-
filmííík
ted zrovna kukáám na miláčka...je tam kráásnýý....bože on je tak vyjimečný, vtipný, hezky.....MILUJU HOO :-* -
-
Re: filmííík
babička mi ted rekla, že ten chrám, kde byl s joslin na začátku, je chrám svatého víta....bože tam se pujdu podivat a reknu si ze presne tady staaaal:):) -
-
Re: Re: filmííík
taky koukam...a oplakávám *5* x* -
-
Re: Re: Re: filmííík
Já též ...
-
-
-
-
kino
Všem kteří jdou dnes na Imaginárium,přeji ať si ten film užijí a dají vědět jakej ten film je,Vím že Heath tam bude skvělej...
Honzo-pořádně si to užij a dej vědět.Emoce ty budou asi velký a bude to i bolet v srdci ale nezapomeň mu zatleskat..Měj se a ahoj Petra -
Ach jo, on je tak úžesný... *14*
-
PROČ?
Mě připadá hrozně divný že by se sám zabil! *13* Ale proč by ho někdo zabíjel??!! *9*
Hrozně mě to mrzí že už není protože byl skvělej a navždy zůstane jeden z NEJLEPŠÍŠ herců na světe(alespoń pro mě) *14* -
-
Re: PROČ?
Proč myslíš, že by ho někdo zabíjel? Nikdo ho nezabil, prostě si jen vzal více prášku na spaní, aby se mohl pořádně prospat. Výsledky toxikologických testů ještě nejsou, tak si pořád můžeme myslet, že to byla nehoda.
Michelle na pohřeb do Perthu přiletí a rodiče přiletěli z LA už včera.
-
-
....
Moc mi chybí....POŘÁD !!!! *9* -
..
si dělám prdel.....to je snad jedno ne kde to bude... *1* -
-
Re: ..
OLOMOOOUUUC!!!:D -
Re: ..
já taky upozornuji na mé stránky-pokud ještě nevíte-mé stránky jsou: http://svetikon.mypage.cz/ a ty města,já jsem třeba z Havířova!tak jak to uděláme?zajděte na mé diskuzní forum,nebo mi pište na můj profil!protože chci vyhovět každému fandovi!ale stálo by to za to! *15* -
-
Re: Re: ..
šak už tam píšu, no ni? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..
tak díky,že tam chodíš,moc dík!a nezapomente zítra fotky-exkluziv! -
-
Re: Re: Re: Re: ..
No jasně, nebudu moc dospat XD ;) -
ja tam taky chodiiim -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
a kdo ne??? *3*
-
-
-
-
Re: Re: ..
¨no jo furt..uz se tam prihlasuju -
-
Re: Re: Re: ..
ježíš,asi se moc opakuji,co? jen stále upozornuji,aby jste věděli...díky! -
-
Tady se těžko domluvíme.Měla bych takový menší návrh.Co kdyby se ten sraz konal po krajích.Jako že by se třeba fanoušci z Jižní Moravy sešli v Brně,z Prahy v Praze,z okolí Olomouce v Olomouci a tak.A pak bychom si zase mohli napsat svoje zážitky jaký to bylo.Co na to říkáte? *3*
-
-
-
-
-
hetheček
Já a moe super kamojda sme se rozhodli bejt celej den 4.4. bejt v černym.Myslim dyby heath žil byl by uzčitě šíleně moooooocinky rad ze ma tolik fanousku.LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE -
.......
v hlavě se mi drží hudna, která nepřestává hrát,...
chci usínat s hlasem tvým...
chci mít pocit bezpečí, a chci cítit tvou přítomnost...
vím že neviditelný stín, stín, dokáže udržet tvůj život, který pokrývá temné a smutné noci...... -
Pro všechny ahoj- Potlesk zaručen!
Všem ahoj, Petro nebo zatleskám mu, myslím, že i sestra, která jde se mnou. Těším se, i ne, to víte, bude to jak říkáte smutné, a až ho tam spatřím na plátně, tak mě to dojme hned, protžoe to bude fakt zvláštní, ale aspoň jednou ho na tom velkém plátně uvidím, když už se mi to nikdy nepodaří,-) *9* Jako Vám.
Jinak nebojte, hned až příjdu napíši sem jaké to bylo, mé prožitky, a taky detailně popíšu jaký Heath byl, no prostě výlev emocí určitě čekejte,- *9* *3*
Začíná nám to v 17:10, tak v tu dobu myslete na mne a na Heatha, a na to, že já budu sedět přikován k sedátku, a jen budu trnout, prostě z toho filmu mám obzvlášť zvláštní pocity, nneí to nic obyčejného, to snad chápete,-)
Tak se všichni mějte! A večer ahoj, budu se možná ( se slzami) hlásit!,-) *9* *3* -
31
Vzpomínám a u srdce me tíží. Budiž mu zem lehká.