Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eve-lyn

Heath

Tak za "chvilku" konečně Heath na obrazovce *4* ..Moc se těšim,snad to nebude moc smutný a uvedou pravdivý info... Tak v 9:45 všichni koukejte!!...
  • stankova.lidka

Imaginárium

Na novinových stáncích je opět k dostání Imaginárium. :)
  • www.zavodistě-simina2.websnadno.cz Nelekejte se názvu vysvětlení na stránce!!!
  • pokec

pro ty co by si chteli pokecat o tom zasr.nem vym.d zkur.enymu kurbur.ovy uvadim sve icq: 257961425. ale pomalu na mne je mi 85 a dost pomalu ctu. tak zatim a ozvetese
    • Re: pokec

a fakt diky ze si davate takovou praci s hodnocenim mych clanku ( mam je v TOP3). fakt mne to dojima. miluju vasvsechny a chtel bych podekovat opicim, ze dostali skveli napad a slezli ze stromu a zacli chodit vzprimene. chci podekovat prvnim zemedelcum v urodnem pulmesicu v mezopotamii protoze ted je obdelavani pudy snazsi. dekuju egyptanum bez kterych by tu nebyly tak krasne piramidy. dekuju alexandru velikemu za rozmach helenisticke kultury do celeho tehdejsiho zanmeho sveta. dekuju archimedovy za jeho bezvy fyzikalni zakon. dekuju rimskym cesarum ze vykopaly barbary z nase krasne zeme. dekuju spartakovy ze nakopal rimany. dekuju za stehovani narodu pac s tim sem prisli nasi predci, jinak bych nejspis byl nejaky ryzozrout klepajic zimu na sibiri. dekuju premyslu oracovi ze nechal pluh a stal se ceskym knizetem. dekuju libusi ktera prorokovala nasi zemi zarnou budoucnost. dekuju knizeti Vaclavovi ktery sem pozval zverozvesty a tim do nas vtloukal gramotnost. dekuju marcu polovi ze privezl z asie sqele veci jako spagety. dekuju mongolum a potazmo hunum ze to na vychod od nas trochu procistili. dekuju krizakum ze nechaly muslimi v palestine aby bylo dnes naco koukat v televizy. dekuju .. kua to uz je tolik hodin. takze bye a pokracovani priste. *14* i love spam *14*
      • Re: Re: pokec

Koukám, že jsi vyznavač sms zpráv *1* O pravopisných chybách, se raději vyjadřovat nebudu.Ale fakt je, že žák 3. třídy, je na tom pravopisně líp
        • Re: Re: Re: pokec

nepisu proto abych ukojil tvoje pravopisne choutky....ses vubec normalni, stouhle perverzni uchylkou zit (se di zahrabat) *14*

Hodně laciný hochu...tahle rádoby chytrá a přitom úplně chaboučká dějepisná vsuvka můj názor na to, že seš úplně vymaštěnej a nechutně zlej člověk, skutečně nezmění. Jo a prosím tě, příště bez hrubek, jo ? nedá se to číst *4*

noo.. moc pěkný.. .. jenom malá oprava.. věrozvěsty sem pozval kníže Rastislav, ne Václav.. když už o tom píšeš, sežen si správný informace.. přeju pěknej den.. *3*
  • gallacher

2000

tak a mame tady dvoutisicovku *15*
    • teddy-girl

Re: 2000

super!!!!!! *14*
  • trailery

Kruci, už zase ticho po pěšině? Teď jsem se znovu koukala na trailery k filmům Imaginarium a Temný rytíř tady na Heathově stránce v "Napsali o mně" a zase mě to utvrdilo v tom, že žádný jiný herec na mě nepůsobí tak, jako Heath. Ten mně okamžitě projede až pod kůži. Má takové kouzlo, že (alespoň podle mě)se mu jeho náhradníci v Imaginariu nemohou vyrovnat, i když jsou to výborní herci. Jeho vzhled a jeho hlas mě vždycky úplně rozklepou.
    • Re: trailery

Mě hlavně dostala ta Tonyho (Johnnyho) věta: "Nothing's permanent - not even death!"...Ale jinak opravdu povedený trailer:)
    • Re: trailery

Musím uznat, že v tomhle filmu se mu podle traileru nemůžou vyrovnat, ale taky si myslím, že by to bylo i naopak. Protože zrovna tihle tři jsou opravdu vynikající a myslím si, že můžu s klidem říct, že mají také své charisma a kouzlo osobnosti jako měl Heath. Myslím, že výběr těchto tří-byla trefa do černého.
      • Re: Re: trailery

Souhlasím, jsou to výborní herci, charismatičtí, myslela jsem ten trailer, když vidím na začátku Heatha, jeho podání, hlas, a pak ty ostatní, určitě na mě nepůsobí tak jako on. A stejné to bude (mluvím jen za sebe)určitě i ve filmu. Je to zřejmě hlavně tím, že tam hrají díky Heathově smrti.
  • Kletba bratří Grimmů

Ahoj, chodí sem ještě vůbec někdo? Chtěla jsem napsat, že v úterý 26.7. dávají na ČT 1 ve 22.20 Kletbu bratří Grimmů. Mám ji moc ráda, Heath je tam strašně roztomilý, určitě se budu dívat. Koukala jsem také na kalendáře na rok 2012, je jich fůra s celebritami, ale s Heathem zatím žádný. Snad vyjde.
    • l.enik

Re: Kletba bratří Grimmů

Nic moc se tu v poslední době neděje. V Týdeníku Televize je o Kletbě článek a je tam vcelku dost zájimavostí o natáčení. Některý věci jsem ani nevěděla. A samozřejmě fotka s Heathem.
      • Re: Re: Kletba bratří Grimmů

Dík, tak to si ho musím koupist.
        • Re: Re: Re: Kletba bratří Grimmů

Oprava: koupit.
  • patří mezi nejhezčí chlapy planety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Proč??

Dost mě ta zpráva zaskočila. Dozvěděla jsem se to, když jsem jela do školy. No to si pak dokážete představit, jaký výkony jsem prováděla ve škole!!! Ale proč??? Snad je mu teď líp, moc mi chybí!!! Já tomu pořád nemůžu uvěřit!!! HEATHE!!! *9*
  • gallacher

..

musime vymyslet nejaky tema aby nam nezamrzala diskuzeeee

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit