Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petrahladilova

narozeniny Matildy

Včera jsem se na počítač nedostala,tak dodatečně Matildě přeji vše co jen chce hlavně hodně hraček a pak aby hodně slyšela o svým tatínkovy.Heath tě miluje Matildo,na to nikdy nezapomínej...
    Tak krásný narozeniny...
    • Re: narozeniny Matildy

Já přeji opožděně taky všechno nejlepší Matildě,hlavně aby byla v životě štastná a nikdy nezapoměla na svýho skvělýho tátu....
  • nápad

Znovu jsem se koukala na týdeník Televize, kde je Heath jako Ennis, a jsou tam i ostatní mladí herci, kteří zemřeli předčasně. Říkala jsem si, že o spoustě takových umělců byly natočeny životopisné filmy, jestli třeba někoho nenapadne natočit takový film i Heathovi. Určitě by to byl zajímavý námět.
  • l.enik

Televize

Ahoj všem, až půjdete kolem trafiky, nezapomeňte určitě nahlédnout do nové Televize Týdeník na stranu 16, 17. Určitě potěší :-)
  • gallacher

..

a nez sem to sehnala tak sem prosla 4 obchody
  • gallacher

..

hele ja uz se stebou (l.enik) o tom nehodlam bavit jasny,bud tady verejne nebo nijak.....nehodlam resit tvoje mindraky...a uz vubec ti nezeru to ze jsi faninka heatha..s tim na me nechod pac takovi keci ti nesezeru
    • l.enik

Re: ..

Já taky ne.Řekli jste že se nechcete hádat,tak už to neřešte ne?Jen mě mrzí,že ty diskuze co se tady vedli dříve(ještě asi tak před půl rokem)Jsou teď v base *9*
      • teddy-girl

Re: Re: ..

mě tahle diskuze baví, je si o čem popovídat a zavzpomínat *3*
        • gallacher

Re: Re: Re: ..

to me taky kdyz to tady nikdo nekazi
          • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: ..

asi tak...fakt to hádání nemá cenu *16*
      • gallacher

Re: Re: ..

Ne nechceme se hadat...jen ty pochop ze nam strasne chybi a potrebujeme se z toho aspon na chvili vymluvit jinak nas z toho jebne...a ty si chod nekam kde si vedou ty tvoje diskuze my tady chceme vzpominat..
        • l.enik

Re: Re: Re: ..

A ty pochop že já se nehádám a když nevěříš že mám Heatha ráda-já tě nebudu přesvědčovat.Nehodlám to dál řešit.Tečka,konec.
          • gallacher

Re: Re: Re: Re: ..

to sem ti psala uz ve vzkazu...nehodlam se rozcilovat nad nejakou kravkou..
  • Bratři

4.2. měl mít u nás premiéru film Bratři, kde hraje Jake jednu z hlavních rolí. Je to film, který se vznikl ve stejné době jako Imaginarium a při jeho natáčení se Jake dozvěděl o smrti Heatha. Psali, že z toho měl takové trauma, že musel na dva měsíce natáčení přerušit, protože nebyl vůbec schopen pracovat. Chtěla bych ten film vidět, ale v Plzni zatím v kinech není.
    • emo-anne

Re: Bratři

Jj...viděla jsem na to ukázku v kině, a vypadá to velmi zajimavě...navíc uplně jsem si vybavila jakea, jak sedí jako tělo bez duše a vzpomíná na heatha:(:(
  • emo-anne

jude law...

vím ze se to netýká heatha, ale je s heathem spojený ...
    JUDE LAW prijede na karlovarsky filmovy festival prevzít si cenu :) herec je to skvely mam ho moc ráda......a predstava ze bych se tohle dozvedela o heathovi je uzasna ;):(
    • heatcliff

Re: jude law...

No ta radši si to ani nebudu představovat... *9*
      • Re: Re: jude law...

Když jsem byla na Princi z Persie, říkala jsem si, že by bylo krásné, říct si, že půjdu takhle na nový film Heatha Ledgera, už jsem to sem napsala. Ale zároveň jsem si uvědomila, že v té době, kdy Jake natáčel tento film, byl ještě pořád mladší než Heath. Ale postupně, až bude natáčet další filmy, bude stále starší, zatímco Heath bude pořád stejně mladý. On vlastně nikdy nezestárne. Mám tady u počítače fotky obou, protože je mám spojené díky jejich přátelství a hlavně díky Zkrocené hoře, a mám je oba moc ráda. A když budu fotky obnovovat, Jake bude stárnout, zatímco Heathovi bude pořád těch nedožitých 29 let. Je to zvláštní.
        • heatcliff

Re: Re: Re: jude law...

Také mě to už takhle napadlo, že Heath zůstane navždy mladým, a takového si ho budeme pamatovat...ale i tak... *9*
  • banik pico

vy ste buzeranti *13*
  • vstanu a oparim se cajem

sem precetla 2 strany a z fansite je presne opak. tech urazejicich komentaru vypovidajici pravdive jaky to byl ocas je 2x vic a tak to ma bit pro zachovani objektivnosti. takovy prachobicejny (ted je s neho fakt prach)magor si nezaslouzi ani abych sla na jeho web pac cely to je na pi.u skur.i.yn jeden zamrd.ny. *16*
  • irisbam

Nádhera!!!

Celou noc sem nemohla spát a když sem chvílema podřimovala, tak se mi zdálo o Heathovi... Tak sem si říkala...žeby předzvěst toho, že vyhrál?? A fakt jo!!!! Lidi já vim, že už to sem psala většina z vás, ale já sem opravdu štěstím bez sebe, hned ráno sem koukala na televizi a když sem slyšela jeho jméno, tak mi štěstím káplo pár slz :))))) Heathy, zasloužíš si to a za Tvoji výýborně odvedenou práci Ti smekám až na zem!!!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit