Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eve-lyn

achjoo

jakto,že se tady už nic neřeší.. nikdo sem nic nepíše.. ?..
    • aliss67

Re: achjoo

aj ja si myslím...asi sem začnem písat tie básne...
    • a.n.c.a.

Re: achjoo

no tak pudemresit, ale jeho smrt uz nechame byt
  • :(

Tak jsem se takovou dobu těšil, že půjdu na Imaginarium hnedka na premiéru a ve čtvrtek zrovna nemůžu :(... poměrně mě to naštvalo, když se na to tak strašně dlouho čekám a pak mi to prostě nevyjde... :( Stejnak ale nevim, jestli to vůbec v Pardubicích v Cinestaru budou promítat toho 21.1., protože v programu zatim není, tak doufám že se to ještě objeví... Půjdu teda asi 22.1.(pokud se teda uráčej dát Imaginarium na program...), tak se bojim, že emoce budou ještě vetčí, než kdybych šel toho 21... uvidim no... *9*
  • gallacher

..

Docela dobry film,takovi prumer v Heathovych filmech,HEathuv vykon neni potreba ani komentovat,protoze je jasny ze byl skvely....hlavne ta cast jak si na konci zpiva,uzasny..
    • kackac

Re: ..

Ten konec je vážne super jak tam Heath zpívá. *3* Legendy z Dogtownu mě bavily víc než Beze mě: ... . Heath je tam skvělej jako vždy ! *14* Není co dodat. *3*
      • gallacher

Re: Re: ..

jo to mě taky,sice Beze mě,je dobrej film,ale vetsinou sem se nudila,nejak me to nezaujalo....U legend z dogtownu sem se aspon parkrat pobavila,vetsinou to byli utrzky z Heathem..jak si zpival,nebo hazel prkna ze strechy nebo tanvoal na party..
  • kackac

Omluva ...

Všem, co sem chodíte, se moc moc omlouvám, že jsem tady tak dlouho nebyla, ale na 100 % to napravím ! ! ! Promiň Heathe ... ♥
    • gallacher

Re: Omluva ...

stejně se tady nic moc neděje.takze to moc nehroť ;) ;)
      • heatcliff

...

Já se těším na kalendář! A taky nechápu, kdy vyjde Imaginárium na dvd, jako už je to nějaká doba, co to bylo v kinech, to i filmy, které v kinech běžely až od března, vycházejí na dvd dříve, mohli by už dát nějaké info.
        • Re: ...

Na stránce www.heathy-ledger.blog.cz už informace o dvd jsou teď si přesně nevzpomínám kdy přesně vyjde ale prý by mělo stát jen 99 Kč.
          • emo-anne

Re: Re: ...

Imaginarium vyjde v srpnu :) a na netu bude stát jen 99 KČ....:)
            • emo-anne

Re: Re: Re: ...

já to mám taky stáhnutý :) ale originál je originál ;)
            • spnetka

Re: Re: Re: ...

já ho mám stáhnutý z ulozto.cz, ale DVD si určo koupim, abych měla Heathka pěkně v originále *14* *1*
  • _natyysek_

achjo..

Poprvé jsem viděla třed v televizi film který se jmonuje deset důvodů proč tě nenávidím a říkala jsem si že je to mooc pěkný herec a pka jsem se dozvěděla že už je mrtvý tak jsem se hned rozbrečela...a to bylo poprvé co jsem viděla jen jeden film od nějakého herce a pak jsem z toho byla tak smutná..jinak jsme ho vůbec neznala jsem z toho filmu a ted neumím zapomenoutr na to co se stalo...je mi strašně moc líto a chtěla bych to vrátit ale škoda že to nejde.nevcíte prosím vás kde bych si ten film deset důvidů proč tě nenávidím mohla stáhnout?? někde na netu??na youtube jsou jen ukázky aloe ne celé tak prosím poradtě...děkuju moc
  • Heat

Miluju ho. Toho oskara si zaslouží už zato jakej byl herec a jakej byl táta
  • gallacher

sraz

S tim srazem...to je pravda pac kazdej jsme od nekud jinud..ja jsem treba z Olomouce...a jako chtela bych byt na tom srazu stuj co stuj...pro heathyho vsechnoooo
    • viapodia

Re: sraz

Bylo by super sejit se společně na srazu. Ale dulezité je aby to neměl nikdo daleko. treba ja bych do Prahy urcite nedojela kdyz jsem z Valašského Meziříčí.
      Každopádně super nápad.
    • gallacher

já hlasuju pro Olomouc *1*
      • teddy-girl

Re: Re: sraz

v tom případě já pro Hradec Králové!!! *5* *1* *1* *1*
        • gabinka022

Re: Re: Re: sraz

tak Hradec už má dva body *3*
          • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: sraz

nn 3
            • l.enik

Re: Re: Re: Re: Re: sraz

Tak to já bych spíš to Brno *15* *15* *15* Rozjela se tady zajímavá diskuze že?
            • Re: Re: Re: Re: Re: sraz

tři pro koho?
          • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: sraz

ty jsi taky z hradec jo?? super *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: sraz

Dobře, když už ne Brno, tak aspoň ten Olomouc *1* Takže dva:dva *15*
    • Re: sraz

Já bych brala Brno *1* *1*
      • teddy-girl

protože tam bydlíš ne?? *1*
        • Re: Re: Re: sraz

Tak jasně XD
    • teddy-girl

jo já sem z Hradce ale chtěla bych *3*
      • a.n.c.a.

sem taky z Hradce
  • gallacher

...

Už se to blíží budeme slavit......Už se nemuzu dockat...4.4. by meli vyhlasit statní svátek....i kdyz to vychazi ted na sobotu ale nevadi.. *15*
  • aliss67

........

je lepší zemřít pro něco než žít pro nic

čestná smrt je lepší ne život v hanbě

mrtvým zatlačujeme oči zlehka,stejně jemně otvíráme oči živým

je lepší zemřít než v hanbě otročit
  • Patriot

Včera Patriot zase se mnou zacloumal, když tam Heath ležel mrtvý a když jsem si uvědomila, že tak ležel za pár let opravdu.... Ale musíme si ho zachovat ve vzpomínkách jako krásného, mladého herce, který měl obrovský talent a byl plný energie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit