Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdenule119

Kalendář...

tak už sem si ten kalendář taky objednala...už se nemůžu dočkat,až přijde...děkuji ještě jednou za adresu... *4*
    • heatcliff

Re: Kalendář...

Nemáš zač! *4*
  • stankova.lidka

...

Nevím jestli je to u vás taky takové jako u mě nebo jsem jediná, ale mě teď Heatha všechno připomíná. Zrovna dnes ve škole jsme na němčině probíraly něco kolem masek a karnevalu a narazili jsme na škrabošku. Detailně nám němčinářka popsala jak to dříve měli lidé ve vysokém postavení a já jsem si najednou z ničeho nic vzpoměla na fotku kde je Heath jako Casanova: http://www.babble.com/CS/blogs/fame crawler/2008/01/16-22/heath-ledger- casanova-dating-ward-lohan.jpg prostě zničeho nic se mi objevila před očima
    řekne se kino a automaticky se mi vybaví Imaginárium...teď je toho všude plno a jak se mám potom soustředit na učení....? *14*
  • gallacher

..

Kdyby si chtěl nekdo promluvit nebo by cokoliv potreboval tak mi napiste na moje cislo 603588902 ......prosííím *9*
  • supermonika

oh!!!!=(

jj mas pravdu ja taky ne.neska ve skole jedna holka rekla ze je magor a to sem nevydrzela a pekne sem ji servala co si dovoluje jeji oblibeny herce taky neurazim.Sem s ni DEFINITIVNĚ skoncila!!!!!!!!...............Cast o premyslim proc zrovna ON.Proc zrovna jeho si zavolali k sobě *9* *9* *9* *9* \ *14* *14* *14* *14*
  • Zkrocená hora

Tak včera jsem na Cinemě dvakrát viděla kraťoučké upoutávky na listopadové filmy a mezi jiným tam byla i Zkrocená hora!!! Takže by měla být v TV už v listopadu. no snad se konečně dočkáme. Doufám.....
    • petrahladilova

Re: Zkrocená hora

treba se uz konečně dočkáme..té Zkrocené hory...mám ji na dvd ale i kdybych se stokrát na ni měla dívat tak mi to vadit nebude..tak pa...
  • heatcliff

Imaginárium na Nova Ciema

Bo na Nova Cinema taky nic neběželo.
    Žádný dokument o Imagináriu tam nebyl, nyly tam jiné dokumenty, ale o Imagináriu nic, takže nechápu, proč to měli v programu na netu.
    • Re: Imaginárium na Nova Ciema

taky mě docela sklamalo, že na nova cinema nic nebylo. Je teda fakt, že to bylo akorát na netu! Pak tam běželo něco jinýho, co teda podle programu taky běžet nemělo a ještě tam běželo v titulku to upozornění, že ten film, co měl bejt začne dýl!!!! Fakt nechápu
    • Re: Imaginárium na Nova Ciema

Já jsem také koukala, byly tam jenom ukázky z jiných filmů, ale o Imaginariu nic. Škoda, moc jsem se těšila. No teď se budu těšit na 10 důvodů a pak asi bude na Prima Cool Beze mě..., takže přehlídka Heathových filmů v TV stále pokračuje.
      • heatcliff

Re: Re: Imaginárium na Nova Ciema

Beze mě má být na Barrandově, ne?! Nevím to jistě, ale někdo to tady už říkal
        • Re: Re: Re: Imaginárium na Nova Ciema

Jo, omlouvám se, na Barrandově. Ale nevím zatím kdy, byla to jen upoutávka na únorové soboty.
    • stankova.lidka

Re: Imaginárium na Nova Ciema

Ne? Tak to potom taky nechápu proč to dali na net *7*
    • heatcliff

Re: Imaginárium na Nova Ciema

Chtěl jsem říct,: No na Nova Cinema nic neběželo. Ale jak jsem řekl, žádný dokument nebyl.
  • film

Docela jsem zvědavá, který jestly vůbec nějaký film nazveš Heathovým hereckým štěkem. Protože jsem si 100% jistá, že ti to vyvrátím *1* *1* Opakuji, že chci název filmu a navíc postavu kterou v něm stvárnil.Když máš o něm takové zdroje, jistě to pro tebe nebude žádný problém.Počítám, že s tvým IQ nazveš štěkem Zkrocenou horu....
    • Re: film

hadat se s 30letou flustrovanou slepou kozou, ktera od rana do vecera tlemi na hetovy pi.oviny fakt postrada smysl. ma ucta
      • Re: Re: film

Tak 30 let mi není ale pubertu už mám za sebou. Tlustá ani slepá taky nejsem, ale hlavní pro mě je, že podle očekávání, neznáš odpověď na mojí otázku. Tím pádem předpokládám že o Heathovi nevíš ani ň, a jen se snažíš tady spusit bouřlivou diskuzi aby ses pobavil na náš účet.Jsi ostuda lidstva, a pokuď na mou otázku neodpovíš, budu mít pocit sladkého vítězství *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14*
        • Re: Re: Re: film

no to se teda nemas cim chlubit ze mas pubertu za sebou hlavne zes rozumu moc nepobrala. pokud de o to tve radoby dokazovani plati to na co reagujes, takze klidne spolykej prasky na ukldneni, mne to nechava chladnym *1*
          • Re: Re: Re: Re: film

Myslíš že není čím se chlubit když člověk doroste z puberty?Nemám ten pocit. Co se týče tvého pravopisu a ukojení mých choutek jak píšeš, tak o to mi rozhodně nejde. Akorát když je člověk debil, a navíc negramot, je to vražedná kombinace a nedá se to číst.
        • Re: Re: Re: film

Oprava: Frustrovaná nejsem ale tlustá taky ne. Určitě jsem mnohem inteligentnější než ty, a myslím že většina členů fóra mi dá za pravdu. Navíc jsem tě hezky zahnala do kouta což je skvělý *1* Což mnohé zde určitě potěší
          • Re: Re: Re: Re: film

zase plati ze trefena husa (v tomhle pripade koza) nejvic kejha, pak nefim kde beres tu jistotu v toliko pripadech. v koute si nepripadam a verim ze je to vsem uplne fuk jenom ty tu musis mlets ty svoje p.c.v.ny ktere stejne nikoho nezajimaj. naopak davam navrh hlasovat o hlasovani zdali je vubec lina svepravana *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: film

Stále si neodpověděl na moji otázku. Teď budeš akorát kecat kraviny. No, být tebou tak bych slovo rozum raději nepoužívala. To se tě netýká. A já stále čekám na odpověď. Když si tady tak bravurně rozebral slovo štěk, v případě H.L.určitě mi i zdůvodníš v kterém filmu si zaštěkal *1*
  • gallacher

..

taky si rikam,ale sem jak posedla :D proste chci vsechno kde je jeho obrazek nebo o nem slovo :D...to zase bude penez :D
    • petrahladilova

Re: ..

já chci taky vše o něm každý den se dívám do novin a časopisů a hledám a hledám...i pro vás samozřejmě aby mě i vám nic neuteklo a i já děkuji že tu ste a bavíme se o Heatheovi *3*
  • heatcliff

Smutno!

heathe, kde jsi???? proč jsi vzal ty prášky????? *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: Smutno!

proc??!!!! *9*
  • petrahladilova

objednávka

Tak to mám taky objednaný jupííííí *15* to mám radost ať už je to doma *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit