Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

Nějaký odkazy

Tady dávám nějaké odkazy na oficiální weby Heathových filmů-

http://video.movies.go.c om/casanova/

http://www.dendyfil ms.com.au/candy/

http://www.brok ebackmountain.com/home.html

http ://www.ned-kelly.com/index.php
    • Re: Nějaký odkazy

joo ty se budou hodit *4*
      • zdenule119

Re: Re: Nějaký odkazy

...tak ty se budou určitě hodííít... *4*
  • emo-anne

vanoce

michelle bude s matildou na vánoce v ausrálii, je krásné si představit, že tam s rodiči a tak budou všichni pohromadě :) ale je smutné, že jim tam bude chybět heath..VESELÉ VÁNOCE VŠEM a užijte si filmy :)
  • emo-anne

10 duvodu

Na nově teď poprvé běžela ukázka na romantické filmy a hádejte co tam bylo: 10 důvodů...SUPER!!:):) Tkže teď už 100% v neděli v 8 :)
    • stankova.lidka

Re: 10 duvodu

Zrovna teď jsem taky viděla ukázky *14* *14* úplně jsem vyjekla *15* už se těším *14* *4*
      • eve-lyn

Re: Re: 10 duvodu

Taky jsem to viděla..Sakra,já se tak těšíím !! *15*
  • Tohle je ten (asi)nejkrasnejsi typek ktereho sem videla!!!Je tak akorat k sezrani,ale skoda je ze je mu 27 a mam dcerusku *14* *14* .....Pampapapaa
  • Heath

Heath byl super herec, od té doby co sem viděla Příběh rytíře patřil k mým oblíbencům a filmy s ním se mi vždycky strašně líbily.Je hrozný,že už nikdy žádnej nenatočí, ale nikdy by mě nenapadlo, že zrovna on takhle skončí,předávkováním práškama.Je mi ho moc líto a bude mi moc chybět
  • naty-katen

Sorry

Sorry......před pár dny jsem zveřejnila tento komentáž:
    ,,Hraje sice dobře. Ale vyhodil s 2.místa Ashley!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A šplhá se na místo Miley to nemůžeme dovolit!
    Odpovědět na příspěvek"
    Nevěděla jsem že je po smrti. Sory......... *9*
    • heath.4ever

Re: Sorry

a to něco mění??
      • piper002

Re: Re: Sorry

Přesně...chápu sice, že tím že jsi zjistila že je po smrti, tě to možná pak více mrzelo..ale myslíš, že kdyby nebyl, že by si nezasloužil být na prvním místě?Byl to velice talentovaný herec a užasný člověk..dokázal toho spoustu, rozhodně více než Ashley Tisdale(ač ji mám taky ráda) nebo Miley Cyrus...byla to opravdová osobnost, a tak by to bylo, i kdyby byl ještě s námi..ač tomu tak bohužel není..
        • amush

Re: Re: Re: Sorry

:D:D:to urcite nez ta posana ashley, ktera si zahrala v jakem si trapnem musikalu....Rozhodne bych nesrovnavala holku co nic nedokazala a muze se piysnit jenom tim snad jak jenom vypada....od cloveka, mle charisma a byl uzasnym hercem.....
  • emo-anne

casopis sedm

ta tabulka je tam fakt zajimava akorat uz jsem vse vedela a navic je tam toho hrozne malo...ani jsem si to nekupovala jenom precetla:) ae ctyri pirka jsem si koupila i kdyz to mam nahrane:)
    • Heath je nej!

Ani nevím že sedm je s Heathem, nebo není, to si ho musím koupit!a oscaři se blíží!vyhraje,vím to a doufám v to!!!protože si to zaslouží! mrzí mě že to neuvidí,ale nic se nedá dělat!bohužel,i tak na něj myslím,a myslet budu!!!
      • perth

Re: Heath je nej!

Je tam jen jeden sloupeček. Doporučuji jen přečíst a nekupovat. Píšou tam, kdo tak asi dostane OSKARA..Kate Winslet, Heath Ledger.. *3*
        • l.enik

Re: Re: Heath je nej!

Proč nekupovat?To já jsem těch 35 Kč teda obětovala a časopis pečlivě uschovám doma,vždyť je krásné ho vidět že se o něm někde píše.Když s ním dávají nějaký film,tak prohlížím všechny televizní programy jestli tam náhodou není nějaký obrázek,a pokuď je (i třeba malinkatý) mám jej hned v košíku.Fakt nechápu. *9*
  • supermonika

heather ledger

zajimalo by mě jestli se Matilda dozvi ze heather ledger je jeji tata od mámy nebo si to přečte na netu *4* *9*
    • petrahladilova

Re: heather ledger

Určitě seto doví od Mitchell,musí se to od ní dozvědět bo i ona Heathe miloval a musí Matildě říkat kdo byl a je její táta...Heath i Matilda si to zasluhují..musí vědět že měla skvělího tátu který na ni dohlíží bohužel z nebíčka... *4*
    • a.n.c.a.

Re: heather ledger

jasne ze od mamy......to si myslim ze ji to rekla uz nekdy ted....vzdyt se snad musi ptat kdo je jeji tata kdyz nikomu tak nerika a tak ne??? *3*
  • petrahladilova

jinde

ten kalendář sem si objednala jinde a v týdnu by měl přijít tak se těšííííííím *1*
  • ......

Ahoj...prajem vám Krásne a Veselé Vianoce...a Heathovi tam hore *4* GOD BLESS YOU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit