Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petrahladilova

do austrálie

Já jsem to zde psala několikrát,taky se chci podívat na Heathův hrob a dát mu tam květiny a říct mu jak moc ho miluju a že nikdy na něho nezapomenu.Jednou se tam dostanu vím to...mějte se moc pěkně a vydržme to.Bude to strašný týden,výročí Heathovy smrti a jeho premiéra posledního filmu s ním..moc bolestný a žalostný týden.. *9* *9* a pak už nic,prostě nic pak to bude na nás jestli Heath upadne v zapomění nebo jestli si ho budem pořád hýčkat tak jak to dělí¨áme doteď...ale myslím že známe odpověď,je tu dost dobrých lidiček kteří se sem budou pořád vracet,že... *5*
  • Krásnej Heath

Heath je fakt moc krásnej.Komu se líbí,tak má fakt vkus.Je prostě nádhernej!!!!!!!!!Miluju ho!!!!!!!!!
  • oprava

Mary Kate Olsen Killed Heath Ledger když vám nepůjde předchozí stránka tak tam zadejte toto.
  • simpsons13

Moc dojemné

Je to uplně superní že heath vyhrál určo si to zasloužil ale nebudu to sem už psát píší to všichni tak jen snad kdo nevidel určitě se mrkněte sem si poplakala http://www.youtube.com/watch?v=0MME FWExmdM
  • emo-anne

Klokaan:)

Heeej njlepší v té knize je o tom klokanovi:) Že si ho přivedl domů místo domácího zvířatka:) Ulpne jsem si heatha predstavovala:D Zboznujuu ho:-* A premiere už taky maam:)
  • perth

Kalendář

Hurááá *3* Včera mi taky přišel ten kalendář.. *1* Heathy je na těch fotkách moc pěkně..Nejvíc se mi líbí ta osmá, kde je vidět jen jeho tvář ze tmy..je to jako kdyby se na nás shora díval.. *4* A já vím, že dívá..možná si teď povídá s M.Jacksonem..*7* R.I.P.Heathy..We will always Love You *14*
    • Re: Kalendář

jo, ale musime si priznat, ze jackson je vetsi legenda nez heath ale i tak jsou to oba co neco velkyho dokazali a uz se moc tesim na imaginarium uz konecne po prazdninach!!*3*
      • lina25

Re: Re: Kalendář

Hlavně v obou případech sehrály v obou případech léky. S tím rozdílem že MJ se snažily oživit hned jak upadl do bezvědomí. Byli tam lidi. Stejně to bylo zbytečné. Možná kdyby byli u Heatha tak to mohlo skončit lépe aspoň v jednom případě
    • lina25

Re: Kalendář

Ano, myslím že tyhle dvě legendy by si měli co říct... Tohle byl taky šok
      • Re: Re: Kalendář

to jo..
  • eve-lyn

..

http://tn.nova.cz/zpravy/film/nove- video-heatha-ledgera-reziroval-klip -rappera-n-fa.html
  • gallacher

..

HOnzo prosimte byl si se tam ptat?prosim reknni ze mi to prijde *9* *9* *9* *9* *9* *9* nechci otravovat ale nejak moc mi na tom zalezi *9*
    • heatcliff

Re: ..

Gallacher, ještě jsme tam nebyli, asi dnes večer pravděpodobně. Vím, že bys ho moc chtěla, ale stejně ja jasné, že kdyby to vyšlo, do vánoc ti to nepříjde pod stromeček, ale pokusím se.
      • gallacher

Re: Re: ..

me nejde o to abych to mela pod stromecek,to mi je jedno,hlavne abych to mela vubec :'(...prosim dej pak hned vedet jak to dopadlo.. *9*
  • TV Star

Dnes je v novém TV Star celá dvojstrana o Imaginariu i s několika fotkama. Když jsem to četla, měla jsem úplně slzy v očích, jak tam píší o Heathově smrti, a jak tři jeho náhradníci nechtěli žádný honorář, protože měli Heatha moc rádi, a věnovali všechny peníze Matildě. Je to moc krásné.
  • stankova.lidka

tričko

Takže jsem byla o víkendu v Plzni pod podmínkou, že se mrknu do Plazy. Hned jsem se letěla mrknout do Cropp Townu po tričku. Prošla jsem nejdřív dámské oblečení, pak se rozhlížela i po pánském oddělení, ale nakonec jsem se rezignovaně zeptala prodavačky. Ta nejdřív řikala, že už budou vyprovaná a já už myslela že odejdu se sklopenou hlavou, ale jaké povzbudivé zjištění, když mi slečna ukázala ještě 2 zbývající kousky. Oči navrh hlavy, celá šťasná. Jak mi jedno podala, tak jsem si ho ani nezkoušela a letěla k pultu. A to že je tričko XXL mi vůbec nevadí. Beru to spíš plus, protože mám Jokera pěkně velkého *15* A zakázala jsem si v něm spát, sice bych měla krásné sny, ale bojím se že by se mi zmuchlal :) Takže to shrnu...mám druhé Vánoce *14*
    • emo-anne

Re: tričko

:):):) zavist nejvetsi :D:-**

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit