Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

...

Všechny zdravím, snad máte všichni pohodové a krásné vánoce, tak jak si přejete,-)
    Já dostal ten nový kalendář! Jsem tak rád, jsou tam fakt nádherné fotky, kalendář je už od letošního září až do příštího prosince, zvláštní vždy to je až od nového roku, ale tenhle je už od tohoto září. Ty fotky jsou kouzelné, a k tomu ten mimi plakát, fakt jsem šťastný, že mi ho ségra koupila.
    Jinak dnes se těším na Příběh rytíře, jako vy všichni určitě, a jinak já se teď celkem dost snažím dávat články na ty mé stránky o Heathovi, a kdyby někdo nevěděl, jsou tam i rozhovory, a jiné články...heathforever.blog.cz...
    Tak se všichni mějte, prožijte dnešní poslední vánoční svátek co nejlépe a hlavně s Příběhem rytíře, já se těěěěšííím!,-) *3* *3* *3*
    Tak zatím ahoj všem!
    • gallacher

Re: ...

moc ti to preju ze ho mas,ale mrzi me to a boli ze ho nemaji i ostatni.. *9*
    • eve-lyn

Re: ...

Tak to se máš,já jsem ten kalendář taky chtěla,ale bohužel.Asi nejde sehnat někde na netu ,že ne ?
      • heatcliff

Re: Re: ...

No na netu není, a v Bontonlandu už ho dva dny před štědrým dnem také neměli.
  • stankova.lidka

děkuji

4.4. 1979 krásné to datum, když se nám narodil tak skvělý člověk jako byl Heath a za to děkuju Bohu ♥ krásný a přitom tak smutný den ♥ I Love You Heathe...Forever a nikdy nezapomenu ♥ nikdy :* v mém srdci budeš mít vždycky místo...
  • eve-lyn

Kalendář

Lidi,ještě nevyšel kalendář??
  • tetka.betka

Heath

pojde každý nejmíně 10 příspěvku, přece zvítězíme nad Miley ne? *3*
    • Re: Heath

Heath super, jednicka,always for you Heath!!!
      • tetka.betka

Re: Re: Heath

jo Heath ale stejně sám to nedáš..2000 příspěvků
  • xchocolatex

Zkrocená Hora

Tak konečně jsem viděa Zkrocenou Horu *14* *4* a jako vždy Heath užasnej!! Zahrál to skvěle!! *14* Nevíte jeslti někde ještě prodáváj Ples příšer??? jako ono to prý vyšlo s nějakym časopisem nebo novinama *4*
    • emo-anne

casaak

uz mam intouch...jsou tam zajimave fotky no...hlavne chapu michelle ze rika ze nece aby matilda byla herecka...ae sluselo by ji to kdyby byla zpevackaa:) urco bude mít takovy krasny hluboky hlas po tatinkovi akorát v holcicim podani:)
      • a.n.c.a.

Re: casaak

jo a prijde mi, ze v intouch jsou jenom drby....podle me si to vymysleli, ze Michelle nechce aby Matilda byla herecka, podle me kdyz Matilda bude chtit byt herecka, tak ji v tom Michelle bude podporovat
      • a.n.c.a.

tjn kdyby byla herecka tak bych se divala na jeji filmy.....a hlas mel Heath uzasný a usmev taky *3*
      • xchocolatex

*4* taky jsem to četla ! Ale já bych docela chtěla aby Matilda byla herečka *15*
  • heatcliff

......

nevíš o smutku, a trápení....
    už nic necítíš, a slova, která chceš ještě naposledy říct, se ti mizivě derou z úst...
    tvůj hlas už není vůbec slyšet...
    aspoň v noci tu zůstávej, a vstup do mých myšlenek....
  • petrahladilova

proč!!!!!!

Lidi tak jsem se podívala na poutávku na Imaginárium a říkám vám...nechci se vidět v kině.Jak sem tam viděla Heathečka a pak ach joo zas bulím...a pak Deepa a jak tam propadl tím zrcadlem...ten okamžik se vědělo že Heath umřel a není tady mezi námi... *9*
    ta bolest v srdci se nedááá vydržet a strašně na Heathe myslím a je mi tak smutno...tak stašně smutno,že mi tečou slzy po tváři a tak strašně chci vrátit čas.Heath si to nezasloužil aby umřel tak brzy,že ne *9* *7*
    Já ho prostě MILUJU a nikdy nepřestanu to vím určitě.Tak lidi,jděte na Imaginárium ať Heath vidí že ho máme pořád rádi... *14* *4* našeho.Tak pa pa pa
    • Re: proč!!!!!!

Mám úplně stejné pocity, když se dívám na tu upoutávku, už jsem to tady psala. Dnes mi přišla Candy. tak se strašně těším , až si ten film pustím, Heath tam podal zase vynikající výkon. Je to Pan herec. Hraje tam hlavní roli, takže si ho pěkně užiju. Moc se těším na Imaginarium, ale asi to moc obrečím,když si vzpomenu, že mu osud vzal život, a už nikdy nic jiného nemohl natočit. Je mi to moc líto.... Jen doufám, že se to tu zase rozjede! Nějak to v poslední době zadrhává.
      • Re: Re: proč!!!!!!

Je to strašný že půjdeme do kina s vědomím že to je to poslední,co Heath natočil (ale nedotočil),a že už se nemůžeme těšit na nic nového *9* .Můžeme si jen pouštět dokola jeho filmy-ale to mě nikdy neomrzí *3* ,ach joo...taky je mi z toho moc smutno že už nežije *9* *9* ,ale aspon že tu po sobě zanechal svojí krásnou dcerku,a v ní je i kousek JEHO *14* Nedávo se mi i o Heathovi zdálo-to jak na Něj často myslím...Jo a taky mi dnes přišla CANDY,tak už se těším na víkend až se na ní podívám *14* papa
        • eve-lyn

Re: Re: Re: proč!!!!!!

v tom kině..to asi vážně bude něco..
          taky se tam nechci vidět..ale určo nebudu sama kdo bude asi bulet
  • heatcliff

...

Víte, těší mě dny, kdy to na téhle diskuzi prostě jede, a působí to moc dobře, jkaoby Heath žil, asi víte jak to myslím, prostě je super ho řešit, chválit, a těšit se z něj, a tak to má být- prostě pro nás tu zůstává dál...
  • heatcliff

Premiéra

A tak ségra už zarezervovala vstupenky na zítřek, na pátou, moc se těším,-)
    Ale zároveň ne, no...
    Mamka s námi odmítla jít, protože nechce brečet, tady vidíme jak Heath a jeho příběh zapůsobil na tolik lidí,-)
    Jsem rád, protože jsem chtěl jít v den premiéry, a to se mi splnilo, takže to se mi povedlo,-)
    • Re: Premiéra

2 dni nám nešel internet a já jsem byla celá nesvá, protože jsem se nemohla dostat do diskuse. Četla jsem ten článek o Imagináriu v TV Star a jak jsem četla, že takovou šlechetnost a přátelství ještě ve filmové branži neviděli, když ti 3 herci si nevzali ani peny a všechno darovali Matildě. Musela jsem přestat číst, protože jsem neviděla. Hrozně mě to dojalo. To znovu dokazuje, jak bylo jeho charisma velké a jak skvělý člověk to byl...Nevím, kdy se dostanu do kina a tak doufám, že se podělíte o zážitky. Hned zítra večer se budu těšit na vaše dojmy.A pozdravujte Heata na tom plátně.......ať ví, že na něj pořád myslíme.
  • kackac

vše nejlepší ...

Když to tady všechno čtu, chce se mi brečet !!! *9* *8* Proč Heathy musel umřít tak mladý. Je mi po něm strašně smutno. *9* I když si to nepřečteš, chtěla bych Ti popřát všechno nejlepší k dnešním narozeninám ! ! ! V našich srdcích stále žiješ, nikdy Tě nepřestaneme milovat ! ! !
    :-* :-*
    • eve-lyn

Re: vše nejlepší ...

Budu si přát,aby všechny tyhle přáníčka došli až do Nebe,do nebe k Heathovi..
      Třeba se to splní. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit