Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vánoce s Heathem

Pá 19.12. Nova 20.00 Příběh rytíře
    Čt 1.1. Nova 22.45 Zkrocená hora
    So 3.1. Nova 20.00 10 důvodů, proč tě nenávidím

Tak se nezapomeňte dívat! *4*
    • Re: Vánoce s Heathem

Díky za tip na 10 důvodů..... Tenhle jediný film mi chybí do sbírky tohoto fenomenálního herce:) Včera jsem koupila DVD temného rytíře, a prostě Heathův výkon nelze slovy vyjádřit!
    • Re: Vánoce s Heathem

já nezapomenu určitě...ikdyž to v lednu bude rok co tu není,tak tu pořád chybí...je velk škoda přijít o tak dobrýho herce... :-(...
      • emo-anne

Re: Re: Vánoce s Heathem

Taky mi to je moc líto:(10 duvodu proč tě nenavidím jsem jeste nevidela tak se mrknu:D A rytíře nestihnu:( v patek zpívám, tak nebudu doma:( ae nahraju si to:) A navíc jsem ho videla 5krát:D
  • mymy

Štastnej Jim..

tak sem si dneska koupila ten Štastnej Jim..jako některý věci tam sou fakt uplně jak z normálního bulváru..ve Story! byl ten článek o něm hezčí..ale jedna věc mě naprosto uchvátila..je tu napsaný jak Johnny Depp převzal za Heatha v dr.parnasse tu roli..tak že ten honorář kterej za to dastal tak že věnoval Matildě..to je od něj hezký.. *4* je dobře že tu roli dokončil Johnny Depp..aspon je to někdo kdo má k Haethovi úctu.. *4*
    • Re: Štastnej Jim..

A tys to dřív nevěděla? Btw. jeho roli nedokončil jenom Johnny Depp, ale i další 2 herci (to jenom tak mimochodem, protože všude se mluví jenom o Deppovi....)
      • mymy

Re: Re: Štastnej Jim..

nn nevěděla..
  • denina8

Zkrocená hora

Zkrocená hora je vážně pěknej film..taky se mi dost líbí...Heath 4ever *14*
    • a.n.c.a.

Re: Zkrocená hora

jj me taky
      • mymy

Re: Re: Zkrocená hora

jj je ro fakt krásnej film
  • gabinka022

MF Dnes

Heleďte, ten článek o Heathovi v MF Dnes je v magazínu nebo novinách? páč ten magazín ze čtvrtka mám a není tak o něm nic *7* díky
    • gallacher

Re: MF Dnes

jenze to bylo ve ctvrtek v novinach MF dnes..a ne v magazinu...
      • gabinka022

Re: Re: MF Dnes

jo,super, už jsem ty noviny vyhrabala *14*
  • zdenule119

Jééé...

jééé...tak to je krásný,že si na něj malá wzpomněla...týýý jo... *4* *4* ...no a já teda newim...ale jestli se na nás teď díwá,tak nás snad má aspoň trošku rád...on měl rád snad wšechny...měl srdíčko na spráwným místečku...
  • gabi..heath..

Tv star

ted sedím ve škole na pc......a před chvilinkou jsem si koupila tv star jen tak rychle jsem to prokoukla a už jsem natěšená jak malé dítě.....za chvilinku se do toho začtu a nikdo už mě od toho ¨nešdostane.....:D jedině tak až konečně cinestar uveřejní program na 21.ledna..... *3*
  • Heath Ledger

caute lidi tento herec je bomba !!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pojdte

Pojdte zamakat at je Heath první pred Miley *4* *4* *4* *4*
    • Heath!

Jezis no to by bylo super, tak to ji musime s Heathem predbehnout, tak se zapojte vsichni!Heath musi zvitezit!!! *4*
    • piper002

Re: Pojdte

jojo, o to už se snažím delší dobu, ale Miley se najednou hodně zvedla, i když ted se jí Hetah dost přiblížil..můžu ale říct alespon, že Heath předehnal ve fanklubu Lindsay Lohan..byla nad ním, ale fanoušci Heatha ted dost přibyli a najednou má navrch:).já jen, že jsem jej měla ve svych osobnostech až za Lin a ted je u me na 3.miste..chapete *4*
    • Re: Pojdte

myslíš, že to půjde? ja bych mu to přála ale nevim nevim..
      • Re: Re: Pojdte

mužu se zeptat jak na to?? chci jít do toho..
  • heatcliff

KRÁSNÉ VÁNOCE!

Tak lidi máme štědrý den, snad ho všichni prožijeme jen nejlépe, a hlavně tak jak si sami přejeme,- všem tedy přeji nádherné svátky, pohodu, klid a třeba ty vytoužené dárky,-)
    *3*
    Myslím i na Heathe, na to, že on už si tu vánoční náladu po boku svých nejbližších, Matildy a třeba i Michelle, nemůže užít, stejně jako tito lidé. Je mi to moc líto, ale budu na něj myslet, a vím že on se dolů dívá,-))) *3*
    Tak to krásně oslavte, a a oslavujete vánoce i za Heathe, třeba i s jeho filmy)
    KRÁSNÉ VÁNOCE.
  • heatcliff

Heathy

Tak mamka mi přinesla Ženu a život, je to zajímavé, jak ten herec vypráví, jak Heath a Mat stáli v davu, a prý se na něj dívali pohledem- Tak se ukaž ty český šmejde *5*
    Ale myslím, že to je myšleno v dobrém slovasmyslu, protože přece jen Heath a Mat byli už v té době slavné hollywoodské hvězdy, a pokud se snažili vzbudit nějaký respekt, není na tom nic divného, která holywoodská hvězda by to nedělala, ale když ten český herec dohrál svou pasáž, prý přikývli, pousmáli se, a šli, je jasné, že Heath a Mat testovali jak se tomu hollywoodskému vojsku obyčejný český herec postaví, ale i tak já je tam vidět, hlavně Heatha, asi bych zkolaboval, a nic bych asi neodhrál!
    • emo-anne

Re: Heathy

to si taky nedokážu predstavit...já zpívám, a kdybych si představila, že by třeba v porotě byl heath jen bych zirala a nic ze sebe nedostalaa....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit