Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sonish-kaa

Neeeeeej

Achoooj ...! Heath je néééééj! A vždycky budeeee *15* *15* *15*
    I LOVE YOU !!!! *14* *14* *14*
  • teddy-girl

můj blog

Když se budete nudit nebo mi prostě budete chtít udělat radost koukněte pls na můj blog o Heathovi *1* www.heathledger-fans.blog.cz díkyyyy *14*
  • emo-anne

vrasky

a ty jehjo vrasky....ja vzdycky mam takovy krasny pocit v brise:) vite co tim myslim ne?:) a jak vzdycky pekne nahazuje ty pohledy a ty jeho kwasna hneda kukadla kdyz se na vas zadivaj...senzacni:) a jaky sen jste meli o heathovi? me se treba zdalo ze jsem s nim hrala v pribehu rytire....byla jsem nejaka vesnicka holka ktera mu fandila:) no a dokonce jsem se s nim i bavila...a smali jsme se...reknu vam..jak jsem se probudila mela jsem usmev na rtech:) krasnej sen:) *15* *14*
    • zdenule119

Re: vrasky

no to je uplně nádherný ty wrásky když se zasmějě...já mám asi uplně stejný pocit w břiše když se na něj podíwám...(teda jestli myslíme to stejné... *3* )...měl nádherný kukadla hnědý a ty jeho rtíky jak se wždycky usmály...no a ty wrásky... *4* on byl prostě uplně dokonalej a nenahraditelnej...bylo na něm nádherný uplně wšechno...měl i nádhernou postavu...ani zdechlina a ani kulturista...to je to prawý pro mě...byl neodolatelnej a prostě byl nejlepší...no ale je pěkně blbý že mě se o něm ještě nic nezdálo... *9* ...já si wždycky přeju aby se mi něco o něm zdálo...a pak se ráno wzbudím přide za mnou ségra a řekne že se zdálo o heathovi něco jí...to mě štwe... *4*
    • emo-anne

Re: vrasky

tech snu ae bylo vic:) tak jaky byl ten vas?:)
  • Candy

Tak jsem si včera pustila Candy, Heath je tam skvělý, moc jsem si to užila. Zase jsem si pobrečela a vzpomínala. Zvláště v originále je to super, protože Heath tam během filmu vypráví jejich příběh, a z toho jeho hlasu mám úplně husí kůži. Je to nádhera.
    • gallacher

Re: Candy

to muselo byt vazne nadherny,musim si to taky koupit a pustit v originale..
      • eve-lyn

Re: Re: Candy

já sem si to stáhla.je to fakt pěkný *14*
        • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Candy

anglicky s titulkama??...ja jenom cesky a chci si to prave pustit kvuli jeho hlasu...mus to bejt opravdu krasny... *14* *3*
          • gallacher

Re: Re: Re: Re: Candy

cesky je to naprd...daberi do toho nedavaj moc emoci a ani si to tak neuzijes..to plati o jakymkoliv filmu ne jen o heathovich..
            • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Re: Candy

no česky..chtěla sem to v ajině,ale to sem nenašla
  • gallacher

...

Skvěli už přes 3000 fanousku... *4*
  • kackac

DVD...

Mám ohromnou radost !!! *1* Dneska mi konečně přišly ty objednaný DVD - Zkrocená hora, Casanova a Patriot. Myslím, že je půjdu hned zkouknout !! *3* *3*
    • gallacher

Re: DVD...

se mas,taky bych se na to hned podivala a hlavne s titulkama protoze nekdy mi ten dabing rusi uplne ten dojem z filmu a hlavne miluju Heathuv hlas...Oni sou vsechny filmy lepsi s titulkama protoze si to vic uzijete nez kdyz do toho gdaka nejakej ceskej daber a vetsinou rika uplne neco jinyho nez tam bylo puvodne..
      • emo-anne

Re: Re: DVD...

heath ma nejnadhernejsi hlas co sem kdy slysela :-**
        • gallacher

Re: Re: Re: DVD...

klidne by mi i vypravet pohadky,krasne uklidnujici,nadhernej hlas.
    • emo-anne

Re: DVD...

Hned bych sla s tebou!!!:) Až budu doma tak si zase neco pustim po dlouhe dobe ;-)
  • TEĎ JSEM SE DODÍVALA NA FILM cASSANOVA A JE TAM OPRAVDU ÚŽASNÝ JSI KSEŽRÁNÍ *4* *14* *3* *14* *14*
    • Re: Heat

Je to hrozná nehoda,bohužel se to tak něškdy stává... :( Je mi ho moc líto,když sem se to dozvěděla od sestry,myslela jsem si ze je to snad vtip nebo co,ale pak sem si to presetla na yahoo a hned mi bylo jasno,i když to nebudeš číst,heathe,mámke tě všichni moc rádi a je škoda že už neuvidí nikdo ani jedern jediný ilm.. :( Heathe, MÁME TĚ RÁDI !!
    • Re:

mě při Casanovovi bylo pěkný horko *3* *14* *4*
  • PROČČČČČČČČČČ

proč jen tenhle úchvatnej herec musel umřít??? byl úžasnej nádhernej milej kouzelnej............. *9*
  • sonish-kaa

SOS

Prosím,pište co nejwíc komentíků ať je na prvním místě!! *3* *3* *14*
    • Re:

nebooj heath to zvládne nebo spíš musíí je to přece Heath Ledger *3*
  • gallacher

...

Jak si to tak ctu tak vidim ze ti to pekne nandala gabinko022 *1* pekne te setrela a mela pravdu ve vsim co rikala a hlvane v tom ze kdyz ti je dvacet tak ze nejsi neco vic nez mi...me bude pristi rok 18 noa.....je mi jedno kolik komu je hlavne ze s nim muzu dobre pokecat o cloveku kterym mi je vsim... *5* ja se nebudu rozcilovat nikdo z vas tri mi za to nestoji...HELE VITE CO.ted mluvim k tem normalnim co tady nekecaj kraviny a nechcou vyvolat hadku.Nejlepsi bude ignorace a budeme se bavit jako driv..co rikate? *1* *15*
    • heatcliff

Co to tu má znamenat?

Tak já už toho mám opravdu dost!!!! Věřím že každý má nějaký názor a své přesvědčení, ale do prdele už jsme snad řekli že to tu rozebírat nebudeme, já toho mám fakt tady dost! Pokud se tu che stále někdo hádat ,a má nutnou potřebu zvyšovat si svou pravdu, tak já tedy rozhodně ne-v tomto případě. Snad všichni tady máme Heatha rádi,ne?! Tak co kruci se tu stále hádáte, o co vám jde, čím tímhle dosáhneme? Vůbec ničeho, jen se to tady promění v nějaký souboj pravých a nepravých fandů-nebo já už fakt nevím. Vzdyt každý tady může přispívat jak chce-takže Gabinko 22- pokud ti to tady příjde málo aktuální a nedávají ti tady věci hlavu ani patu-tak tady něco zajímavého přidávej! Gallacher-nerozčiluj se,a mysli si své, prostě všichni už toho tady nechme! Ježíš-Heath kdyby tohle viděl-nepříjde vám už to trochu trapné-mně osobně ano!takže dost!
      • gabinka022

Re: Co to tu má znamenat?

oceňuju, že ses nepřidal k jednomu stádu a když už teda poučuješ, tak aspon obě dvě strany...já jsem se k tomu aspon chtěla vyjádřit, když už večer přijdu na net a zjistim, co se tady za tech par hodin, co jsem tu nebyla, udalo..takze s dovolenim jsem se taky vyjadrila..ale už taky končim, svůj názor jsem řekla.
    • lina25

Re: ...

Tak to se gábinky musím zastat. Kdo to komu nandal ty skoro osmnáctko? Vždy´ty její výroky nemají hlavu ani patu. Myslím, že rozdíl mezi 20tiletou mladou ženou a 14 tiletým dítětem, hlavně v myšlení a pohledu na svět dost podstatný. Ale neboj se, taky se dočkáš až SKORO za tři roky oslavíš první kulatiny, tak ti ten mozeček začne trochu víc pracovat. No, ale v tvém případě, nevím zda není 20 let málo.No, uvidíš sama. *3*
      • hacimaja

Re: Re: ...

No, lino, já nechci být hnusná, ale to si vážně myslíš, že když je ti 20, tak se z toho tady všichni potentočkujem? A navíc, nemyslím si, že by dvacetiletí lidé byli nějak zvlášť rozumní... *15*
      • gallacher

*1* *1* prej zena *15* .....tady je VZPOMINKA NA HEATHA a ne hadaci krouzek...tak toho prosim nech me..... *8*
        • lina25

Re: Re: Re: ...

No, na muže v profilu fakt nevypadá *7*
          • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: ...

taky ti bylo krásných 14 *3* to už si asi zapoměla že? *7* *1* no nic já tady kroutit hubu nebudu *4* už se to aspon trochu uklidnilo? *5*
    • gabinka022

Re: ...

nandala mi to mrtě, no *1* já se nevytahuju, že mi je 20, ani jednou to tu ode mě nepadlo, vytáhly jste to vy...já se jen směju tomu, že se mě snaží urazit 14tiletá holka, to je rozdíl..o svym věku nemluvim..
      jo...o to se tady snažim celou dobu-bavit se jako dřív..ještě než se zde objevila ta hromada tupoučkých holek, za kterými se chodí H.L. vyvzpovídat :D
      • teddy-girl

jakej rozdíl? co to kydáš? ubohých 5 let (bude mi 15) ti příjde jako mega rozdíl? *1* *1* no cooment *14*
      • gallacher

mno ale rozhodne ty jeji prispevky byli dospelejsi nez to co jsi psala ty.....noa?jezisi co ti je do toho kdo kdy ho zacal mit rad... *5* parve NIC ti do toho neni a muze sem napsat i clovek kterej ho zacal mit rad pred hodinou to je jedno.....mno a ty ses "velka faninka"....hovno ses akorat ......Heath se z nas musi otacet v hrobe chudacek .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit