-
OLSENKA
STEJNĚ UMŘEL KVŮLI TÝ OLSENCE ! KDYBY SE NEHÁDALA S TOUJ EHO MASKÉRKOU ABY ZAVOLALI DO NEMOCNICE NEBO NE,HEATH BY NEJSPÍŠ JEŠTĚ ŽIL *10* -
-
Re: OLSENKA
co se stalo s olsenkou? já vůbec nevím o co teď jde *9* -
-
Re: Re: OLSENKA
Maserka ked nasla Heata tak vzala jeho telefon a vytocila rychlu volbu coz bola Mary kate Olsen. A ta tam poslala svoju ochranku namiesto sanitky. Ale vraj jej maserka do telefonu povedala, ze to nevyzera dobre pretoze Heat nedycha. *9* -
-
Re: Re: Re: OLSENKA
tak to třeba ae nebyla její vina ne? Když nedýchal
-
-
-
-
..........
Dlaň smrti
Dlaň smrti
každého pohltí
Dlaň smrti
každého rozdrtí.
Její dotek je chladný,
jako není jiný žádný,
Zamrazí i na poušti,
Duše tělo opouští.
Na každém rohu stojí,
V každé díře na tebe číhá.
Proč se jí lidé bojí?
Ona stejně všechno stíhá.
Ona má prsty v každém konci,
Přijde si ve dne,přijde si v noci.
Je všude,je tady,je tam,
Věřte mi,Já se s ní znám.
Dlaň smrti
Každého pohltí
Dlaň smrti
Každého rozdrtí
*9* *4* -
Už je to tady!!!
26.11. ve 20.00. - ZKROCENÁ HORA!!!!!! -
Společná oslava
Dnes by ti milý Heathe bylo 31let,škoda,že to už nemůžeš oslavit zároveň "se mnou",protože nás spojuje aspoň jedna věc-i já dnes oslavuji,sice jen svátek,přesto budu slavit.Přesto ti přeju všechno nej...k tvým nedožitým jednatřicátinám.Ivana -
Zkrocená hora
Takže jsem měla konečně možnost shlídnout Zkrocenou horu. Jsem nadšená a unešená. Podle mě je to snad nejkrásnější film co sem viděla. Doma nebyl nikdo až na mou mladší sestru a tak jsem měla příležitost se ponořit do celého filmu. Předem sem si přinesla asi tři balíčky papírových kapesníčků, protože jsem předvídala jak to se mnou dopadne. Ano, brečela sem. Ale myslím, že jsem nebyla jediná, komu ukápla na konci slza. Trošku mě překvapilo, že po takové krátké chvilce se to takhle vybarví. Když jsem o tom přemýšlela, Ennis mi hodně připomínal Heatha. Uzavřený, měl rád své soukromí a miloval Matildu jako Ennis své dvě dcery. Už při té scéně jak je Ennis u Almy a jejího přítele na večeři, u stolu sedí i se svými dcerami a měl vyprávět ten příběh, jsem chtěla brečet. Jak hladil jednu dceru po tváři jsem si vzpomněla na Matildu a představila si, že jí takhle mohl za několik let hladit, kdyby se to nestalo..
A snad nejdojemnější bylo jak Ennis naposled říká: "Jacku, přísahám..."Film byl naprosto úžasný. Vážně jsem uchvácena a snad nic bych mu nevytknula. -
-
Re: Zkrocená hora
Zkrocená hora je naprosto jedinečný a úžasný film. Když jsem ho viděla poprvé, úplně jsem byla rozhozená, pořád jsem na něj musela myslet, nikdy se mnou žádný film předtím takhle nezacloumal. Ale to už jsem sem psala několikrát, Heath i Jake zahráli své role naprosto skvěle, všechno jsem jim věřila. Můj zdaleka nejoblíbenější film.
