-
Heathtík
Je úplně úžasnej. Nemá někdo náhodou jeho telefoní číslo??? *4* -
-
Re: Heathtík
Koukám, že jsem sem napsala dost špatnej příspěvek. *9* Škoda že zemřel, kdyby žil určitě by ještě hrál ve spoustě pěkných filmů.
-
-
škoda
Byl prostě užasnej a né proto jak vypadal a jak uměl hrát .Byla jsem v kině na toho "betmena" a musím říct že podal nejlepší herecký výkon za svuj život byl tak přesvětčivý ,je mi ho líto ale to snad každého člověka co umře mládý, ale nejspíš to byl osud asik to tak mělo být zřejmě "neměl ve světě žádnou novou roli" *9* -
muck
je to překrásnej chlap!!nejvíc mu to sluší na krátko,hnědý vlasy,jemný strniště:)jakože fakt borec chlap! *14* *14* -
...
nevite, kdy je v Hradci v cinestaru premiera Imaginaria??....NEMUZU SE DOCKAT!!..a nikde jsem to nenasla -
-
Re: ...
to nevim,ale premiera u nas ma byt 29.10....takze uvidis ne?az to u vas bude,ja na to ujdu az se vratim z Londyna..
-
-
heat
26.11.dávají Zkrocenou horu a já jí neuvidím. Hrozný. Poprvé jsem ji viděla 1.1.2009 na Nově a neměla jsem ani tušení co je to za film. S Heatem jsem viděla 10 důvodů a Patriota a brala jsem ho jen za hezkýho kluka, který umí hrát a kterých je spousty. Film začínal v 22.45 hod a já si řekla, že se mrknu tak hodinku a půjdu si lehnout. Jenže jsem koukala dokonce a bušilo mě srdce, brečela jsem a míchaly se vě mě divný tísnivý pocity. Po skončení filmu jsem ještě 10 minut koukala doblba a nemohla se vzpamatovat. Moc jsem toho nenaspala a nesnědla asi týden. Nikomu jsem to radši neřekla, aby si nemysleli, že jsem se úplně zbláznila. To říkám až teď tady Vám, snad mi někdo pochopí. Nemyslela jsem na nic jinýho než jak sehnat Zkrocenou horu. To se mi povedlo 5.1.09. Od tý doby jsem na ni koukala 2x-3x týdně. Bylo to jako droga. Když jsem na film koukala, tak to bylo dobrý, když jsem ho neviděla, byla jsem nervozní. Prostě blázen. Takový pocity jsem snad nikdy nezažila - svírání žaludku, smutek, radost z Heata. Naštěstí mě to pustilo - už se koukám jen 1x - 2x za měsíc. Od té doby jsem sháněla filmy s Heatem, četla všechny články...a to nejsem žádná puberťačka, ale mám manžela a děcka, navíc jsem myslím docela rozumná. Ale Heat mě fakticky dostal. Není dne,abych na něj nemyslela. Myslím, že nemohl umřít, že prostě ta jeho energie, síla, charisma a všechno co z něj vyzařovalo někde je. A pořád mám pocit že je blízko.... -
-
Re: heat
Já jsem měla přesně stejný pocity,také jsem hodně dlouho na ten film myslela a nikomu to neřekla,a myslela jsem si že jsem divná,ale ted vidím,že to není pravda,že víc lidí mělo ty samé pocity jako já.Prostě Zkrocená hora ve mě zanechala opravdu silný pocity,ale zase nemusím na ní koukat pořád,stačí tak 2-3krát za půl rok *4* ,po schlédnutí je mi vždy takový smutno *9* a chci brečet.... -
Re: heat
Úplně přesně jsi vyjádřila i moje pocity, když jsem viděla Zkrocenou horu poprvé. Také jsem si myslela, že jsem blázen, pořád jsem na ten film musela myslet, nic jiného mě nezajímalo. Když jsem sehnala DVD, pořád jsem si ho pouštěla jako ty. A vždycky jsem to hrozně prožívala a brečela jsem. Sehnala jsem si i povídku, podle které byl film natočen, a ta byla snad ještě smutnější než film. Od té doby také miluju Heatha a zajímám se o všechno, co se ho týká.
-
-
Plakát
V novém Bravu je plakát Heatha s fotkou z Příběhu rytíře :) -
-
Re: Plakát
Díky,hned zitra koupim! *3*
-
-
s...............
HELE LIDI PROC UMREL................. *7* -
-
Re: s...............
ale je to nestastna nahoda.. *9* -
-
Re: Re: s...............
ale to je škoda did má malý dětsko -
-
Re: Re: Re: s...............
No nam to povidej,my se stim nemuzeme smirit uz dva roky a to jsme ho ani osobne neznali,to si predstav co to muselo udelat z jeho rodinou a kamaradama. -
-
Re: Re: Re: Re: s...............
no to jo no....a nikdy se s tim nesmirime...ae v nasich srdcich a ve svych rozhovorech a filmech je naporad:-** -
-
Re: Re: Re: Re: Re: s...............
presne
-
-
-
-
-
Re: s...............
jestli chces slyset to co se mu stalo no tk spolikal blbou kombinací prášků a jeho srdičko to nevydželo :(:(
-
-
4.4.
Tak dnes je ten den, kdy přišel na svět před 31 lety náš milovaný Heath Ledger. V noci jsem si pustila Zkrocenou horu, kterou jsem neskutečně prožila a moc jsem při tom myslela na Heatha a ptala jsem se sama sebe, jestli je ještě něco po smrti. Přála bych si to, přála bych si, aby se tam Heath měl moc hezky a aby se mohl dozvědět, jak moc ho všichni milujeme a jak se nám po něm stýská. Mám tě moc ráda Heathe a nikdy na tebe nezapomenu!!! -
Konspirační teorie
Je to zajímavý, když umře celebrita, všichni spekulujou o vraždě a vymýšlí nejrůznější bizardní scénáře, přitom je to nesmysl. Prostě si vzal víc prášků, aby se pořádně vyspal a už se neprobudil, bůhví jak dlouho tam chudák ležel. Je to škoda no, zvlášť když to nebyl žádnej hnusnej feťák typu Pete Doherty, u toho se jen čeká, kdy to přijde. Je to zkrátka osud. -
-
Re: Konspirační teorie
JE T OSUD...ale hnusy osud....bude mi chybět hlavn ten jeho krasny usměv.. *9* *9* *9*
-
-
škoda
Byl prostě užasnej a né proto jak vypadal ale jak uměl hrát .Byla jsem v kině na toho "betmena" a musím říct že podal nejlepší herecký výkon za svuj život byl tak přesvětčivý ,je mi ho líto ale to snad každého člověka co umře mládý, ale nejspíš to byl osud asik to tak mělo být zřejmě "neměl ve světě žádnou novou roli" *9*