-
achjoo
jakto,že se tady už nic neřeší.. nikdo sem nic nepíše.. ?.. -
-
Re: achjoo
aj ja si myslím...asi sem začnem písat tie básne... -
Re: achjoo
no tak pudemresit, ale jeho smrt uz nechame byt
-
-
:(
Tak jsem se takovou dobu těšil, že půjdu na Imaginarium hnedka na premiéru a ve čtvrtek zrovna nemůžu :(... poměrně mě to naštvalo, když se na to tak strašně dlouho čekám a pak mi to prostě nevyjde... :( Stejnak ale nevim, jestli to vůbec v Pardubicích v Cinestaru budou promítat toho 21.1., protože v programu zatim není, tak doufám že se to ještě objeví... Půjdu teda asi 22.1.(pokud se teda uráčej dát Imaginarium na program...), tak se bojim, že emoce budou ještě vetčí, než kdybych šel toho 21... uvidim no... *9* -
..
Docela dobry film,takovi prumer v Heathovych filmech,HEathuv vykon neni potreba ani komentovat,protoze je jasny ze byl skvely....hlavne ta cast jak si na konci zpiva,uzasny.. -
-
Re: ..
Ten konec je vážne super jak tam Heath zpívá. *3* Legendy z Dogtownu mě bavily víc než Beze mě: ... . Heath je tam skvělej jako vždy ! *14* Není co dodat. *3* -
-
Re: Re: ..
jo to mě taky,sice Beze mě,je dobrej film,ale vetsinou sem se nudila,nejak me to nezaujalo....U legend z dogtownu sem se aspon parkrat pobavila,vetsinou to byli utrzky z Heathem..jak si zpival,nebo hazel prkna ze strechy nebo tanvoal na party..
-
-
-
Omluva ...
Všem, co sem chodíte, se moc moc omlouvám, že jsem tady tak dlouho nebyla, ale na 100 % to napravím ! ! ! Promiň Heathe ... ♥ -
-
Re: Omluva ...
stejně se tady nic moc neděje.takze to moc nehroť ;) ;) -
-
...
Já se těším na kalendář! A taky nechápu, kdy vyjde Imaginárium na dvd, jako už je to nějaká doba, co to bylo v kinech, to i filmy, které v kinech běžely až od března, vycházejí na dvd dříve, mohli by už dát nějaké info. -
-
Re: ...
Na stránce www.heathy-ledger.blog.cz už informace o dvd jsou teď si přesně nevzpomínám kdy přesně vyjde ale prý by mělo stát jen 99 Kč. -
-
Re: Re: ...
Imaginarium vyjde v srpnu :) a na netu bude stát jen 99 KČ....:) -
-
Re: Re: Re: ...
já to mám taky stáhnutý :) ale originál je originál ;) -
Re: Re: Re: ...
já ho mám stáhnutý z ulozto.cz, ale DVD si určo koupim, abych měla Heathka pěkně v originále *14* *1*
-
-
-
-
-
-
achjo..
Poprvé jsem viděla třed v televizi film který se jmonuje deset důvodů proč tě nenávidím a říkala jsem si že je to mooc pěkný herec a pka jsem se dozvěděla že už je mrtvý tak jsem se hned rozbrečela...a to bylo poprvé co jsem viděla jen jeden film od nějakého herce a pak jsem z toho byla tak smutná..jinak jsme ho vůbec neznala jsem z toho filmu a ted neumím zapomenoutr na to co se stalo...je mi strašně moc líto a chtěla bych to vrátit ale škoda že to nejde.nevcíte prosím vás kde bych si ten film deset důvidů proč tě nenávidím mohla stáhnout?? někde na netu??na youtube jsou jen ukázky aloe ne celé tak prosím poradtě...děkuju moc -
Heat
Miluju ho. Toho oskara si zaslouží už zato jakej byl herec a jakej byl táta -
sraz
S tim srazem...to je pravda pac kazdej jsme od nekud jinud..ja jsem treba z Olomouce...a jako chtela bych byt na tom srazu stuj co stuj...pro heathyho vsechnoooo -
-
Re: sraz
Bylo by super sejit se společně na srazu. Ale dulezité je aby to neměl nikdo daleko. treba ja bych do Prahy urcite nedojela kdyz jsem z Valašského Meziříčí.
Každopádně super nápad. -
já hlasuju pro Olomouc *1* -
-
Re: Re: sraz
v tom případě já pro Hradec Králové!!! *5* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: sraz
tak Hradec už má dva body *3* -
-
Re: Re: Re: Re: sraz
nn 3 -
-
Re: Re: Re: Re: Re: sraz
Tak to já bych spíš to Brno *15* *15* *15* Rozjela se tady zajímavá diskuze že? -
tři pro koho?
-
-
Re: Re: Re: Re: sraz
ty jsi taky z hradec jo?? super *1* -
-
Dobře, když už ne Brno, tak aspoň ten Olomouc *1* Takže dva:dva *15*
-
-
-
-
-
Já bych brala Brno *1* *1* -
-
protože tam bydlíš ne?? *1* -
-
Re: Re: Re: sraz
Tak jasně XD
-
-
-
jo já sem z Hradce ale chtěla bych *3* -
-
sem taky z Hradce
-
-
-
...
Už se to blíží budeme slavit......Už se nemuzu dockat...4.4. by meli vyhlasit statní svátek....i kdyz to vychazi ted na sobotu ale nevadi.. *15* -
........
je lepší zemřít pro něco než žít pro nic
čestná smrt je lepší ne život v hanbě
mrtvým zatlačujeme oči zlehka,stejně jemně otvíráme oči živým
je lepší zemřít než v hanbě otročit -
Patriot
Včera Patriot zase se mnou zacloumal, když tam Heath ležel mrtvý a když jsem si uvědomila, že tak ležel za pár let opravdu.... Ale musíme si ho zachovat ve vzpomínkách jako krásného, mladého herce, který měl obrovský talent a byl plný energie.