-
fotky
..sou nějaký nový fotky matildy ..?...protože já sem nikde žádný new nemohla najít -
v sobotu na nově v 15.40 Příběh rytíře. :)
-
Candy
Konečně jsem si objednala Candy. Už jsem jí sice měla z půjčovny, ale chci ten film mít doma. Také úžasný Heathův výkon, už se moc těším, až si to pustím v původním znění. Jëho hlas je fakt nádherný. A za dva měsíce .... Imaginarium!!! Nezapomínejte -
-
Re: Candy
Prosím Tě a kde jsi si objednala Candy?? *7* Ten film si také strašně přeju vidět *5* Předem díky *3* -
-
Re: Re: Candy
Na: DVD-city.cz na dobírku. Jsou tam i jiné jeho filmy. -
-
Re: Re: Re: Candy
Moc moc děkuji... *3*
-
-
....a mimochodem máš pravdu že jeho hlas je nádherný...takový zvláštní a sexy,ale to Heatheček byl celý SEXY *14*
-
-
Re: Candy
já sem ti candy nedávno stáhla -
-
né ti ale si xD chybičkaa
-
-
-
Ahoj lidi, chci jen říct , že Heat Ledger je opravdu ten nejkrásnější chlápek pod sluncem...mám jeho obličejíkem polepený celý pokoj:-) Je super.
-
...
Tak si tak ctu a Heath chtěl mít nejmíň 6 dětí *8* ... zajimalo by mě jestli je to pravda... *14* *4* -
-
Re: ...
jj je to prawda:D:D 6 bylo pry jejich magicke cislo:) rikal ze si pral vstat a slyset detsky smich:) tak jak to bylo s matildou:) -
-
Re: Re: ...
Pravě jsem si taky přečetla ten clanek:)hlavní je ze ten dětský smích slyšel u Matty:)
-
-
-
.....
já věřím v noc, která je tvá.... *9* -
mimochodem
myslíte že nás má doopravdy Heatheček rád tak jako my jeho? *3* *14* *7* -
Casanova
13.11. ve 20:00 budou dávat na Primě Casanovu *4* zase budu obíhat všechny trafiky a prohlížet televizní programy, jestli někde není nějaká fotka...už se na to těším *4* -
-
Re: Casanova
Skvělý! Casanova je krásnej film! A Heath tam je jako vždy bůh! *4* -
-
Re: Re: Casanova
Také mám hroznou radost!!! Je to jeden z mých nejoblíbenějších Heathových filmů. Je tam moc krásný. Myslela jsem si to, že začnou teď na podzim zase dávat Heathovy filmy jako minulý rok. Moc a moc se těším! Je to pastva pro oči, pro uši a pro nás i pro srdce. -
-
Re: Re: Re: Casanova
Jee, to je skvělá zpráva. Určitě se budu koukat, jen doufám, že budu doma *4*
-
-
-
Re: Casanova
Ani nevíš,jakou mi tahle informace udělala radost!Už se tak moc těšim ! *14* *4* *4* -
-
Re: Re: Casanova
Já se taky mooooc těšíím !! Konečně zase něco, i když to znám nazpaměť:))
-
-
-
Heath
je fakt skvělej a ja ho žeru 100 % . je prostě boží . no a ještě řekněte že ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
pohřeb
pro Lenu: díky, ten druhý odkaz už mi funguje... -
-
Re: pohřeb
není zač *4*
-