-
Stesk
Lidi, mám zrovna tesknící chvilku kvůli Heathe *9* a už nevím, co s tím mám dělat! s tím se prostě nevyrovnám, vím říkat tohle o člověku, kterého ani neznám, ale je to tak- je to hrozně nespravedlivé, a nechci uvěřit tomu, že už Heath nikdy nebude........... *9* *9* *9* -
-
Re: Stesk
*9* *9* *9* neee uz s tim zase zacinete......ach jooo proc zrovna on!!!! *9* -
-
Re: Re: Stesk
Nechte toho,ja zvas budu mit zase depku... *8* -
-
Re: Re: Re: Stesk
presne vzdyt je to tak smutny.....proc o tom mluvite, mluvte radsi o novinkach o jeho filmech a nem a ne o jeho smrti
-
-
-
Re: Stesk
já mám tu tesknící chvilku taky...já na něj prostě musím pořád myslet...a i když sem ho neznala,měka sem ho prostě hrozně moc ráda...a je to pěkně na pytel že už tady není...nemohl si bůh vzít někoho jinýho *8* *8* *8*
-
-
................
NO TEDA, DNES TU NIKDO NENÍ??? *9* -
-
Re: ................
ja tu jsem skoro furt....kontroluju to nekolikrat denne:( -
-
Re: Re: ................
jj ja tiež... -
-
Re: Re: Re: ................
ano přesně já taky...jenže newim co mám pořád psát...to se prostě nedá wyslowit jak moc ho miluju
-
-
-
-
..
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiii dneska mi prisel kalendaaaar....... -
-
Re: ..
tak to sa máš...ja si ho tiež planujem kúpit...na prázdniny idem do Prahy...tak zajdem do Bontonlandu...a kúpim si ho *4* -
Re: ..
..ahojky,chci se zeptat,jestli je možný si ještě nějak ten kalendář objednat? a dyžtak kde.. díky..protože to mám do Prahy dcl dost daleko xD tagže se tam nedostanu abych si ho koupila..tagže bych si ho chtěla objednat.. -
-
Re: Re: ..
ruzne po netu,staci kdyz zadas do vyhledavace na seznamu Kalendar Heath ledger a tam ti naskacou odkazy tak si tam nejakej vyber... -
-
Re: Re: Re: ..
dííky
-
-
-
-
matilda...
zase se mrknete na justjared.buzznet.com a zadejte si matildu ma tam fotky z dneska de s michelle do skolky a v ruce ma figurku popelky mozna je to jeji darek k narozkam:) je tam nadhernaaa:) pste cely heath...mam pocit jako kdyby to byl on:) a on v ni urcite je:) -
Patriot
Tak to je taky krásný film, zrovna jsem ho dokoukala. Dnes jsem ho viděla prvně a jsem nadšená. Nikdy jsem neměla ráda válečné filmy - všude plno krve. Ale Heathovi to tam slušelo *14* ano brečela jsem ono to bylo tak dojemné už na začátku když přišel o bratra, potom přišel o ženu a... Je to dobře udělaný film *4* -
banik
*14* *14* *14* *14* AT ZIJE ANTI-FANS *14* *14* *14* *14* *14* -
....
Ahoj, musím se Vám říct, že od té doby co můj dobrý kamarád nedobrovolně opustil tento svět, cítím v sobě takovou prázdnotu a nechuť do života až hrůza....Nic mě nebaví a moje zájmy které mě dřív tak naplňovaly už také nejsou to co bývaly. A najednou jsem si nějak vzpoměla na větu, která byla Heathem pronesena: Cítím že jen mrhám časem, protože se neustále opakuji....Je to zvláštní, ale já jeho pocity tak nějak chápu. Prostě člověk cítí, jako by se jeho čas na tomto světě naplnil, a je zmatený a neví co dál. Tím nechci naznačit, že se chystám to tady zabalit, to vůbec ne. Já mám v sobě prostě obrovský žal, který časem přebolí a všchno snad bude zase dobré.... -
-
Re: ....
Lino je asi brzy, aby si se cítila vesele, asi je v tom taky trochu beznaděj a vztek. A na tu větu co vyslovil Heath? Ono je to těžké, kdo ví, co tím myslel. V životě se věci stále opakují a to, že mrhal časem-může znamenat hodně věcí. Spíše to byla opravdu celková únava ze všeho co zrovna prožíval a tak řekl tyhle slova, nic víc.
Přeji Ti aby ses brzy radovala a těšila se z toho, že jsi zdravá, chytrá a určitě i hezká holka a pořádně si to užívej, život je prostě někdy hnusný, ale nezavrhuj ho. *3* -
-
Re: Re: ....
Lenko, každá taková podpora mi zvedne náladu:-) Děkuju -
Re: Re: ....
Líp bych Linu podpořit asi neuměla, takže se přidávám k Lenčiným slovům...ono bude zas líp, Lino, tomu věř *3* -
-
Re: Re: Re: ....
Díky *4*
-
-
-
-
...
Proč jí nejdete popřát na její diskuzi,?... -
-
Re: ...
PROTO! :P
-
-
ahoj
tak po týdení odmlce jsem zase tady a chtěla jsem se zeptat jestli je něco nového, nové články ohledně příšerného výročí, Imaginária... -
žena a život
Už jste si koupili nebo přečetli tu ženu a život?:) -
-
Re: žena a život
Ano, mám to doma už od soboty. Neodolala jsem. *14* Jinak je to takové zvláštní číst jak Pýt ze Zdivočelé země vypráví o Heathovi. Dva herci z "různých světů" a přitom se setkali a natočili spolu film... Závidím Táborskému, Rousovi, Chalupovi prostě našim českým hercům co si mohli po boku Heatha zahrát i když v malé, nijak nevýrazné roli. Jednou bych chtěla takového člověka potkat osobně a zeptat se na Heatha, jaký byl při natáčení, jak to vlastně probíhalo. Zatím můžu kládst otázky jen sama sobě *9* -
Re: žena a život
Jasně,hned jsem si to šla koupit.Je zvláštní číst rozhovor českého herce,jak píše o Heathovi.
Vždycky když se dívám na Kletbu bratří Grimmů,říkám si jaký měl Miroslav Táborský štěstí,že si zde zahrál poměrně větší roli a ještě k tomu po boku Heatha.Hrál s ním,mluvil s ním...takový štěstí. -
-
Re: Re: žena a život
¨JJ aji Tomáš Hanáák:)Pani...zavidim jim to:(:(
-
-