Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

3000

Tak konečně Heath dosáhl 3 tisíců fanoušků,-)
  • Teda...

Nijak bych se nechtěla navážet, ale jedinej film, co se mi s ním takhle jako líbil, je 10 důvodů, proč tě nenávidím, jinak to asi není můj vkus či co, nevím.. A myslím, že škoda je každýho člověka, kterej nemá šanci žít.. No, pravda, pokud zemře jeden muž, je to tragédie, pokud jich zemře milion, je to pouhá statistika.. Kde jsem to jen četla?
    • kiki94

Re: Teda...

myslim že bys tady neměla rozhazovat svoje moudra ptž ty nikoho nezajímaj zvlášt dyž sou tkhle stupidní*16*, to že se ti nelíbí filmy s nim je otázka vkusu ae on s každou novou rolí podávál lepší výkon než před tim, jk říkám žánr se ti líbit nemusí ae jeho výkony sou nespochybnitelný
      • emo-anne

Re: Re: Teda...

Ano... chtela bych videt tebe... vis jak je to tezký natacet takove filmy?? Jak rikal heath.... nechtel jsem být slavný, chtel jsem být herec... dával do toho vše
  • gallacher

ehm

takovej mensi detail...ja uz nejsem na zakladce a nevim kdo tady je v puberte..a navic co je na tom ze ho nekdo zacal mit rad az po smrti...ja ho mam rada od te doby co jsem ho videla poprve v pribehu rytire jak to davali v premiere v televizi a co? nevytahuju se tady s tim..a navic uz jsme to ukoncili...a kdyz nekdo bude psat nejaky narazky tak na to proste nebudeme odpovidat tecka....a to ze chcete tady postvat lidi proti sobe je vase vec..a ja se nehodlam rostilovat....bozeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeee.... *10* *8* *16* *5*
    • lina25

Re: ehm

No ale dlouho z ní fakt nejsi. Navíc, tvoje příspěvky, ti snižují věk tak o pět let. Ale v pohodě. Kdo tě nutil, na naše příspěvky reagovat? Nerozčiluj se, rupne ti cévka v mozku a budeš tahat nohu.
      • gallacher

Re: Re: ehm

mno tak v tom pripade ses ty ve skolce :D *15* ....si myslis ze me naseres? ... *1* ..ja mam takovi kravy ve tride a uz jsem vytrenovana takze je mi to jedno co si tady kecas ja ctu jenom BLA BLA BLA BLA BLA BLABLA BLABLALBLA BLA BLAAA *15*
        • lina25

Re: Re: Re: ehm

Prosím, podívej se mi do profilu kolik mi je let školku, základku, i maturitu už mám za sebou. Možná že se s těma krávama ve třídě trénujete navzájem có? Čti si třeba ................................... ................................. Mě to žíly fakt netrhá, a na to abych tady plácala svoji energii k tomu abych tě nasrala, fakt nemám náladu. Prostě jen reaguju na příspěvky od toho je to diskuze .
          • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: ehm

jako co?? že ti je 24 si myslíš že tě nechám bejt! ty ses tady začala hádat *1* nikdo jinej TY! něco mi povídej o věku když tohle by pochopilo i tříletý dítě *1* fakt tohle mi de na rozum *15* *15* mě bejt 24 tak nedřepim u kompu a nehádám se se "čtrnáctiletejma" i já mám na tohle odpověď a mohli bychom se tady hádat ještě klidně tejden ale na to ti seru, seru na tebe ok? *1* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ehm

Ty seš trubka. Já jsem tuhle
              hádku vůbec nezačala. Akorát jsem se zastala těch rozumějších v této diskuzi, a ty bych spočítala na prstech jedné ruky. Máš v tom docela bordel có?Zastala jsem se Gábinky a l.eníka. O nějaké tvé názory a hádky se základkou jsem fakt nestála. A že ně mě sereš? Tak to jsi mě teda fakt vytrestala *1*
          • gallacher

Re: Re: Re: Re: ehm

mno,ja zase reaguju na tvoje prispevky *15* ..takze klid...a je mi jendo kolik ti je...i kdyby ti bylo 50 ,je mi to JEDNO
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: ehm

A proč reaguješ? Já už ti odpovídám jen ze slušnosti. No jedno ti to může být o tom žádná
  • aliss67

..=((((

Napsal jsem báseň.
    Na tom by nebylo nic zas až tak zvláštního.

Když jsem ji psal,
    seděl jsem na vysoké skále,
    byla hustá mlha,
    a kolem roztroušeni po kamenech ostatní.

Bylo to na táboře,
    který jsem oficiálně vedl,
    byl jsem unaven,
    ne každý se ztišil jak měl...
    byl jsem dopálený.

... bolestně veselí přátelé...

Napsal jsem pár řádek,
    které jsem ani nedokončil.
    Začalo pršet.

Při reflexi o dva dny později měly úspěch.
    Dokonce si je chtěly opsat...
    papír se nakonec někam zatoulal.
    Možná ho mám, možná ne.
    Třeba se ještě někde objeví.

Zůstaly jen útržky.

Kde leží hranice poznání druhých?

Křičím do údolí...
  • gallacher

..

Sem se minuly tyden divala na Tlapku....heath byl z toho filmu nejlepsi,i kdyz tam byl asi dohromady jen 20 sekund.....Porad na neho vzpominam a myslim ze nezapomenu a ani nechci...uz se tesim na Imaginnarium,chtela jsem jit hned na premieru ale nemuzu protoze v tu dobu budu v Londyne,tak pujdu az se vratim,ale nechcu se tam videt,ja budu bulet jak maly decko,a navic Law,Depp a Farell jsou taky moji oblibeni herci,takze si to hodne uziju ale budu slzet,protoze je to posledni film ktery s nim uvidime....
  • premiéra

Tak ty jdeš dneska Heatcliffe na premiéru Imaginaria? To se nebudu moct dočkat, až sem napíšeš svoje pocity. Doufám, že to bude ještě dneska. Moc se těším. Já půjdu za týden. Tak už se také brzy dočkám.
  • rebus

ŮŮh..

Už aby byla neděle!!.. Já se už nemůžu dočkat .. On tam je tak krásnej!!..
    • petrahladilova

Re: ŮŮh..

jj je tam úplně nádhernej...taky se moc těším... *15* ale on je všude nádhernej nemám pravdu? *3* Miluju Heathe Ledgera
      • Re: Re: ŮŮh..

Taky už se strašně těším, zvláště, když stále vidím ty upoutávky. Ještě jsem ten film neviděla, ale pořád slyším, jak je krásnej. Nemůžu se dočkat! Už se těším, až si sem zase budeme psát svoje dojmy.
        • emo-anne

Re: Re: Re: ŮŮh..

to se máš na co tešit!!:) je fakt užasnej :) a plnej krasných scén:)
  • je krasny a velmi dobri herec moc ale moc sa mi paci.... keby som mhola byt aspon 10 minut s nim... bola by som ta najštasnejsia *14* je uzasny
  • heath

on je tak krasnej ze to ani neni mozny skoda ze uz tu neni on to byl talentovany herec krasny ae ve skutecnosti jeste hezci *14* *14*
  • čtyři pírka

v sobotu 24.1 dávaji na nove ve 21:50 čtyři pírka,tak se nezapomente divat *3*
    • Re: čtyři pírka

Wow, bezva a díky za info. Tak to se mi krásně rozšiřuje sbírka Heathových filmů *4* Brzy je budu mít doma skoro všechny. Teď jsem si objednala Neda Kellyho, tak už se těším až dotazí *4*
    • Re: čtyři pírka

moc hezký film, začátek trošičku může nudit, ale druhá polovina to vyváží
    • l.enik

Re: čtyři pírka

Čtyři pírka je moc krásný film a taky první,který jsem s Heathem viděla *3*
      • piper002

Re: Re: čtyři pírka

Já to neviděla ani to neznám, ale budu se určitě dívat, chci vidět všechyn filmy s Heathem...:)jsem na to zvědavá *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit