-
...
Pravda.... -
Patriot
Už se zase těším na Patriota, sice ho dávali nedávno, ale teď to bude aspoň dřív, abychom u něj neusínali. Heath je tam úžasnej. Tak se zase sejdeme 9. listopadu v osm večer na Cinemě. A doufám, že zítra se tu objeví konečně už nová zpráva o vysílání Zkrocené hory. -
-
Re: Patriot
tak už to sem někdo napsal.Zrovna jsem to našla v programu.Takže se těšíme na Patriota,sice ho dávaly nedávno ale co hraje tam náš Heath a co bychom pro něho neudělaly že?Jo a v nedělním Blesku je fotka Heathe a malinkatej článeček a ještě k tomu nepravdivej.Psaly tam že byl Heath ženatý..paka...tak lidi dobrou a nezapomeňte --Heath je náááááááááš!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Tak ahoj...
-
-
kalendář???
Dle vašich příspěvků soudím že je další kalendář a že se dá sehnat i jen v Praze:.Je to tak?A na netu ho nikde nemají,HONZO-ty seš takovej andílek nevíš nedíval ses?Ty totiž víš všechno aspoň mi to tak přijde... *3* ,kdyby si něco věděl dej mi vědět jo?
A tak lidičky jak se těšíte na filmy s Naším milovaným Heathem?Já strašně moooooc... *15* budou to ty nej Vánoce...jo a taky dostanu dárek s Heathem pod sromek..jojojo *3* a vím co,manžel mi to řek---OBRAZ s Heathem *5* táááák se těším...
JInak Vám všem přeji Veselé Vánoce a co nejkrásnější chvíle na této diskuzi a hezké chvilky u televize s Heathovými filmy..a ať je nás tady pořád dost jen tak nám a Heathovi pro radost..tak Šťastný a veselý...
A HONZO tobě speciálně užij si to triko,vím že se na to těšíš...
Mějte se HEATHLEDGEROVSKY a milujte Heathe jako on má rád nás a vím že má... *3* -
-
Re: kalendář???
jeee to se mas,obraz s heathem....tobe taky stastny a vesely..
-
-
TV revue
Ahojky,teď se zasmějete.V TV Revue,je článek k Imagináriu.Nejsou tam sice žádný fotečky Heatha,ale na zadní stránce je jeho obrázek k hádance "hledej pět rozdílů". -
Je fakt úžasnej.připomíná mi jednoho super kluka kterého jsem viděla o prázdkách!!!
-
hnus
http://cz.youtube.com/watch?v=3xmRQ _-xk7w&feature=related tak tohle je od nich hnusný!!!!!!!!!!!! -
-
Re: hnus
Já teda nevím co k tomu napsat. Vtipný to teda fakt není, ale asi by se to nemělo brát tak vážně. Někdo se prostě nudil a vybral si špatný druh zábavy. -
-
Re: Re: hnus
No kdyby to bylo na jinej učet asi bych se smála, ale že si někdo dělá legraci z Heathovy smrti, to je fakt ubohý!
-
-
-
..wendy.94941
taky uz se na to strasne tesim....boze ja ho tak miluju......Heathy forever in My heart....always and forever... *14* -
klokaaan
Heeej njlepší v tě knize je o tom klokanovi:) Ýe si ho přivedl domů místo domácímu zvířatku:) Ulpne jsem si heatha predstavovala:D -
..
http://www.youtube.com/watch?v=sr2O DpidSX0
prostě heath má úžasnej hlas..já si nemůžu pomoct..chci aby imaginarum bylo s titulkama..chci ho naposled slyšet.. -
Kalendář
Ahoj, tak už mi také konečně přišel Heathův kalendář. Je moc krásný, Heath je tam pěkně zblízka, moc mu to tam všude sluší. Takže celý příští rok se na něj mohu dívat každý den. Mám hroznou radost!!!