-
heath
Je sice pěkný, že jsou tady nějaké stálice... ale meli by jste si uvedomit, že nejste jedniné, co jsou ve fanklubu, a co maj rády heatha...Fakt prominte.. ae vadí mi to... A na Příběh rytíře se moc těším... Akorát newim jestli budu doma:(:( Ae viděla jsem to asi 6krát tak si to nahraju:D -
Tetování
Může mi prosím někdo napsat, co znamenala jednotlivá tetování, co měl Heath.. děkuju -
-
Re: Tetování
Podivej se treba na stranku heathheathens.com a dej biography...tsm ma vypsany:) akorát v anglictine...na google si to muzes vyhledat prelozeny:) -
-
Re: Re: Tetování
Děkuji Ti, ale nemůžu to česky najít.. -
-
Re: Re: Re: Tetování
Vis co tak ja to tady zitra vypisu ok?:) -
-
Re: Re: Re: Re: Tetování
Moc Ti děkuju...nebo můžeš i na můj e-mail
-
-
-
-
-
KALENDÁŘ NA ROK 2010!!!
Dnes jsem si objednal kalednář Heatha na příští rok!!! Hrozně se těším, až mi příjde!!! Ani jsem nevěděl, že nějakej kalendář je, ale našel jsem!!! *4* -
-
Re: KALENDÁŘ NA ROK 2010!!!
jééé...a můžu se zeptat kde jsi ho objewil???....prosím moc ....já bych si ho taky objednala...děkuju moc... -
Re: KALENDÁŘ NA ROK 2010!!!
WOW! super...a kde si to objednal?? *4*
-
-
...
Sem ráda že vím kam mám jít za lidmi kteří mají rádi Heathyho jako já....Porád to strasne boli,i kdyz je to už rok..a ty básničky co píšete jsou vážně nádherné,jen tak dál....v pondělí mi má přijít ten kalendář a půjdu si do City koupit plagát Jokera,bohužel nemají normální heathyho plagát ale aspon něco...Když mám depku,což je docela často,obracím se na Heatha,jak už na fotkách,ve filmech a tak...vždycky mi pomůže..zní to divně ale je to tak... -
-
Re: ...
nezní to divně...a nejsi sama...on byl nejlepší...a vždycky bude -
-
Re: Re: ...
*4*
-
-
:(
jj naprosto souhlasím,něco vám řeknu,třeba si budete myslet svý ale.. když mam nějakej problém a nemůžu se zrovinka svěřit kámošum, všechno řikam Heathovi *4* je to zvláštní ale je to tak *4* *14* ......milujůůů ho *14* *3* -
-
Re: :(
jo ja to taky tak delam..protoze vim ze on me pochopi a pomuze mi.. -
-
Re: Re: :(
Prosímtě, kolik je ti let? -
-
Re: Re: Re: :(
proc jako?......nechci se hadat,takze se zdrz komentare dekuji... -
-
Re: Re: Re: Re: :(
to už z jednoho mého komentáře usuzuješ že se chci hádat?:) jen mě prostě zajímá, kolik ti je let.
-
-
-
-
-
-
matilda na mapách google
když si v mapách googlu zadáte hoyt street 126.a dáte si tam to zobrazení ulic.tak když se dostanete na křižovatku hoyt st a dean st.na rohu má michelle šedivej barák.tak u přechodu stojí skupinka lidí a když se podíváte za ní je tam strom a vedle toho stromu je vidět matilda,má na sob2 růžové šatičky v kterých jsem jí už viděla na fotce.tak se koukn2te *3* -
-
Re: matilda na mapách google
drsně,Matilda -
Re: matilda na mapách google
Ahojda, mrkla jsem se na ten tvůj odkaz a máš pravdu, opravdu tam je vidět Matilda...máš výborný postřeh, toho bych si asi nikdy nevšimla*4* -
-
Re: Re: matilda na mapách google
jj pani to je zajimave ze sis toho vsimla:)
-
-
-
...
no je fakt skvelej a vite kde vypada fakt dobre ..?Ve filmu Čtyři pírka je tam skvelej takze kdo nevidel tak vrele doporucuju..a to nemluvim jenom o nem ale celkove ten film bomba...tak kdyztak piste na mail..pa -
???
je ho škoda *9* ve filmech se mi docela líbil........jinak jako člověk nic moc.........ale možná měl slibnou kariéru........ *7* -
Joker
v roli Jokera je proste nejlepsi a nejhezci... prave jsem knizku o Heathovi pujcila tete a uz se tesim az ji budu mit doma a zase si ji prohlidnu -
-
Re: Joker
máš naprostou pravdu,v roli Jokera je nejskvělejší...nikdo před ním,kdo jokera hrál,ho nezahrál líp...byl tam úžasný
-
-
...
Gallacher, ted jsem o tom mluvil s mamkou, a říkala, že tam zajdeme se s nimi domluvit, aby vám to poslali, takže mi kdyžtak napiš adresu, a v pondělí ti to zarezervuji, pokud to půjde, mělo by to myslím jít, pokud by chtěl ješt někdo ten kalendář napište mi adresu, ale neslibuji že se dostane na všechny, protože tam už tolik kusů mít nebudou, snad jsem vás trochu potěšil, - zkusíme se s nimi domluvit, a uvidím, v pondělí nebo v úterý napíšu jak to dopadlo.))) *3* -
-
a prosimte kdyby to nechteli poslat oni koupil by jsi to a poslal ty? a ja bych ti samozdrejme hned poslala penize... -
-
Gallacher, snad by to šlo, uvidím, ale nevím jestli ted před vánocemi, to víš mamka za mě už tak dost utratila, za Heathe atd...Ale pokusím se to řešit, s mamkou to nějak domluvím, slíbím ti že se pokusím, aby to vyšlo! -
-
Re: Re: Re: ...
byli by to super vanopce,ale s mym stestim asi tezko *9* -
Re: Re: Re: ...
ale ja ti to zaplatim,takze s tim nebudes mit zadny vydaje nebo tak....tak dej vedet..jo a kolik te ten kalendar prosimte stal? -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Kalendář stojí 199,- ) a jinak uvidím jak všechno vyjde, abych tam nepřišel a oni už tam nebudou mít žádný, ...ale pokusím se.) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
no tak to snad ne..
-
-
-
-
-
jezisi ty si zlatej...poslu ti adresu do vzkazu....dekuju moooooc..a napis i prosimte kolik to bude stat -
-
ja sem taky z olmika...neslo by to nejak?:(
-
-
-
Týden
Tak přesně za týden máme druhé výročí Heathovy smrti *9*
Vemte si, že přesně před dvěmi lety Heath žil svůj poslední týden, je to strašné, když na to jen pomyslím... -
-
Re: Týden
Taky to pořád probírám stejným směrem. Před dvěma roky poslední vánoce, poslední Nový rok, poslední týden, poslední den..Co asi dělal, na co myslel a co všechno plánovat, jestli myslen na Michelle nebo na někoho jiného..Když to takhle prožíváme my, co asi jeho blízcí a jeho rodina. Nejraději bych zaletěla do Austrálie, do Perthu dát mu tam kytičku. Nebo do Wyomingu, kde se procházel spolu s Jackem.. -
-
Re: Re: Týden
Také bych chtěla vidět Wyoming, kde byli Jack s Ennisem. Vždycky, když vidím nějaký film, kde se mluví o Wyomingu, hned je mi úplně do breku, jak mě to dojímá, protože mám hned před očima Zkrocenou horu. A Austrálie - to zase myslím na Heatha, jak tam začínal a jak tam i skončil. Je to strašné, tak mladý. -
Re: Re: Týden
Zuro, já bych také letěl rád do Perthu, prošel se v Heathově roném městě, kde žil a cyrůstal, - od doby co znám Heatha, je pro mne Austrálie jakousi přední zemí, Heath mne ovlivnil v opravdu hodně směrech.
A ve Wyomingu bych byl také rád, vidět ty hory, které jsou dnes prázdné, ale před 5 lety tam byl Heath a Jake jak říkáš, - vše je to tak smutné... *9* -
-
Re: Re: Re: Týden
Také jsem od doby co znám heatha austrálií uplne unesená.....kdyz v zemáku neco probíráme a ted treba naposled ze nejvetsi naleziste bauxitu je práve v austrálii, hned jsem zbystrila.....:D a řekla jsem si že v životě se chci proste podívat do austrálie , do perthu, a jestli to bude možné tak i k heathovu hrobu......opravdu bych tam nekdy chtela....a myslím že by mě to posunulo zase o sféru výš.......R.I.P. Heathy *14* -
-
Heathem unešen...
Já bych se také rád podíval do Perthu, ale také bych moc chtěl do New Yorku, nejen proto, protože to je pro mne snové město, a vždy jem o něm snil, ale protože tam žil Heath, zemřel tam, a k tomu tam stále žije Michelle s Matildou, a kdybych je tam tak obě potkal, i to by byl zážitek, Michelle mám od Zkrocené hory, a od zjištění, že byla s Heathem, o něco více rád, a líbí se mi jak hraje, takže ji také určitě obdivuji,- prostě tito lidé žili s Heathem, co víc říct, už proto také je vidět na vlastní oči...
Navíc už odjakživa jsem říkal, že bych tam chtěl třeba žít v New Yorku...
Včera jsem si také pouštěl jak Ang Lee získal Oscara za Zkrocenou horu, je to tak pěkné, jak tam sedí Heath, Michelle, Jake, a k tomu jak jde Lee na pódium hraje hudba ze Zkrocené hory, fakt dojemné, už ta hudba je naprosto krásná, a taková životní...,-)
-
-
-
-
Re: Týden
Ano je to strašné,takhle před 2 lety ještě Heath žil,a nikoho by tenkrát ani ve snu nenapadlo co strašného se stane o týden později *9* Je to smutné výročí nejen pro nás,ale hlavně pro jeho rodinu *9* ....Kdyby jen šel vrátit čas *9* -
-
Turn Back Time
Přesně tak vrátit čas- Turn back time, to ale nikdo nemůže... *9*
-
-