-
...
Tukám si na čelo... "UŽ SE POPRALI? UŽ SE POPRALI?" -
pribeh rytire
divali jste se na ty nepouzite sceny z pribehu?:) -
-
Re: pribeh rytire
jojo divala,nadhera *4* -
Re: pribeh rytire
Zkoušela jsem to , ale nejde mi to otevřít. -
-
Re: Re: pribeh rytire
MR & MRS CHAUCER'S DELETED SCENE *** A KNIGHTS TALE
to je cely nazev...zadek si to na youtube do vyhledavani:) je to sranda:) -
-
Re: Re: Re: pribeh rytire
promin zadej:D chyba -
-
Re: Re: Re: Re: pribeh rytire
Tak už jsem to viděla, je to super. Heath je tam zase nádherný jako vždy. Díky. Jinak to tady zase nějak zamrzá, ne? V pondělí bude Patriot, na Cinemě stále upoutávky na Heatha v Patriotovi a Jakea ve Zkrocené hoře a ohlas žádný. Polepšete se.
-
-
-
-
-
TV
Teďla jsem v televizi viděla další reklamu na Příběh Rytíře,na čtyři pírka..no prostě bomba!..jak já už se těšííím!! *15* -
-
Re: TV
Také jsem před chvíllí viděla velkou upoutávku na Příběh rytíře, kde byl pořád Heath, měla jsem takovou radost!!! Úplně jsem se u té televize rozplývala. Už se nemůžu dočkat, až na štědrý den budou Čtyři pírka, a pak další a další filmy. To budou vánoce! Jinak také všem přeji moc hezké vánoce, aly ty hezké určitě pro nás všechny budou, když nás bude přořád provázet náš miláček Heath, že. -
-
Re: Re: TV
Tobě taky krásné Vánoce a Nový rok.Na zítřek a samozdřejmě i na další dny se až nevýslovně těším!Až ho opět uvidíímm..to bude úžasný *15*
-
-
-
Story
Jděte si koupit Story.Asi nemusím psát proč *3* -
To snad není pravda
Včera byl Heath devátý, a dnes je zas desátý a kvůli komu?! Kvůli nějaké huse, která je údajně milenkou Leoše Mareše, nechápu to, jestli tohle jsou osobnosti TOP 10! *8* -
-
Re: To snad není pravda
Ale podívej se za jakou cenu je Gábina před Heathem.Přečti si ty příspěvky to je hrůza jaké na ni jsou názory.Za takovouhle cenu bych nechtěla být ani první -
Taky to nechápu jak nějaká cizí ženská kterou nikdo nezná se tam takhle na rychlo může vecpat ! ! ! *8* *8* -
ploc umrel *7* -
-
Re: Re: To snad není pravda
Plotože... *16* *8* -
-
Re: Re: Re: To snad není pravda
ale ploc *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: To snad není pravda
Tohle se tu řešilo už milionkrát, najdi si to ve starších příspěvcích nebo google.cz...
-
-
-
Také si říkám proč?! Je to hrozná škoda, ani to nedokážu popsat! *9*
-
-
Podle čeho se to asi hodnotí? -
-
No jako její profil je navštěvovanější než ten Heathův. Ale prostě mě jen štve, že tam nebyla vůbec, a ted se vecpala do devítky...
-
-
-
příště si budu číst ty dotazy, než napíšu ten stejný, co už tam je napsaný...:) sory. PS: Ale stejně je to na hlavu postavený...
-
Thinking Of You
JJ Heath nam všetkým chýba,,,a pevne verím,že sa na neho nezabudne,,,Navždy V Srdci!!!!!! *9* *9* *9* *9* *4* -
Heath...
je to prostě nejlepší herec na světě... -
-
Re: Heath...
a nejenom herec ale i člověk a otec a přítel a prostě všechno.Tak to je Heath Ledger *14* Náš *4*
Já nevím jak vy ale já-MILUJU HO víc a víc.A vždycky se těším sem až si tady o něm přečtu něco moc krásnýho. -
-
Re: Re: Heath...
musím souhlasit...a ještě něco...wždycky si říkám dneska si pustím nějakej film s ním...no a pak brečím...proč musel takowej krásnej,wyjimečněj a hodnej herec a člowíček umřít???...miluju ho čím dál tím wíc... *14* *14* ...jen mě trošku mrzí,že jsem poznala jakej sqělej člowěk a herec to byl až po jeho smrti...to mě štwe na tom wšem nejwíííc... *9* *9* ...ale zůstanu jeho wěrnou fanynkou nawždy... *4*
-
-
-
ned kelly
Do te doby, nez jsem videla film Ned Kelly, tak mi tento herec nic nerikal. V tomto filmu me ale myximalne oslovil, a uz se ted chystam do kina na Kletbu bratri Grimmu:) -
pohřeb
pro Lenu: na odkazu co jsi uvedla http://www.msnbc.msn.com/id/2113454 0/vp/22888555#22888555 je stranka nenalezena...o pohrbu jsem tam nic nenašla... -
-
Re: pohřeb
MUSÍŠ SI SMAZAT TU MEZERU MEZI 4 A O (V TOM ODKAZU) *3* -
Re: pohřeb
fakt? to je divný mě to zpustit jde, ale nejdřív mi to napíše stránku nelze zobrazit tak dám aktualizovat a pak už to v pohodě jde. Jsou tam videa z nějaký stanice a je tam hodně videí o heathu, o jeho smrti a o tom převezení jeho těla do austrálie no kdyžtak zkus zpustit tuhle stránku http://www.msnbc.msn.com/id/3032084/ a tam jsou nějaký članky (anglicky)a jsou tam i multimedia a tam když klikneš na video je u toho obrázek Heathe a to video se jmenuje Ledger´s memorial service, klikneš na to otevřeseti další okno a tam se zpouštějí videa a vlevo si ještě můžeš vybrat jaký video chceš jsou tam především o Heathu jo, ale ještě než se vždy spustí nějaký video pustí se nějaká reklama jo tak doufám, že ti to už pujde zpustit a kdyby ne,tak napiš.
-