-
HEATH
Ahojky *4* Všem přeju krásné Vánoce a šťastný nový rok plný splněných přání.Bohužel jsou tohle první vánoce bez Heatha,nikoho by před rokem nenapadlo co bude dnes,ale bohužel se to stalo,ale my nikdy nezapomeneme.Heath bude legendou navždy! -
......proč????
sakra u nás už všichni spí a já ten křik musím držet v sobě...jak hrála ta hudba a místo Heatha tam šel Christopher, divím se mu , že se při těch slovech nerozplakal, protože tohle je fakt umění udržet pláč v takové situaci , a ještě mluvil tak, že to u mě vypadá na další bezesnou noc a brečení pod Heathovým plakátem ( už mě to ani nepřekvapuje )... *9* *9* *9* *9* máš pravdu Gabi, řekl to fakt krásně... *9* je mi z toho špatně... *9* *9* proč..... *9* *9* -
Knížka
Achooj všichni ! Tááqy se moc těším na knížku.Už jí mám objednanou v knihkupectví za 299,-!Myslím že má vyjít 19.2.2009 ...! *14* *14* *14*
Už se nejwíc těším,až si ju přečtu *3*
Beztak ju přečtu za jeden den *15*
Heath byl nej A JE nej furt *13* *1*
I LOVE YOU HEATH LEDGER!!!
*14* *14* -
-
Re: Knížka
mohu vznést dotaz o jaké knížce se to bavíte? -
-
Re: Re: Knížka
Brzy vyjde biografie heatha ledgera aji s fotkama a taaak:)
-
-
-
?!"
Představ si cestu a žádné domy.
Představ si oblohu za svitu měsíce,
představ si hvězdy, jichž je na tísíce.
Předtav si úzkou a předlouhou cestu
a na ní dívenku v šatech pro nevěstu.
Představ si, jak kouká v daleký obzor
a šeptá do té tmy "dávej si pozor..."
Představ si tu dívku, jak rychle kráčí.
I světlo měsíce sotva jí stačí.
Představ si tu dívku, jak lapá po dechu
a s tichým výkřikem upadá do mechu.
Představ si tu dívku, jak slzy polyká,
síly jí dochází, ale dál utíká.
Představ si dívenku, kolem ní lesy,
v nichž mají démoni posvátné plesy.
Představ si jejich smích, dívčiny slzy.
Představ si, nalži si, že tě to mrzí.
Představ si, jak dívka modlí se k bohu,
jak těžko pozvedá ze země nohu...
Představ si život, jak z těla jí utíká,
poslední minuta brzy již dotiká.
Představ si krev její v dubovém listě.
Představ si, že jsi teď na jejím místě! -
ahoj
jak se máte lidi,dnes tady nikdo nic nenepsal...
Tak co už máte doma kalendář kdo si ho objednal?Já ještě ne,ale se moc těším na něho..taky mě napadl že si najdu tu nejlepší fotku Heatha a nechám si ji odborně dát na hrnek a ten bude jen můj... *3* jen najít tu fotku i když ono na všech fotkách to Heathečkovi moc sluší...
Tak se mějte a nezapomeňte že HEATH je náš!!!!!!!!!!!! *3* *14* -
-
Re: ahoj
...mě taky ještě nepřišel...už se nemužu dočkat...a to by byl dobrej nápäd si udělat fotku na hrnek...no a jistě že nezapomeneme,že heath je náš!!!! *3* -
-
Re: Re: ahoj
...já bych si to taky chtěla udělat tu fotku na hrnku...to je dobrej nápad...ale to až bych na to měla sama wyděláno...mamka by mi akorát řekla,že wymejšlim krawiny... *9* *4*
-
-
-
je to muj nej herec nejvic se mi libil ve pribehu rytire zkrocene hore casanova pojidaci hrichu bratri grimi proste vsude *14* *14*
-
brrr
Mno tak měla sem ho hrozně ráda, ale když si teď čtu, že ho pitvali. No jasně každou ,,mrtvolu" pitvaj, ale když si ho představiim *9* . Já vim, že mi za tenhle komentář zase napaříte pětku, ale představa je to fakt hrozná. Že takovej krásnej xichtík patří někomu rozřezanýmu *9* -
-
Re: brrr
Ty musíš bejt fakt asi uplně blbá s prominutím...takový hemzy, co tady vedeš, to rozum zůstává stát...a už ji máš tu pětku.. -
-
Re: Re: brrr
nikdo není dokonalej *1*
-
-
-
Pro Anatt
mluvis mi z duse.taky se nemuzu vpamatovat z toho ze uz nikdy neuvidim jeho filmy nejlepsi byly pro me casanova a kletba bratří grimmů včera sem si pujcila zkrocenou horu a enni to mozne ze kdyz tenhle film tocili jeste nidko nic nevedel ani sam Heath bylo jeste vsechnov pohode protoze nikdo nevedel co se stane.He stay in my heart 4ever *4* -
......
tvůj nadcházející konec vystihovaly slova- vždyť máme tak málo času....citoval Jack, Enisovi ve Zkrocené hoře... -
milaacek
jj fakt nam to vsem pomuze:) meli by jsme zacit nejakou pozitivnejsi diskusi....treba ja newim...jakej mel nejlepsiii uces?:) taky zerete ty jeho vrasky kdyz se usmejee? ja z toho vzdycky roztaju:D -
-
Re: milaacek
a nejenom ty vrásky..on celej je ani nevím jak to napsat..je tak ..sladkej,milej ...a ten úsměv jsem z toho vedle je to jeho tzpickej rys,ten úsměv si budu pamatovat až do smrti...
Heathy moc mi chybíš a je my smutno z toho!!!!Ale ty pozitiva nejsou špatný...
Tak se měj tam hezky v nebi a odpočívej v pokoji Heathečku *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: milaacek
a nejlepší vlasy měl když hrál Patrika Veronu *3* -
-
Re: Re: Re: milaacek
jj ano tam bol sexi... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: milaacek
...on byl prostě k sežrání wšude...w těch filmech,we kterých hrál,byl prostě nejlepší a nejhezčí... *14* *14* *14*
-
-
-
-