Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heath

Ahoj, v novém TVstar je fotka Heatha z Kletby, zrovna tam dělá ten svůj ksichtík, a 20. června dávají na Cool ve 22.25 hod. zase Pojídače hříchů. Škoda, že zrovna tenhle film dávají tak často narozdíl od jiných, daleko lepších. Ale aspoň něco. Stejně se budu dívat i na Grimmy i na Pojídače. Už teď se těším.
    • Re: Heath

Kdy dávaj Kletbu a kde??
      • heatcliff

Re: Re: Heath

12.6. ve 21.30 na ČT1
        • Re: Re: Re: Heath

Děkuji mam to přepálené na dvd a nejde mi to přehrát.těším se.
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Heath

Není zač *3* Také se těším, Heath je tam prostě... *4* *15* *4*
    • stankova.lidka

Re: Heath

V TV magazínu je taky fotka a článek *4* Já mám tu smůlu že zrovna 12.6. v noci budu v Plzni na náměstí takže to neuvidím, ale budu si představovat jak teď všichni Heathovi fanoušci sedí u Kletby *1* no mohli by dát něco lepšího, neříkám že je Pojídač hříchů špatný ale Heath má opravdu lepší filmy...
      • heatcliff

Re: Re: Heath

Pojídač je fakt slabší, to je prostě jasné, ale Heath je tam božský, plus ta ponurá atmosféra mi něčím vyhovuje *1* , takže se dívat opět budu. *4*
  • V tom příběhu rytíře mu to sekne
  • petrahladilova

heath ledger love you

Tak si představte,že jsem četla na nějaké diskuzi,že kdyby náš Heath nezemřel tak by tu roly nedostal *16* .Chápete to?Heath by to určitě dostal i kdyby žil a pak by tady těmto lidem ukázal,že je to pan herec s velkým H.Káča jedna.No ale my kdo Heathe milujeme víme že by to měl,protože Heath je náš *4* a takový řeči nás nerozhází že?Co já bych dala za to kdyby šel vrátit čas a Heath by mohl žít *14* *3* *14* Heathy myslím na tebe a raduji se s tebou.
    • gallacher

Re: heath ledger love you

pičovina to je..heath by to dostal i kdyby neumřel....to je jasny jak facka...tak at ta krava zmlkne nebo jji nakopu prdel fakt tohle to....
      • gabinka022

Re: Re: heath ledger love you

musíš se vyjadřovat takovymhle slovníkem? *7*
    • petrahladilova

Re: heath ledger love you

ne roly ale tu cenu mám na mysli omlouvám se
  • simpsons13

Kniha

Tož já ju mám obědnanou a ještě nepřišla asi sem ju obědnala přez nejakej nekvalitní et ale snad to ještě příde já se z toho zblázním
  • MOVIES

Zdarvím všechny, vzhledem k tomu, že jsme na Fandiskuzi o Hetahovi, předpokládám, že všichni máte alespoň nějaké filmy s ním. Já jich mám celkem dost, ovšem zdaleka ne všechny. Proto chci poprosit všechny, kdo nějakoé filmy mají a spolu s nimi i ochotu se o ně se mnou nějakým způosbem podělit, poslat, vyměnit, vypálit, nebo cokoliv jiného, ať se mi prosím ozve na mejla, nebo mi tu nechá vzkaz. Díky moc, třeba se touto cestou jednou všichni dopracujeme k Heathově kompletní fimografii... *4*
  • Heath

Heat byl,je a bude vždy nejlepší herec. Nedávno jsem se podívala na film The Dark Knight a jeho tole Jokera je úžasná!
    ty jeho krásné oči, ten krásný pohled..
    Na leden 2008 nevzpomínám ráda..vzal mi mé 2 milované osoby..mojí nejmilovanější mladou paní učitelku a mladého Heatha. Navždy budou v mém srdci.
    • zdenule119

Re: Heath

...ano...je to tak a souhlasím s tím...byl,je a bude nejlepší!!!... *14* *14* ...a Temnej rytíř prostě neměl chybičku!!!... *14* *14* ...a 22.1.2008--->na tohle datum už nikdy nebudu wzpomínat s radostí...wzalo nám toho našeho nejlepšího...a wzalo welkou část mýho srdce a součást mé žiwotní radosti!!!... *9* *9* *9* ...Heath už nawždy zůstane w mém srdci i w mé mysli... *9* *4* *14* *4*
  • mf dnes

Jojo, ale nadpis je : Psychopati z Hollywoodu. Dost hnusný.... *5*
    • gallacher

Re: mf dnes

jo to jo....
  • eve-lyn

Heath!

10. října 2010
    09:45
    ČT 2
    Svět umění: Životopisy
    Woow!životopis Heatha na čt2!..tak to se budu koukat,sem zvědavá co tam řeknou.
    popřípadě : 11. října 2010
    02:40
    ČT 2 Kdyby to někdo nestihl
    • Re: Heath!

Tak to se moc těším díííky
    • heatcliff

Re: Heath!

Mám obrovskou radost!!! *15* Konečně přišli s dokumentem! Nemůžu se dočkat!
      • Re: Re: Heath!

V TVstar je malá upoutávka s malou Heathovo fotkou ze Zkrocené hory. Učitě v tom programu budou i ukázky z jeho filmů, strašně se na to těším.
    • Re: Heath!

Díky, tak to je super zpráva, už se nemůžu dočkat, co všechno tam bude. Hned si běžím koupit program.
  • V Příběhu rytíře vypadá skvěle! Je to jeden z mých oblíbených herců a filmů :oP
  • mrzí mě to

Já sem ho viděla jenom ve filmu Příběh rytíře.ale opravdu mě to moc mrzí, že zemřel.byl to od pohledu sympatický člověk, byl mladý,krásný,talentovaný a jak jsem se tady dozvěděla, měl dceru.asi se nikdy nedozvíme,jestli to byla sebevražda, i když k ní neměl důvod, nebo neštastná náhoda.ale bez námitek přišel svět o jednoho skvělýho herce. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit