-
......
noc, kdy už jsi tu nebyl...
noc plakala....
měsíc už znal tvou tvář....
a už jsi nebyl k naleznutí....
protože ses tu nenacházel... -
fotecky
http://heathledger.com/gallery/disp layimage.php?album=153&pos=5
na teto strance jsou fotky matildy a michelle ze vcerejska:) sak se mrknete...je tam aji michelliina maminka:) -
-
Re: fotecky
...jj...tam se už taky díwala...sou tam moc hezkýýý fotečky... *4* -
jj sú moc krásne... *4* -
ty odkazy od tebe nikdy nefungujou *9*
-
-
...
Tak to mi je holky líto, těšil jsem se, že si tu budeme vyměňovat zážitky ve čtvrtek, a nic,no, tím, že bydlím v Praze, tak tady to je toho 21., ted ve čtvrtek, holky škoda, že třeba nemůžete přijet sem, šli bysme na to společně, bylo by super, kdyby na to šli lidi z osobností spolu, -)
No já se těším na Imaginárium, ale zároveň, bude to moc smutné... -
-
Re: ...
jj to je hrozny....taky jsem z olomouce...tesila sem se na to az se s gallacher uvidime pokecame a tak...ae tak budeme to muset vydrzet...v programu na ctvrtek to fkt neni :( ja se tak tesilaa....tk snad uz to vyjde toho 4.!! mejte se a uzijte si to a vsechno nam neprozradte;-) -
vy se tak mate :( ja to tak dlouho nevydrzim....ja sem se strasne tesila na tento ctvrtek a nic z toho jako obvykle kdyz se na neco tesim nebude...fakt me to uplne nastvalo jak sem si to precetla......nechapu proc to nemuzou dat vsude stejne,tak clovek si bude zlosti kousat nechty kdyz sem budete psat ze ste na tom byli a ze to bylo uzasny..... *9* *9* *9* -
to by bylo určitě super *4*
já na to jdu zrovna 22.1. tak nevím jak to zvládnu *7* ale tak doufám že to se mnou moc nezamává, dnes jsem se statečně držela při slohu ve škole, měli jsme napsat životopis a já sivybrala našeho milovaného Heatha, při psaní jsem udržela emoce na uzdě, ale když to dnes češtinářka četla před celou třídou měla jsem co dělat, abych neutekla na wc...
-
-
10 důvodů
Holky, je mi jasné, že byste si tolik přály být na místě Julie Stiles- Biancy, a Heath by tu písničku zpíval Vám, mám pravdu?!
*3*
Kdo by to nechtěl?! Od Heatha.... *14* *3* *3* -
-
Re: 10 důvodů
Julia Stiles hrála Kat :) -
Že se vůbec ptáš heathcliffe *4* *15* -
-
Re: Re: 10 důvodů
Já vím, holk vždyt je to Heath! Heath je naše zlato, no nemám pravdu?! *15* *3* -
-
Re: Re: Re: 10 důvodů
No to teda jo!! Byl a bude:-* -
-
Re: Re: Re: Re: 10 důvodů
Máte pravdu a hlavní je slovo "bude" i když mezi námi už není *9* určitě si bude získávat fanoušky i nadále *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 10 důvodů
To určitě:) Stačí, když si někdo pustí zkrocenou horu, nebo Batmana a hned si pár lidí získá :):)
-
-
-
-
-
No jasně.. *15*
-
-
dvd temny rytier
ahojte. akurat tento tyzden som konecne dostala dvd temny rytier, ktory som mala objednany od marca tohoto roku, este, ked nebola ani premiera v kinach. som rada, ze ho uz mam, lebo tento film ja dobry. dvd obsahuje dva disky, na jednom je film a na druhom rozne bonusy. tak, ked si v tomto predvianocnom zhone najdem cas na nejake 4 hodiny, tak si ho s radostou pozriem zasa. inac vam prajem stastne a vesele vianocne sviatky a aj dobry start do noveho roka, aj ked nas hned prvy mesiac caka smutne prve vyrocie heathovej smrti. tak sa majte pekne a spominajte. -
Biografie
Prosím komu se dostane jako prvnímu do ruky ta knížka, napište jak se vám líbí *3* a co tam píší nového..*7* Vím, že má vyjít někdy v neděli, ale jsem nedočkavá *8* -
-
Re: Biografie
az mi tojde tak sem budu psat romany.. -
-
Re: Re: Biografie
Správnej přístup:) Ledger!!!
-
-
-
dneska
joooo dneska,dneska a dneska je Patriot.Manžel říkal že půjde spat k děckám abych měla klid...zlatíčko aspoň si to vychutnám pěkně v klidu ten filmeček..prostě nádhera...no a pak ještě ta Zkrocená hora ..když se daří tak se daří se fakt těším jak malá holka....
Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a večer u telky ahooooj......
PS:já tak Heathe strašně miluju a obdivuju,že to až někdy bolí..máte to taky tak??? -
-
Re: dneska
Jo Petro taky to tak někdy mám, jsem hold oba hrozně citliví, co se týče Heathe, a myslím, že někteří také *3* *9*
Mám to úplně stejně, ale nikdo by se tomu neměl divit, Heath prostě jednoduše všude zářil, a když mě tak dostal jako herec,- to je vlastně vůbec poprvé, co mám za idola herce, nikdy jsem nevěřil, že by mě nějaký herec takhle dostal, ale jemu se to povedlo! A zrovna si ho člověk tak zamiluje, ale bohužel ví, že už nežije, to je dvojí podoba...)
Ale já na něj budu myslet vždy- je to prostě HEATH LEDGER- JEDEN A JINÝ NIKDY NEBUDE, TO VÍ KAŽDÝ! ( A MY VŠICHNI TO VÍME DVOJNÁSOB)! *3* *9* *4* -
-
Re: Re: dneska
Honzo,to si řekl moc pěkně o Heathovy *3* .Já jsem opravdu někdy citlivá co se týče Heathe a nemůžu a ani nechci věřit že už nežije i když vím že opak je pravdou.Bude to 2 roky co umřel,ale mě to pořád bolí a vím že NIKDY nepřestane,protože Heath byl a stále je vyjímečný člověk.Takovej se rodí jednou za život a je opravdu škoda že nám ho osud tak nemilosrdně vzal a neohlížel se na to jak nám všem bude.Je to nespravedlivý a hloupý a nemělo se to stát,aspoň ne jemu a ne tak brzo kdy mu začal svět ležet u nohou.A k tomu Matilda.Beruška malá-měla tak strašně málo času poznat svýho jedinečnýho tátu.Ale já věřím že Heath tam někde na nás kouká a je pyšnej jak na nás tak hlavně na Matildu,protože z ní je opravdu krásná mladá slečna,která se tak podobá svýmu tatínkovy.
Takže myslete všichni na Heathe,protože já věřím že se s ním v nebi nebo kdekoliv jinde setkáme a vzdáme mu úctu a obdiv.Doufám že v příštím životě budu mít tu čest ho opět znát a že nám tak brzo neumře.
Já Heathe opravdu moc MILUJU a nikdy nezapomenu.HEATH je prostě NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁŠŠŠŠ!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak na to myslete....
No tak to by bylo-mějte se HEATHLEDGEROVSKY a milujte Heatha-zaslouží si to!!!! *14* -
Re: Re: dneska
ne jen vy dva...když mám blbou náladu tak bulím hned, jak si na měho vzpomenu....a na něho myslím neustále, 24 hodin denně....MILUJU HO SNAD JAK JEŠTĚ NIKOHO....A NEJVIC SE TESIM NA TY FILMIKY ZAS:-*
-
-
-
........
Ahojky...tak čo ste dostali pod stromček?? já som dostala konečne film s Heathom , Two Hands.... *3* je fakt supér -
-
Re: ........
I když jsem nedostala žádný hmotný dárek s Heathem,strašně mě potěšily Čtyři pírka.A představa,že se Heath na nás někde z výšky kouká.. -
-
Re: Re: ........
já sem dostala Temnyho rytire DVDčko....a snazila sem se sehnat ten novy kalendar ale to se mi nepodarilo :( ale vcera sem se divala na Ctyri pirka a ty krasne Heathovi oci a ten nadhernej usmev a uplne me to dojalo....opet -
-
Re: Re: Re: ........
Jéé ty se máš že jsi dostala Dvd "Temného rytíře" ,přeju Ti to,tak si to hezky užij *3* .Zítra dávají na stanici HBO Temnýho rytíře,od 20 hod.,tak jestli tuto stanici někdo chytáte *7* já bohužel nee *9* ,no ale doufám že snad do 2 let to budou dávat i u nás v TV,počítám že příští rok ještě asi ne.Paaaa *5* -
-
Re: Re: Re: Re: ........
děkuju...je to super.... *4* -
Re: Re: Re: Re: ........
A i Tobě Allis amozřejmě přeji tento film "Two hands" ,kolikrát jsi ho prosim tě už schlídla?? *7* *4* Ale jo,jen si to užij..... *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ........
no velmi vela krát, velmi sa mi páči, Heath tam je okúzlujúci... *4*
-
-
-
Re: Re: Re: ........
já dvd Two Hands, a kukám ho stále dookola...prostee uplnee super film *4*
-
-
-
-
Nominace ...
Našel jsem vyhlášení nominací na Oscary 2006 a 2009, 2006- to je tak smutné, Heath tehdy žil,... -
-
Heat
Zase mi nejde přidat příspěvek a musím odpovídat. Chtěla jsem napsat, že vůbec nechápu, proč v roce 2005 nedostala Zkrocená hora Oskara za nejlepší film roku. A samozřejmě Heat za nejlepšího herce roku. Vždyť to bylo evidentní!!!! Přece nemohl vyhrát Crash! Ten film jsem viděla a se Zkrocenou horou se to teda srovnat vůbec nedalo. Chtěla bych vidět ty výsledky, kdyby hlasovali lidi. Vždyť takovej film jako je Zkrocená hora a takový herecký výkony už dlouho neuvidí. Heatovi právem patřil Oskar za Temnýho rytíře, ale jeho první měl být za Zkrocenou horu. V pátek jsem si jí zase pustila a nespala jsem do 3 hodin do rána. Fakt jedinečný. Dneska dám asi Čtyři pírka. Když jsem hledala, jak se píše Crash, tak jsem si do vyhledávače zadala Oskary 2005 a pod "Svět filmu - články Moviescreen.cz" jsem objevila Interwiew s Mattem a Heat o Kletbě bratří Grimmů, tak se podívejte. Z Heata je tam cítit, jak byl v té době šťastný. Taky mě potěšila Žena a život. Heate, moc tě miluju a nemůžu si pomoct. -
-
Re: Heat
Zuro, Crash jsem také viděl, a také jsem z toho filmu nebyl nijak odvařený,není to špatný film, ale nejlepší film to není, Zkrocená hora měla jasně zvítězit!
-
-
Re: Nominace ...
http://www.youtube.com/watch?v=RuUB vdKv7oM
2006
http://www.youtu be.com/watch?v=LXYDies0mmo
2009
-
-
Legeny
Tak za minutku jsou na nova cinema Legendy z Dogtownu. Už se na to těším celej tejden a koooooonečně. *4*