-
-
je prostě super.na to že mu je 27 je dost hustej a hlavně k sežrání.Nejhezčí byl v -Příběh rytíře. *14* *3* *14* *14*
-
Zlatá glóby - video
Video z předávání Zlatých glóbů:
http://www.youtube.com/ watch?v=udDYFz9dheg&eurl=http://kul tura.idnes.cz/zlatym-globum-kraluje -milionar-z-chatrce-a-kate-winsleto va-poi-/filmvideo.asp?c=A090112_063 702_fil&feature=player_embedded
Tak na to jukněte *14* -
-
Re: Zlatá glóby - video
http://www.youtube.com/watch?v=HUzV F7VLM0M&eurl
tenhle odkaz bude přesnější..ten tvuj mi nejak nejde..takže pro všechny -
Re: Zlatá glóby - video
Já se zrovna koukala na video z předávání právě...a viděla jsme tam Kate Winslet a zdálo se mi že plakala když za Heatha přebírali cenu..není divu..já taky *9*
-
-
..
A s tema dětma jak ste ady psali....je to uzasny,ale smutny *9* *9* ... -
-
Re: ..
Je, ale jsem ráda, že stihl aspoň jedno..Aspoň Matty nám ho pořád bude připomínat *3* a samozřejmě všechny jeho skvělé filmy *14*
Představa 6dětí je hezká, ale myslím, že realita by byla jiná..Michelle má docela dobře našlápnutou hereckou kariéru..
Ale to, že si to přál, svědčí o tom, jaký to byl člověk a je o důvod navíc, proč ho tak milovat *14* -
-
Re: Re: ..
přesne
-
-
-
poslední film
Nevíte jakou část filmu dotočil v jeho posledním filmu Dr. Parnassu? jako jestli jen ze začátku nebo třeba do půlky? už se na to těším *4* -
-
SRAZ FANDů
Tak to je super, že byste to chtěli uskutečnit! A mimochodem Perth-vůbec nejsi stará!mne je zase 15,někomu 14 no a někomu 28,to není nic špatného,naopak! Bylo by to super,a moc mě těší, že Heath má i fandy přibližně ve svém věku! To není špatný nápad,teda tak co myslíte? Také záleží,na tom kdo od kud je,pokud je nekdo bliz nekdo dal,muselo by se to poradne promyslet!Ale byla by to sranda, poplakali bysme si spolu *9* *15* *15* *15* no to by nebylo špatný! a mimochodem pokud teda je tu víc lidí na ten sraz,tak byste mohli zajít na mé stránky,je tam diskuzní forum,tam bysme si to mohli plánovat a tak... *15* a upozornuji ze zítra tam najdete fotku, kterou Heath nafotil před smrtí,možná to byla i jeho poslední!...a také soukromé fotky,tak tam zajděte! *15* -
-
Re: SRAZ FANDů
Jasně, to by bylo super *1* -
Re: SRAZ FANDů
a jaká je ta stránka :-OO *7* -
-
Re: Re: SRAZ FANDů
www.svetikon.mypage.cz
-
-
-
Re: poslední film
on je v celym filmu....V tech realnych scenach je vsude Heath a v cenach za jakymsi zrcadlem je depp,farell a law... -
-
Re: Re: poslední film
ahá díky já myslela že je jen v malý části *9* tak to je super *14* -
-
Re: Re: Re: poslední film
neni zac....teda aspon takhle to psali v PREMIERE....takze by to tak asi melo byt......ale ten rejza to prej nechtel dodelat.pac rikal ze bez heatha to nema cenu a oni do neho hustili ze to musi dodelat a hlavne kvuli nemu...tak to nakonec dodelal se trema hercama...a beztak to bude uzasny..jako kazdej heathuv film...a jako heath sam *3* -
-
Re: Re: Re: Re: poslední film
jo, to určitě bude už se na to hrozně těšim!! *4*
-
-
-
-
-
..............
víš, že musím věřit v tvou hvězdu...
ale jak věřit tomu, že už nejsi?....
sníh, tě připomíná...