Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petrahladilova

Honzo..

tak jindy ty nepíšeš a já musím končit..no tak se měj a ahoj někdy..
    • heatcliff

Re: Honzo..

Už jsem ti napsal,-)
  • Skvělý Heath

Dívali jste se na video na YouTube HEATH LEDGER FLYING A PLAN? Dala jsem to sem včera, ale nějak se to dostalo až dolů mezi vaše příspěvky. Heath tam pilotuje sám malé letadlo. Ten se také pustil do všeho. Uměl toho opravdu moc: zpívat, tančit, úplně skvěle jezdil na koni, ničeho se nebál. Třeba jenom zrovna ve Zkrocené hoře - ten skok do jezera, to byla také pořádná výška. Byl prostě skvělý.
    • emo-anne

Re: Skvělý Heath

jj to u znám dlouho to video...je tma krásný, pste uzasnyyy :-*** je to sranda ;-)
    • stankova.lidka

Re: Skvělý Heath

No co ještě dodat. Má můj velký obdiv
  • Je naprosto boží!!! Silně charismatickej klučina s úžasným úsměvem... A je to kus:) Fakt ho žeru!!!
  • proč??????

ahoj *9* pořád ještě nemůžu uvěřít,že je Heath mrtvej,furt si čtu nějaké články o něm a pouštím si k tomu hudbu Disiree a furt břečím,když už jsemz toho málen dostalanevím proč,ale vzpomněla jsem si jeden záběr z příběhu rytíře a málem jsem se zhroutila,jak už tady někdo psal,něco vzadu v hlavě furt říká že je to jen blbej vtip,nevím proč ale nemůžu se z toho dostat,ani jsem o tomhle herci moc něvěděla a ted se to mění,ale chci říc,že je mi to líto,že svět přišel o tohohle herce..........................a ještě můhl by někdo poslat adresu videa nebo samotný video,prostě poslední rozhovor s Heathem,dík moc(e-mail:jitka.manova@seznam.cz)
    • Re: proč??????

před měsícem mi zemřel brácha,a ted tohle....ale jestli se z toho nemůžeš dostat to chápu...smrt člověka,kterého jsi měla ráda(i když to bylo třeba jen platonicky) vždycky způsobí strošnou bolest a prý na to pomáhá jen čas...tak čekám a čekám,ale nějak se mi to nedaří,protože každou chvíli umře někdo známý...nejvíc mi na smrti vadí to,že ten člověk už se nedozví,co všechno jsem mu chtěla říct...:,-(
  • Tahle země není pro starý

Věděli jste, že v oskarovém filmu bratru Coenových měl původně hrát Heath Ledger? Docela mě to překvapilo, protože JOsh Brolin který ho nahradil mi připadá úplně jiný týpek. Ale zahrál to dobře. Heath odmítal tak svělé role, byl to prostě borec .
    • Re: Tahle země není pro starý

Tak to jsem nevěděla, ale nedávno jsem zjistila, že měl hrát i v Alexandru velikém.
      • Re: Re: Tahle země není pro starý

No o tom Alexandru jsem to taky nevěděla, až tady o tom někdo psal.Asi jsou s Colinem Ferrelem podobné typy, teď ho vlastně znovu nahradí v tom Gillianově nedotočeném filmu.
        Tahle země není pro starý- to jsem náhodou vyčetla, ale psala o tomhttp://show.idnes.cz/pet-nejleps ich-filmu-kdo-dostane-oscara-fc3-/s how_oscar.asp?c=A080223_921135_show _oscar_kot Mirka Spáčolová, tak by to mělo být z důvěrihodného zdroje. Tady je odkaz, ale je to jen malá zmínečka.
        • Re: Re: Re: Tahle země není pro starý

Omlouvám se, nějak se mi to tu spřeházelo a přeji všem příznivcům Heath Ledgera krásný den!!! *4*
          • Re: Re: Re: Re: Tahle země není pro starý

děkuji za přání a doufám, že ti lidé co jeho příznivci byli, zůstanou i nadále. *3*
  • zdenule119

!!!...!!!

...jj...w Temným rytířowi byl wážně skwělej...no byl z nich wšech nejlepší...a taky mě to pořád bolí... *9* *9* *9* ...pokaždé,když se podíwám na jeho fotky nebo na jeho filmy,tak je mi hned líp,ale taky zároweň trošku smutno... *9* *9* *9* ...miluju ho a nawždy milowat budu... *14* ...
  • gallacher

..

Jen pro vasi informaci je Heath v casopise SEDM....je skoro na konci..takovej sloupecek o nem tam je...a Vysli na DVD Ctyri pirka....takze sem si to hned koupila,sice to mam,ale original je original a BONUSYYYYYY....+ *15*
    • wendy.94941

Re: ..gallacher

teď jsem to sem chtěla napsat...byla jsi rychlejší... *1* *1* ty čtyři pírka mi dneska koupila mamka, tak jsem tady chtěla infotmovat o prodeji...jinak..datum vydání ilustrované biografie se blíží!! juchůů!! *1* *1*
      • mymy

Re: Re: ..gallacher

kdy má přesně vyjít?..15.?..trochu pomalá no.. *1* ne já o tom vim už dávno že má vyjít ale nák sem nechytla kdy přesně..někdo pomalej holt no *1*
    • Re: ..

Ahoj holky Heathuv plakát vyšel tedkom v Bravu......Já vím že jsem blesk ale jen pro zajímavost
    • mymy

Re: ..

Tak to si musim hned koupit.. *1*
      • gallacher

Re: Re: ..

no bodejt by neeeee....šuuup.... *3* *1* *15*
        • Re: Re: Re: ..

Jůůůů už mám taky do dývko:))) *14* a i to brávo s plakátem :))) prostě Heath bude u mě pořád nejlepší :-***
          • piper002

Re: Re: Re: Re: ..

už to mám taky doma..ten film se mi mooc líbil..a plakát mám už pověšenej:D
  • zdenule119

Heatheček...

...proč???proč zrowna on???...ještě nebyl jeho čas...on měl ještě dlouhej žiwot před sebou...on měl hrát ještě w mnoha dalších filmech,we kterých by nás zase okouzlil a uchwátil...měl získat wíce Oscarů...on měl mít další děti...no ale každej jednou zemřít musí...ale určitě ne takhle mladej *9* *9* *9* ...no ale nechal nám tu aspoň nějakej odkaz po sobě...a to Matty...wěřím tomu,že bude stejně dobrá herečka a stejně dobrej a weselej člowíčekjako byl náš Heatheček...lepší nebude...to nebude už nikdo lepší jako on...na něj prostě nikdo nemá...nikdo nám ho už nenahradí...ale on zůstane už nawždy mezi námi žít...a bude nás chránit...a bude nás i w těch nejtěžších chwílich wzpomínkou na něj rozweselowat...zůstane nám na něj wzpomínka w mysli a hlawně w srdci...a když se podíwáme na Matty,tak si předstawíme,že tam stojí Heatheček...nikdy na něj nezapomenu a doufám,že celej swět si ho bude každým rokem připomínat a že se bude jeho fanklub čím dál wíc rozrůstat...miluju ho a nawždy...a nikdy nepřestanu...nawžycky bude w mojí mysli a w mým srdíčku...a doufám,že to tak bude i u mnoha jiných lidí... *4*
    ...--->HEATH...I LOVE YOU...FOREVER<---...
    • heatcliff

Re: Heatheček...

Víš, chápu tvá slova, taky jsem tyhle chmůry a žaly zažil, mívám je stále, ale možná o něco méně, protože bych se ai v tom smutku utopil. Je to opravdu hrozné, ale bohužel nic s tím nenaděláš. Heath tu zanechal své filmy, a že je z čeho vybírat!,-) pak také jeho oči tu se mnou zůstanou navždy, tedy to si hlavně z něho budu pamatovat- protože oči, ty měl jedinečné, takové smutné až milé... *9* Prostě naprosto vím, jaké to je, když tě přepadne tenhle smutek, -říkáš si: Proč? To není možné!, Jak se to mohlo stát?!, ...znám! a myslím, že to snad prožilo více jeho fandů po celém světě. Hlavně musíme vytvařet pevnou ,,fanouškovskou základnu, aby Heath v česku nezapadl, ale to se nestane- já to nedovolím,-)))! *9* *4*
  • seznamka

Heathviko promiň mi,ale nepsal jsem sem s jinými úmysly než že jsem se chtěl podělit o zážitek ze setkání s HL.Jsem ženatý člověk a opravdu si nechci dopisovat s 18letou dívkou.Tím tě samozřejmě nechci urazit promiň mi ale zkus nějakou seznamku chat a pod.internet poskytuje tisíce možností,ale to ty přece víš měj se fajn Evan
    • gallacher

Re: seznamka

neskutecne neskutecny stesti... *3* *3* *3*
    • Re: seznamka

Teda Evane musím říct,že Ti to také moc závidím,že jsi viděl Heatha *3* Splnilo se Ti to,po čem by tady na této diskusi toužil každý....ale už se to bohužel nikomu nesplní *9* škoda veliká *9* *9* .A Tvé manželce se opravdu nedivím,že to rozdýchávala ještě hodně dlouho...A určitě Tebe miluje víc-jinak než Heatha....to je jen platonická láska *3* Já svého přítele také miluji,ale horko těžko bych to také rozdýchávala,kdybych Heatha viděla na vlastní oči *14* Určitě bych řvala jako pubertačka *14* *14* Máš zážitek na celý život....obrovský štěstí žes ho zahlídl *5* *4*
      • Re: Re: seznamka

Helčo strašně jsem se pobavila když jsi reagovala na příspěvek mého muže Evana.Já jsem totiž opravdu řvala jak puberťačka Evan do mě stále drkal ať tak neječím.Odhadla jsi to fakt přesně.Hrozně jsme se teď nasmáli.
  • koukněte se....

http://www.youtube.com/watch?v=xdXb QKWzDTI
    u tohodle se mi roztekly slzy proudem... *9*
    • Re: koukněte se....

Taky jsem na tom odkazu nenašla nic o Heathoj...chtěla jsem si už asi postý poplakat...dneska jsem si udělala vzpomínkový odpoledne a pustila si Casanovu a Patriota...a divím se tomu, ale docela mi to pomohlo...už šestý den s tou myšlenkou zápasím a doufám, že ji přemůžu a konečně mu řeknu sbohem...Spi sladce , honey...
      • Re: Re: koukněte se....

mi porad prosim ta ja nato myslim stale proste nato nedokazem nemysliet...je to strasne ja sa citim tak strasne akoby mi zomrel nietko blizky koho som lubila z celeho srdca...Ale ked ti zomrie niekto koho zboznujes asi 8 rokov tak si myslim ze ta to dost rani. A este v takom mladom veku a ked si predstavim ze uz uvidim len Batmana s mojim Heathom tak mi je do placu *9*
    • Re: koukněte se....

neda sa kliknut na ten odkaz...:( napis presne ktore video to je :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit