-
bez rozlúčky??
To nemůže být pravda,
to snad je jen zlý sen.
Nemůžeš jen tak odejít
a nedat nám sbohem.
Srdéčko bolavé,
teď už si našlo klid.
Pročpak jsi nezůstal,
s námi tu déle žít?
Nevzlétnou holoubci,
dvorek jich plný byl,
odešel hospodář,
který pro práci žil.
Smutno je bez tebe,
tvá láska chybí nám.
Kdo nás dnes pohladí,
kdo řekne, rád vás mám?
*4* -
-
Re: bez rozlúčky??
to je tak nádherný...wždycky když si čtu tyhle básničky co sem píšeš...tak se mi nahrnou do očí slzy...sou tak nádherný... -
-
Re: Re: bez rozlúčky??
dakujem ....moc.... *4* -
-
Re: Re: Re: bez rozlúčky??
nemáš zač...
*3* -
Re: Re: Re: bez rozlúčky??
wow,to je uplne uzasny..
-
-
-
-
Cause An Effect
www.youtube.com/watch?v=_55ZdsfNqlI videoklip režírovaný Heathem -
znelka
dnes jsem se divala na televizni noviny s mamkou a u reportaze o FIFA 2010 pustili soundtrack zkrocene hory....zrovna nevim proc tak krasnej song dali k fotbalu :D;) -
pohřeb
nevíte někdo něco o jeho pohřbu? na cnn jsem četla, že rodina o tom nechce podávat žádné informace, ale někde jsme četla, že už převezli z USA do Austrálie... -
-
Re: pohřeb
no to som aj ja citala vraj jeho telo previezli do Australie do Perthu takze podla mna uz bol aj pohreb asi...boze je to strasne o tom pisat...ze jeho pohreb. Prosim vas ako to vsetci zvladate lebo mne je strasne tazko a placem odvtedy kazdy den...dokonca ked som sa dozvedela ze zomrel tak som bola v takom soku ze som nebola schopna ist do skoly a normalne tak som plakala na posteli ze ani neviem kedy som od toho vycerpania zaspala...ja to asi nezvladnem alebo co... -
-
Re: Re: pohřeb
no já jsem z toho také pořád v šoku a furt sem doufala že se probudim a zjistim že je naživu a že to všechno byl je ošklivýa zlý sen ale bohužel.ano už byl pohřben v austrálii v Perthu v Pierce Brothers Westwood Village Memorial Park And Mortuary, viděla jsem video a tam mluvili o tom že ho už převezli, že byl už pohřeb a kdo na něm byl teda pokud jsem jim dobře rozuměla:). a když tak je to na http://www.msnbc.msn.com/id/2113454 0/vp/22888555#22888555 no myslim že nám všem budu vždycky chybet *9* rest in peace heath
-
-
-
:o))
Budu se opakovat, ale jsem šťastná!:o))
Dokázal to!!:o*:'o( -
Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Nevím,jestli to sem někdo psal,dnes ve 21:40 na nova cinema -
Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse -
-
Re: Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Tak bohužel neviděla jsem *9* *9* Cinema je placený kanál který mi nemáme a byla jsem maštvaná vám musím říct. V 21:35 jsem byla nastoupená před televizí s mamky souhlasem a zapnu to. Překvapení - nova cinema nám nejde *9* *9* já byla tak naštvaná. Tak jestli jste to někdo viděl tak napište *4* -
-
Re: Re: Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Já jsem to taky buhužel neviděla,strašně mě to štve,ale co můžu dělat,že ?!.. -
-
Re: Re: Re: Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Taky jsem to nevidela:( když jsem si to přečetla, bylo už po 10 :(:(
-
-
-
Re: Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Skvělé ale já to v tv programu nenašla. *9* -
-
Re: Re: Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Já taky ne ,ale na stránkách nova cinema to je http://tvprogram.nova.cz/?hash=6093 648061265566912352 -
-
Re: Re: Re: Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Děkuju, tak snad překecám mamku abych se na těch (15 min jestli dobře počítám) mohla mrknou. *4* *4*
-
-
-
-
Tisk
Dnes vyšel televizní magazín Právo.Na titulní stránce je Jake a uvnitř rozhovor s ním. Hlavně tam ale píší, že je kmotrem dcery tragicky zesnulého Heatha Ledgera a fotka ze Zkrocené hory s Heathem. V TV plus zase píšou o Kletbě bratří Grimmů (je tam rozepsané, že se to natáčelo v ČR) a vzadu je hledání pěti rozdílů (na fotce Matt Damon a Heath). Také v TV max je fotka. Ale to ostatně skoro v každém televizním programu, takže si myslím, že to už všichni máte prohlídlé a zjištěné *3* -
-
Re: Tisk
Právo mám, nejdřív jsem si Jaka vůbec nevšiml, a pak ho najednou vidím na přední straně, byl jsem rád, pak také zvlášť, když jsem uviděl tu krásnou fotku ze Zkrocené hory, kde je Heath jedinečný, hlavně ten jeho výraz, prostě jedinečné...A z Jaka mám také radost, Zkrocená hora je prostě srdcovka! Jsem rád, že byli tak velcí přátelé i ve skutečném životě. -
-
Re: Re: Tisk
Už to mám taky doma. A když jsem včera držela Právo v ruce, řikala si jaké by to asi bylo, kdyby Heath byl na titulce a pak dlouhý rozhovor s ním... -
-
Re: Re: Re: Tisk
No to by bylo...Můžeme si to jen představovat...Aspoň že máme Youtube, kde je tolik rozhovorů s Heathem, někdy si to jen tak pustím, a pozoruji ho...Pořád mě fascinuje, byl tak jedinečný!
-
-
-
-
Heathík
Nádhernej kořenek... -
♥♥♥
nejlepší herec kterýho znám...je to blbý že už mezi náma není a že už nenatočí nový filmy nad kterýma bych se rozplývala... *9* *9* *9*
nikdy na něj nezapomenu... *14* -
-
Re: ♥♥♥
ja taky ne!!!!
-
-
=D
Heatheček nejlepší, má užasné filmy, je krásný, má herecký talent, Zkrocená hora, je prostě nepřekonatelná, úžasná, skvěla!!Ale i ostatní filym jsou Boží :-* Heatečku, navždy tady s námi zůstaneš, a třeba ten tvůj poklad (Matydla) bude taky herečka a zdědí talent po tobě :-*¨pa