-
co má tohle jako být..? nebyla sem tu pár dní.. a vy se tu mezi tím sežerete.. *1* jinak bych řekla, že bude lepší toho vola ignorovat.. nejhorší srážka v životě je prostě srážka s blbcem.. to víme všichni.. a tohle děcko, je zářným příkladem.. -
-
Re: ***
nj kocour je v tahu tak misi maj prej.
PS: tohle je lepsi poctenicko nez po ranu kdejaky noviny *1*
-
-
..:'(
Ach jo...Heathy vrať se ...prosim... *9* *9* -
-
heathy
vím,je to těžké,ale nevrátí se-musíš to brát tak,že s námi zůstal,i když vlastně z.....taky už z toho byl kolikrát vyřízený,a pořád jsem,ale někdy si zas řeknu-musím se těšit z jeho filmů,knížek,a tak....ale vím těžké!mě také chybí-MOOOOOOC! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: heathy
jo strasne tezke...je mi jako by mi umrel nejlepsi kamarad..nebo manzel nebo proste nekdo bez koho nemuzu zit..a ja proste nemuzu... *9* -
-
Re: Re: heathy
ale tak to neprožívej-mě to také vzalo!...ale tak musíme na to myslet z té druhé stránky,i když kolikrát jsem si taky nemohl myšlenky urovnat-takže jsem v kuse myslel na Heatha-myslím na něj pořád,ale někdy to je opravdu hoooodně!!! *8* *9* uplně co dělám nejradši-pustím si do sluchátek nějakou smutnou melancholickou písničku a myslím na Heatha. Zároven to jsou velmi smutné okamžiky,ale nějak nemůžu přestat! -
-
Re: Re: Re: heathy
přesně tak.. taky na něj pořád myslím..
a kdo by ne ? na takovýho člověka se nedá zapomenout
-
-
-
-
Re: ..:'(
nebuď smutná jednou se s ním uvidíme... -
-
Re: Re: ..:'(
v mym pripade to bude hodne brzo... *9* *9*
-
-
-
bravo
ahojky mam nove bravo ae je tam jen zminka o te jeho knizce takze nic extra:) jasne ze to matilda uz davno vi od michelle...rozhodne:) I ona to tak vyciti...diva se na jeho fotky...rodinne videa a tak:) -
?
jo je to pravda, ale taky jsem uronila slzu.rekla bych, ze bycom se meli bavit spis o nem o jeho filmech a e o jeho smrti ne?... -
-
Re: ?
jasne...prečo nie?? -
Re: ?
asi jo...ale když je to ,,jenom" rok..
-
-
Budějovice..
já taky sleduju 10krat denně program cinestaru....a ted jsem taky zírala že tam imaginarium není.....tak jsem tam hned volala a tam mi náka pani řekla že programy nejsou ještě kompletní....takže já doufám že se to tam objeví...a jestli ne tak jim budu volat tak dlouho dokad mi tam heathecka proste nedaji....!!! -
-
Re: Budějovice..
ja doufam ze budes mit stesti a objevi se ti to tam...u nas v olmiku to bude davat hold az toho 4.2...fakt me to dost nastvalo...vsechny filmy davaj v den premiery,stmivani apod...a proste heathecka ne.....fakt me to dost stve
-
-
happy birthday
vše, co jsem chtěla říct jsem řekla už včera, takže teď jen přidávám:vše nejlepšíí....pořád te milujeme a nepřestaneme a nezapomeneme:-** -
NO FAJN!A VÍTE,ŽE MÁ MANŽELKU A DÍTĚ??KRAVKY??? *13*
-
Golden Globe
Právě jsem dokoukala předávání Zlatého Glóbu..fakt hodně dojemný :( A ta poslední věta "He will be eternally missed..but he will never be forgotten"..moc hezky řečeno *9* -
=Joker=
I believe whatever doesn't kill you... simply makes you...
... STRANGER ! HA HA HA
Why so serious ? HA HA HA
Let's put a smile on that face !? HA HA HA *15*
Heath zahrál nejlepšího =Jokera= v historii !!!!! *8* *14*
I'm big big big faaaan of = The Dark Knight= !!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: =Joker=
Howabout pancil trick :and now i let this pencil dissaper -tadá *14* Je kouzelnej -
Re: =Joker=
jj a ten jeho smich *1* *4* -
casopis sedm
Já jsem si dnes koupil dvd čtyři pírka, a sedm ,sice je tam jen malá tabulka,ale každá věc je dobrá!a chci zbírat vše,takže mne kvůli němu nevadilo dát 35 korun,a ještě si dnes kupuju časopis Enigma, tam je totiž Joker a asi i něco o Heathovi!Heath je tu navždy, pro mě nikdy neodešel,i když vím že to není pravda...
-
-
..
achjoo..tady se o ničem nemluví..je tady už pěknou dobu mrtvo..musíme to tu oživit!