Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

Tukám si na čelo... "UŽ SE POPRALI? UŽ SE POPRALI?"
  • emo-anne

pribeh rytire

divali jste se na ty nepouzite sceny z pribehu?:)
    • gallacher

Re: pribeh rytire

jojo divala,nadhera *4*
    • Re: pribeh rytire

Zkoušela jsem to , ale nejde mi to otevřít.
      • emo-anne

Re: Re: pribeh rytire

MR & MRS CHAUCER'S DELETED SCENE *** A KNIGHTS TALE

to je cely nazev...zadek si to na youtube do vyhledavani:) je to sranda:)
        • emo-anne

Re: Re: Re: pribeh rytire

promin zadej:D chyba
          • Re: Re: Re: Re: pribeh rytire

Tak už jsem to viděla, je to super. Heath je tam zase nádherný jako vždy. Díky. Jinak to tady zase nějak zamrzá, ne? V pondělí bude Patriot, na Cinemě stále upoutávky na Heatha v Patriotovi a Jakea ve Zkrocené hoře a ohlas žádný. Polepšete se.
  • eve-lyn

TV

Teďla jsem v televizi viděla další reklamu na Příběh Rytíře,na čtyři pírka..no prostě bomba!..jak já už se těšííím!! *15*
    • Re: TV

Také jsem před chvíllí viděla velkou upoutávku na Příběh rytíře, kde byl pořád Heath, měla jsem takovou radost!!! Úplně jsem se u té televize rozplývala. Už se nemůžu dočkat, až na štědrý den budou Čtyři pírka, a pak další a další filmy. To budou vánoce! Jinak také všem přeji moc hezké vánoce, aly ty hezké určitě pro nás všechny budou, když nás bude přořád provázet náš miláček Heath, že.
      • eve-lyn

Re: Re: TV

Tobě taky krásné Vánoce a Nový rok.Na zítřek a samozdřejmě i na další dny se až nevýslovně těším!Až ho opět uvidíímm..to bude úžasný *15*
  • l.enik

Story

Jděte si koupit Story.Asi nemusím psát proč *3*
  • heatcliff

To snad není pravda

Včera byl Heath devátý, a dnes je zas desátý a kvůli komu?! Kvůli nějaké huse, která je údajně milenkou Leoše Mareše, nechápu to, jestli tohle jsou osobnosti TOP 10! *8*
    • Re: To snad není pravda

Ale podívej se za jakou cenu je Gábina před Heathem.Přečti si ty příspěvky to je hrůza jaké na ni jsou názory.Za takovouhle cenu bych nechtěla být ani první
    • kackac

Re: To snad není pravda

Taky to nechápu jak nějaká cizí ženská kterou nikdo nezná se tam takhle na rychlo může vecpat ! ! ! *8* *8*

ploc umrel *7*
      • Re: Re: To snad není pravda

Plotože... *16* *8*
        • Re: Re: Re: To snad není pravda

ale ploc *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
          • Re: Re: Re: Re: To snad není pravda

Tohle se tu řešilo už milionkrát, najdi si to ve starších příspěvcích nebo google.cz...
      • heatcliff

Re: Re: To snad není pravda

Také si říkám proč?! Je to hrozná škoda, ani to nedokážu popsat! *9*

Podle čeho se to asi hodnotí?
      • heatcliff

Re: Re: To snad není pravda

No jako její profil je navštěvovanější než ten Heathův. Ale prostě mě jen štve, že tam nebyla vůbec, a ted se vecpala do devítky...
  • příště si budu číst ty dotazy, než napíšu ten stejný, co už tam je napsaný...:) sory. PS: Ale stejně je to na hlavu postavený...
  • aliss67

Thinking Of You

JJ Heath nam všetkým chýba,,,a pevne verím,že sa na neho nezabudne,,,Navždy V Srdci!!!!!! *9* *9* *9* *9* *4*
  • hana.hribova

Heath...

je to prostě nejlepší herec na světě...
    • petrahladilova

Re: Heath...

a nejenom herec ale i člověk a otec a přítel a prostě všechno.Tak to je Heath Ledger *14* Náš *4*
      Já nevím jak vy ale já-MILUJU HO víc a víc.A vždycky se těším sem až si tady o něm přečtu něco moc krásnýho.
      • zdenule119

Re: Re: Heath...

musím souhlasit...a ještě něco...wždycky si říkám dneska si pustím nějakej film s ním...no a pak brečím...proč musel takowej krásnej,wyjimečněj a hodnej herec a člowíček umřít???...miluju ho čím dál tím wíc... *14* *14* ...jen mě trošku mrzí,že jsem poznala jakej sqělej člowěk a herec to byl až po jeho smrti...to mě štwe na tom wšem nejwíííc... *9* *9* ...ale zůstanu jeho wěrnou fanynkou nawždy... *4*
  • ned kelly

Do te doby, nez jsem videla film Ned Kelly, tak mi tento herec nic nerikal. V tomto filmu me ale myximalne oslovil, a uz se ted chystam do kina na Kletbu bratri Grimmu:)
  • pohřeb

pro Lenu: na odkazu co jsi uvedla http://www.msnbc.msn.com/id/2113454 0/vp/22888555#22888555 je stranka nenalezena...o pohrbu jsem tam nic nenašla...
    • Re: pohřeb

MUSÍŠ SI SMAZAT TU MEZERU MEZI 4 A O (V TOM ODKAZU) *3*
    • Re: pohřeb

fakt? to je divný mě to zpustit jde, ale nejdřív mi to napíše stránku nelze zobrazit tak dám aktualizovat a pak už to v pohodě jde. Jsou tam videa z nějaký stanice a je tam hodně videí o heathu, o jeho smrti a o tom převezení jeho těla do austrálie no kdyžtak zkus zpustit tuhle stránku http://www.msnbc.msn.com/id/3032084/ a tam jsou nějaký članky (anglicky)a jsou tam i multimedia a tam když klikneš na video je u toho obrázek Heathe a to video se jmenuje Ledger´s memorial service, klikneš na to otevřeseti další okno a tam se zpouštějí videa a vlevo si ještě můžeš vybrat jaký video chceš jsou tam především o Heathu jo, ale ještě než se vždy spustí nějaký video pustí se nějaká reklama jo tak doufám, že ti to už pujde zpustit a kdyby ne,tak napiš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit