!... okey,už to nebudu řešit =)
    • Re: ...

Víš, opravdu už nemá cenu o tom dokola mluvit *13* ,prostě co napsal-to napsal.Měl slabou chvilku,chtěl se vypovídat ze svých citů-prostě v tu chvíli to tak cítil-heath je jeho vzor,idol a já se mu nedivím *14* .Já když Heatha vidím ve filmu,tak jsem z něho prostě unešená...a chce se mi i brečet... *9* .Takže už bych to opravdu neřešila,ju? *7*
    • Re: ...

Hele nechápu, proč to zase taháš sem do diskuze... už se to tady jendou řešilo a už sem si myslel, že je konečně klid... a ty to zase začneš rozebírat... nerozebírej to tady na diskuzi... má se tu mluvit o Heathoj a né o tom, co psal ''Heathcliff''... TAK TO UŽ KSAKRU NEROZEBÍREJ... *8* že tě pořád baví to sem tahat... *9*
  • emo-anne

podoba

jj podoba je tam fakt velka:) aji moje mamka to rika:) a zitra ma mati 4 roky:)
  • gallacher

..

Dneska v Magazinu Dnes je mala fotka Heatha..teda spis kvetiny a mezi tim fotka Heatha ze zkrocene hory.. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit