-
H.L.
Dneska sem si pučila od kámošky Zkrocenou horu tak se na to chci kouknout.Ale dneska taky dávají Legendy z Dogtownu že jo?ty sem eště neviděla tak už se na ně těšim *4* -
tento skveli lidik je Fakt bomba !!!!! nemate nekdo na neho e-mail ?
-
Heath
Když jsem se dozvěděla, že je mrtvý nemohla jsem tomu uvěřit. Opravdu mě to mrzelo a bylo mi i trochu do pláče. Byl to můj oblíbenec a filmy ve kterých hrál jsem měla hrozně ráda. *9* Jenže co naděláte. Osud každého člověka je nevyspitatelný -
=(((
Bolest
Tak blízcí byli jsme si
a ty jsi zmizel kdesi.
V dáli ses mi ztratil,
za bolest nic nezaplatil.
Užíváš si života,
nezbyla ti ani minuta.
Na mě a mé trápení,
co se v utrpení promění.
*9* *9* *9* *9* -
.......
Vidím, že dnes tu je opět takové malé vzpomínkové fórum, no ani se vám všem nedivím,! Heath byl opravdu božský, a to po všech stránkách! Kdybych já byl na místě Michelle tehdy, chtěl bych s ním být každý den, a prožívat s ním úplně vše! Andílek malý.... *9* Škoda, jak to dopadlo, ale co se dá dělat,- nikdo už to bohužel nezmění, ačkoli by jsme to změnit chtěli....,-) *9* -
-
Re: .......
jj...tak tak... -
-
Re: Re: .......
přesně
-
-
-
mě nepřišel
a to sem ho měla taky objednanej *9*
Já jim tam zavolám...nebo pošlu mail.Aby ho vůbec pak měly to by mě naštvalo *8*
Jinak jak se máte.V Touch byla fotka Matildy a psaly tam že je čím dál víc podobná Heathečkovi.KONEČNĚ mám Temnýho rytíře.... *3* a zadarmo jeden kamoš mi ho stáhl z netu...tak su ráda.Tak se mějte HeathLedgerovsky a já du uklízet děcka jely na koupák tak mám klid.... *15* na ten úklid myslím ne od nich... -
heat
Moc se těším na Zkrocenou horu, i když jsem ji viděla už nejmíň 100x, ale v televizi je to něco jinýho. Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte jak se dostanu k videoklipu který tu nedávno ještě byl, ale teď tu není. Jmenoval se Because of you a byl to klip ke Zkrocený hoře. Heat je prostě úžasný a nikdy jsem žádnýho herce tak neobdivovala a nedovedu si představit, že se někdo jemu podobný ještě objeví. Jeho filmy mě přenáší do jiných světů a jeho charisma mě vždycky do sebe úplně vtáhne (je mi hrozně smutno). Tak se mějte moc hezky a jestli někdo víte, tak dejte vědět. -
Veselé Vánoce
Veselé Vánoce přeju všem,ať se vám dneska kostička z kapříka nezasekne v krku,ať vám ježíšek přinese vytoužené dárky,zkrátka užijte si Vánoce!Heathe tobě taky přeju krásné Vánoce v tom hereckém nebi...Mějte se krásně a užijte si Štědrý den *4* -
Legendy
Tak za chvíli Legendy z Dogtownu. Doufám, že budeme koukat všichni společně na našeho Heatha - jako obvykle. -
-
Re: Legendy
Já se budu dívat, ještě jsem to neviděl. Tak jsem zvědavý, Heath tam teda vypadá....,-) *1* ale co, je to pořád on, a pořád nádherný a nejlepší. -
-
Re: Re: Legendy
Jasná věc.Všichni přece budem koukat na našeho úžasnýho,tentokrát vzhledem zajímavýho Heatha :) .. Stráášně se těšíím ,až zas uvidim Legendy.. *15* -
-
Re: Re: Re: Legendy
Jo hlavně, že tam je Heath,- nemá cenu nic dalšího řešit...,-) *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Legendy
ale je to dobrej filmíík ;-) sak uvidite ...me se teda libil dost....ale uz sem to nevidela min. rok ;) minulej rok sem to poustela furt dokola ;-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Legendy
jj,je to pěknej film,mě se teda líbí.Ale viděla sem ho jenom 1 nebo 2x,takže ho nemám ještě uplně tak v paměti jako Zkrocenou horu atd.
-
-
-
-
-
-
dvavjednom
posledni dobou sme tady jen my dva. je to jen navrh ale co kdybysme si nasli nejaky klidny mistecko a vsechno si to vysvetlily *14* *14* -
-
Re: dvavjednom
A o čem bych se s tebou jako měla bavit???? -
-
Re: Re: dvavjednom
o cem-koli. tady je mrtvo jak u heta v byte. *1* .vsichi ostatni v top10 maj vice prispevku, nebo maj vic fanousku ale tady kdyby se ten chcipacek neodebral na vecnost tak o nej niko nezakopne ani nikdo na nej neplivne (muj pripad) *15* -
-
Re: Re: Re: dvavjednom
Tak jo. pošli pro mě soukromé letadlo,pro tebe pokuď tedy poletíš sem mnou neprůhlednou bednu,aby se mi ten let neznechutil z pohledu na tebe,samozřejmě je to na tvoje náklady když už si mě pozval, a já se do Heathova bytu ráda podívám,a při té příležitosti, aspoň budu moct u jeho domu zapálit svíčku a položit květinu. Takže mi prokážeš oborovskou laskavost. Kdy teda mohu čekat že vyrazíme? Opakuji bedna bude neprůhledná a já se zato snížím k tomu, že s tebou sem tam,prohodím nějaké to slovo. Taky bych ráda fešného pilota, ať si spravím chuť. Mimochodem vzhledem k tomu, že si sem zřejmě začal chodit až po jeho smrti abys prudil, nemůžeš vědět, že on měl vždycky spoustu fanoušků, a tak to zůstane i nadále -
-
Re: Re: Re: Re: dvavjednom
Tím jsem chtěla říct, že když už mluvíš o bytě Heatha, tak leda tam bych s tebou pokecala protože bych při té příležitosti mohla uctít jeho památku na tvé náklady a za výše stanovených podmínek -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dvavjednom
si teda troufas, nejaky hard naroky, ty budes poradne rozmazlena ulitla 30 leta sflustrovana slepa koza. ale plati pokad ten barak muzu i s tebou vystrelit na mesic. tam totiz het patri do vesmirne prazdnoty *3*
-
-
-
Re: Re: Re: dvavjednom
Myslela jsem, že se k té tvé discusi nepřipojím, protože jsem se k tobě vyjádřila už hodněkrát, ale měl by sis uvědomit, že pokud sháníš někoho na pokec, tak bys měl jít na chat, tam si určitě pokecáš, myslím si, že jsi na špatné adrese, tohle to jsou stránky herce, kde by měla discuse směřovat k němu a ne k tomu, aby ses tady uspokojoval tím, že si pokecáš a sem tam o něm prohodíš ty slova co říkáš. Já tě urážet nebudu pro mě jsi člověk, který to nemá v hlavě v pořádku, když něco takového jako ty napíšeš. Víš je to opravdu hodně smutný, že jsou lidé tak bezcitný jako jsi ty, určitě jich je víc, ale ty sem alespoň nelezou a neukazují, že nemají cit a pochopení pro druhé. *13* -
-
Re: Re: Re: Re: dvavjednom
ze si s ni chci pokecat byl vtip kua. uznavam ze spatny ale vtip, a tys to zase nepochopila. pro tebe urcite pochopeni nemam spis naopak *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dvavjednom
já jsem to pochopila moc dobře, ale myslela jsem, že zkrátka půjdeš někam jinam.
-
-
-
-
-