Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dada.

Televize

Ahoj,dneska jsem si koupila časopis Týdeník Televize a v zadu je malá fotečka Heatha a upoutávka na článek,který vyjde příští týden na téma: předčasná smrt slavných.Tak na to příští týden jukněte,třeba tam najdete něco pro vás zajímavého.Jinak taky doufám,že se zítra dostanu do kina.Pak dám vědět!
  • spnetka

gratuclace

i já se přidávám ke gratulacím *14* a souhlasím s vámi všemi *14* krásně tu o něm píšete *14* takže HEATHE všechno NEJ *4*
    • leunamet

Re: gratuclace

Také se přidávám. Vše nej Heathe!!!
      • Re: Re: gratuclace

aj ja sa pripajam ku gratulacii.Je tu bez teba smutno obrovska strata,ze si odisiel taky mlady,mal si toho este vela pred sebou *9* *9* *9* *9*
  • jako..

hej tak jako tady je to teda síla..nechápu proč se tady hádáte.heath se musí obracet v hrobě.se nad sebou trochu zamyslete co tady píšete.některé komentáře jsou fakt hrozný a vůbec to sem nepatří.já myslím že tady to je pro fanoušky a ne naopak...někteří by se měli vzpamatovat...nebyl jsem tu asi 2 dny, ale stihlo se tady toho opravdu hodně...je to hnus..sem radši ani nepište... *13*
    • Re: jako..

ty 2 dny s nam vubec nechibel tak plav zase pryc. a nekdo tady rikal ze byl upalen tak nerozumim jak se muze obracet v hrobe (tady zas nekdo neni informovany). to musim napravit: kdo chce sliset jak to vlastne bylo a od zacatku? *15*
  • heatcliff

........

zavřela se za tebou jedna komnata, která už dveře neotevírá...
    vzpomínat - zbývá, jenže co jsou vzpomínky, nějaká náhražka???...
    chci tvé objetí, tvé oči v mém úskalí, a vidět tě v dálce...
    slyšet tvůj příchod...
    cítit tvé tělo...
    né, vzpomínky, ty jen napůl zaplní prázdnou poušť a světlo upadající v zářivých tmách...
  • a.n.c.a.

kalendar

a kde ze si ten kalendar objednavate??
    • aliss67

Re: kalendar

ževraj ho majú v Bontonlande...plný regál
      • lucuska90

Re: Re: kalendar

já jsem si ho obejdnala na netu asi před týdnem a ještě mi nedošel, tak jsem zvědavá, jestli mi vůbec dojde!! *16*
  • Narozeniny

Dnes má Michelle Williams 29. narozeniny, takže všechno nejlepší, a ať jí Matilda dělá jenom samou radost!!!
    • Re: Narozeniny

Vážně *7* *4* ,tak to taky přeji jen to nejlepší...
      • eve-lyn

Re: Re: Narozeniny

já taky
  • heatcliff

...

Jak jsem včera viděl Heathe v Patriotovi, kde je prostě jedinečný,no ani slunce nemá tolik krásy a energie jako měl v tomhle filmu on, tak jsem si říkal, že se to opravdu nemělo stát! zemřel naprosto zbytečně,- prostě je to úplně mimo, chyba velká, nehorázná, prostě celé to je špatně,- bohužel se to nedá napravit.
    Ale je mi ho fakt moc líto, taky je mi líto toho, že už nikdy nebudu vy všichni , mít ten pocit, že se těšíme na něco nového,- film, takový ten moment, kdyby někdo přiletěl na diskuzi a napsal, že má super novinku, že Heath natáčí nový film, nebo že bysme viděli na netu fotky paparazziů, kteří ho vyfotili včera před jeho domem- tyhle všechny chvíle bych chtěl moc zažít!!! strašně si to přeju, a vyloženě mě to štve, když vím, že se to prostě nestane, ale hýbat se s tím nedá, to víme všichni, a musíme to takhle vzít,- stejně ho mám moc rád, a myslím na něj,- pro mne je totiž radostí, energií, a jakýmsi neuvřitelným tahákem, protože stále víc mě to k němu táhne, je takový spouštěč kouzla a lásky zároveň, nevím jak to popsat...) Ale vím a doufám, že to většina z nás cítí podobně, někteří aspoň určitě)))
  • xcornelia14

...

Taková veliká škoda.. že umřel. Má skvělé filmy! Zajímavé je že jdou do kin a televizí až ted *3*
  • Omluva

Vážení a milý, omlouvám se všemm, že jsem se nechala tímto bezcharaktením blbečkem vyprovokovat, a rozvedla jsem tu hlavně mezi sebou a tímto primitivem, diskuzi která nikam nevedla, a zbytečně jsem přispívala k tomu,aby tady těch příspěvků od něj přibývalo.Kdybych ho ignorovala, udělala bych líp.Ale asi jsem se nechala nějak strhnout...Je mi upřímně líto, že jste to museli číst.Mějte se všichni krásně. Lina
    • Re: Omluva

Lino,ty jsi tady poslední kdo by se tu měl omlouvat.Bohužel i když se Hethovi stala tak hrozná věc a zemřel jsi ho chránila a já souhlasím s tím,že si neudělala nic špatného *3*

Omluvit by se tu měl úplně někdo jiný. Ty si bránila čest skvělého herce a člověka, kvůli kterému tohle fórum vzniklo a kvůli kterému sem všichni chodíme. Takže TY se neomlouvej.
      • Re: Re: Omluva

Děkuji Gábinko *4*

omluva se přijímá
      • Re: Re: Omluva

Tebe se tento příspěvek netýká.
        • Re: Re: Re: Omluva

to sem nepsal ja. vcera touhle dobou sem hral wara. nejakej het mne nezajima. jinak lino gratuluju konecne s nato prisla. ZE MAM VZDY PRAVDU A HADAT SE SE MNOU JE ZBYTECNE!!!!!!!!!!!! *14*
          • Re: Re: Re: Re: Omluva

Pravdu nemáš ani v nejmenším. Ale hádat se s tebou je zbytečné
            • Re: Re: Re: Re: Re: Omluva

Lino, kašli na něj. A vůbec se nomlouvej, protože málokdo by vydržel ty jeho nesmyslné a sprosté řeči. Je fajn, že si se Heatha zastala, protože málokdo má tady proti tomu imbecilovi šanci, vždyť ani on sám neví co píše, postrádá to logiku a je to jen samý vopruz.
  • majka21

pekne vianoce

a ja by som vam chcela popriat stastne a vesele vianocne sviatky v okruhu vam bliskych ludi a vsetko dobre do noveho roka.pa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit