Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eve-lyn

fotky

..sou nějaký nový fotky matildy ..?...protože já sem nikde žádný new nemohla najít
  • stankova.lidka
    v sobotu na nově v 15.40 Příběh rytíře. :)
  • Candy

Konečně jsem si objednala Candy. Už jsem jí sice měla z půjčovny, ale chci ten film mít doma. Také úžasný Heathův výkon, už se moc těším, až si to pustím v původním znění. Jëho hlas je fakt nádherný. A za dva měsíce .... Imaginarium!!! Nezapomínejte
    • Re: Candy

Prosím Tě a kde jsi si objednala Candy?? *7* Ten film si také strašně přeju vidět *5* Předem díky *3*
      • Re: Re: Candy

Na: DVD-city.cz na dobírku. Jsou tam i jiné jeho filmy.
        • Re: Re: Re: Candy

Moc moc děkuji... *3*
      • Re: Re: Candy

....a mimochodem máš pravdu že jeho hlas je nádherný...takový zvláštní a sexy,ale to Heatheček byl celý SEXY *14*
    • eve-lyn

Re: Candy

já sem ti candy nedávno stáhla
      • eve-lyn

Re: Re: Candy

né ti ale si xD chybičkaa
  • Ahoj lidi, chci jen říct , že Heat Ledger je opravdu ten nejkrásnější chlápek pod sluncem...mám jeho obličejíkem polepený celý pokoj:-) Je super.
  • a.n.c.a.

...

Tak si tak ctu a Heath chtěl mít nejmíň 6 dětí *8* ... zajimalo by mě jestli je to pravda... *14* *4*
    • emo-anne

Re: ...

jj je to prawda:D:D 6 bylo pry jejich magicke cislo:) rikal ze si pral vstat a slyset detsky smich:) tak jak to bylo s matildou:)
      • a.n.c.a.

Re: Re: ...

Pravě jsem si taky přečetla ten clanek:)hlavní je ze ten dětský smích slyšel u Matty:)
  • heatcliff

.....

já věřím v noc, která je tvá.... *9*
  • petrahladilova

mimochodem

myslíte že nás má doopravdy Heatheček rád tak jako my jeho? *3* *14* *7*
  • l.enik

Casanova

13.11. ve 20:00 budou dávat na Primě Casanovu *4* zase budu obíhat všechny trafiky a prohlížet televizní programy, jestli někde není nějaká fotka...už se na to těším *4*
    • heatcliff

Re: Casanova

Skvělý! Casanova je krásnej film! A Heath tam je jako vždy bůh! *4*
      • Re: Re: Casanova

Také mám hroznou radost!!! Je to jeden z mých nejoblíbenějších Heathových filmů. Je tam moc krásný. Myslela jsem si to, že začnou teď na podzim zase dávat Heathovy filmy jako minulý rok. Moc a moc se těším! Je to pastva pro oči, pro uši a pro nás i pro srdce.
        • stankova.lidka

Re: Re: Re: Casanova

Jee, to je skvělá zpráva. Určitě se budu koukat, jen doufám, že budu doma *4*
    • eve-lyn

Re: Casanova

Ani nevíš,jakou mi tahle informace udělala radost!Už se tak moc těšim ! *14* *4* *4*
      • emo-anne

Re: Re: Casanova

Já se taky mooooc těšíím !! Konečně zase něco, i když to znám nazpaměť:))
  • Heath

je fakt skvělej a ja ho žeru 100 % . je prostě boží . no a ještě řekněte že ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pohřeb

pro Lenu: díky, ten druhý odkaz už mi funguje...
    • Re: pohřeb

není zač *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit