-
fuj
Mě se to video taky nelíbí..ted sem ho shledla...nwm kdo muze bejt takovej a udelat tohle...Heath si to nezaslouží *9* -
nova
tëď to předávání bylo v televizních novinách *3* já si myslela že to tam bude tak sem si to nahrála *14* -
-
SRAZ FANDů
Lidi, mne a ještě uživatelku I. enik, napadlo že bychom mohli uspořádat sraz fanoušků Heatha,co myslíte? *15* -
-
Re: SRAZ FANDů
hej to neni spatny.........kdyby se to uskutecnilo tak sem na icq 391517666 ...neni to spatnej napad -
-
Re: Re: SRAZ FANDů
moje mamka ho taky žere a je jí 39 *14* -
-
Re: Re: Re: SRAZ FANDů
Tak teď mi třeba můžete říkat "mamko" *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: SRAZ FANDů
ok "mamko" *1* *1*
-
-
-
-
Re: SRAZ FANDů
jo tak já nejsem proti!!! *4* -
-
Re: Re: SRAZ FANDů
Obávám se, že bych byla mezi vámi nejstarší vykopávka *1* 28let -
-
Re: Re: Re: SRAZ FANDů
jaká vykopávka?? *7* heathymu bylo 28 *14* mno mě je 14 *1* -
-
Ale má bývalá kolegyně z práce ho taky zbožňuje a té je 45let *1* což mě trochu uklidňuje.. *3* -
No právě*1*
Heath byl o rok starší než já a Michelle je dokonce o měsíc mladší než já..
-
-
-
-
-
-
=(
Prečo??? nedá sa tomu uveriť!!! *9* *9* -
nic se neděje
Dlouho sem zde nebyla ale vidím že se nic neděje.Třeba se to po prázdninách zlepší *7* .Já se tak těším na ten film ,Heathečkův poslední film..kdyby ste viděli nějakej článek nebo foto v časopisech dejte vědět.Myslím že něco bude protože se už někde Imaginárium vysílalo.
Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a pište a myslete na Něho na *4* milovanýho tak pa pa -
filmy
Tak už jsem viděla Temného rytíře, Příběh rytíře, Casanovu a Kletbu bratří Grimmů, většinu v originále, což je něco úplně jiného než dabing. Heath je v každém tom filmu úplně jiný, ale pokaždé naprosto senzační. Dával do svých rolí všechno, celou svou duši. Nedivím se, že ho to vyčerpávalo. Teď se těším na Candy, Čtyři pírka a hlavně na Zkrocenou horu. Tu si pustím na Heathovy narozeniny. -
-
Re: filmy
V Příběhu rytíře, v Casanovovi, v Kletbě bratří Grimmů a ve Zkrocené hoře je Heath vážně úžasný ! ! ! *3* -
-
Re: Re: filmy
mě se zdá užasný uplně všude....:) ae jeho nejvyznamejsi a nejuzasnejsi role kazdy zname :) myslim zkrocenou horu, temneho rytire a tk :):)
-
-
Re: filmy
Ty si ty ostatni nevidela nebo jo?:) -
-
Re: Re: filmy
Viděla, dokonce několikrát, ale řekla jsem si, že si je všechny pustím na počest Heathových narozenin.
-
-
-
On je naprosto skvelej!!!ja ho desne zeru,ma krasny oci,vlasy,pusinku.....fakt kus ze holky?
-
Heath je nejlepší herec!!!
Prostě tohohle člověka je škoda nejvíc *9* Heath Ledger byl nejlepší herec na světě!!!Je hrozný že umřel takhle mladej *9* -
mějte se
Pro dnešek musím končit povinnosti volají Tak ahoj zas někdy,hned zítra jsem určo tady znám se.. *1* -
......svatozář....
Vidím už jen tvou svatozář....vím, že už nikdo nemůže slyšet tvůj hlas, protože to není možné.....asi stále běžíš za stínem světla, a chceš se aspoň na chvíli vrátit zpět, ale nemůžeš, možná běžíš dál.....u tě nikdy nikdo neuvidí, a neuslyší.....v noci, jen nebe, snad připomíná tvůj stín, a déšť ti snad padá ze rtů, a dlaní, které napínáš zpět ........kde jen jsi??? nikde na světě.....nejsi tu, a tvé kroky už nejsou slyšet po ulicích.........nebe tě připomíná, a zbývají jen slova, do prázdnoty, která pomyslně naplní city, zlomené z tvého odchodu.... *9* -
parte
jo lidi musím vám říct
šla jsem se 4 letou dcerou po ulici a říkám ji-Simonko počkej já se podívám kdo umřel a ona na to-hís ledžr.Tak ji říkám jo Hís ledžr,ale už před rokem.Přišlo my fajn že o něm mluví a ví o něm... *3*