-
fotky
Achoojky!Do foteček sem vložila fotečky z filmu Imaginarium dr. Parnasse,který se objewí během pár dní,tak se kukněte;-) *3* -
....
smutek jen z tebe....
to slzy nutí, plakat pro tebe dál...
už to nedělej...
jenže vím, že ty o tom nerozhoduješ,...
pořád jen přípomínám si tě....
těžké je opustit tvůj stín, a tvůj hlas, který není živý... -
........
Víte jsem rád, že můžu být uživatelem této diskuze o Heathovi, která mi v mnohých směrech citově pomohla, protože vím, že smutek, který jsem měl a mám z Heathovy smrti, nemám sám, ale plno jiných lidí, a také že je tu plno fanoušků, kteří ho mají rádi. -
-
Re: ........
...souhlasím...připadá mi,že dokud sem nechodila k této diskuzi,tak sem byla we wnitř nějaká prázdná...ale teď???...každý den sem chodím a pak odcházím s tím pocitem,že w tom nejsem sama...a že si mnoho lidí myslí o něm uplně to stejné jako já a že ho mají wšichni tak moc rádi...HEATH JE PROSTĚ NEJLĚPŠÍÍÍ... *14* *14* *14*
-
-
...
Dnes jsem se dívala na Temného rytíře a ačkoliv jsem to viděla už několikrát,nikdy jsem si nevšimla,že v jedné scéně je tam Joker nenamalovaný.Bylo úžasný vidět jeho nádherný obličej.A zjistila jsem že byla chyba aby dostal Heath jen Oskara za vedlejší roli,hraje úplně dokonale a zasloužil by si víc.Za hlavní roli určitě!!!!!!!!!!!!!! *3* A jak se máte jinak,určitě ste si koupily Neda Kellyho-já už ho mám dýl ale myslela jsem na vás že budete mít jistě radost.Tak se lidi koukejte na filmy s Heathem a mějte se jak jinak než HEATHLEDGEROVSKY.Tak ahoj a nezapomeňte Heath je náš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! -
Bravo
Mám vážně obrovskou radost.V Bravíčku vyšel plakát Heatha.Fotka z Příběhu rytíře.Vážně nádhera.Nepsal tam náhodou někdo z vás?Vážně podezírám Heatcliffa.
Jinak dneska jdu v 17:45 na Imaginárium.Už se nemůžu dočkat,i když jsem docela dost nervózní.Je to zvláštní pocit.Vidět Heatha v kině,když už od jeho smrti uplynuli téměř dva roky.Příjdeme mi,že každým dnem,co od té doby uběhl,je zármutek čím dál větší.Nemělo by tomu být spíš naopak?
Spousta lidí mě nechápe.Dokonce ani moje nejlepší kamarádka.Dost mě dnes ranilo,když moji spolužáci viděli,že jsem tady na Heathově diskuzi a začali s poznámkama "Ten už je mrtvej že?To je ten feťák." V té chvíli bych toho dotyčného nejraději praštila.Nesnažila jsem se mu to však vysvětlovat.Nepochopil by to.Proto jsem to sem musela napsat,protože se mi tím uleví.Vím totiž,že vy to chápete nejlépe.Ten plakát mi spravil dokonale náladu.Večer mi však nejspíš opět poklesne. -
-
Re: Bravo
Ja psal do redakce Brava už 4x... konečně tam ten plakát dali... :) -
Re: Bravo
Neboj znám lidi, kteří nás Heathovy fanoušky nechápou a nikdy nepochopí.
-
-
Prázdniny
Prázdniny za dveřma,doufám,že bude nějakej film s Heathem v tv. moc by mě to potěšilo *4* -
-
Re: Prázdniny
Přesně ! Mohli by dát do TV nějaký ten filmík s Heathem ! *3* -
-
Re: Re: Prázdniny
Třeba ve 2 ráno,ale ať něco dávaj ! *4* -
-
Re: Re: Re: Prázdniny
Já myslím, že zas určitě něco zreprízují, třeba Patriota, toho dávaj často v létě v noci *1* No uvidíme...
-
-
-
-
supertáta
Taky milujete Heatha jako já?Tak to mi budete závidět!!! *1* Ve škole máme jednoho týpka, který jako by mu z oka vypadl!Má to ale háček - je o rok mladší a chci originál! *9* -
...
*9* někdy is fakt přijdu už jako magor..myslim na něj dost často, lidi okolo mě už štvu s tím ,že pořád o něm mluvím *9* *4* aspoň tady můžu něco napsat a přečíst si co o něm píšete vy! Tak vim že nejsem jediná!! *3* -
-
Re: ...
presne vim ze nejsem jedina a uklidnuje me to -
-
Re: Re: ...
Trefa.Lidi okolo už musím taky pěkně štvát,ale ještě mi to nikdo přímo neřekl.Když já si prostě nemohu pomoct *9*
-
-
-
Heath(30)
Heath Ledger ma zajtra, narodeniny 30 rokov,ale bohuzial ich neoslávy,ale dufajme ze Matilda a Michelle ...budu oslavovat jeho den...a preto som sa rozhodla ze s kamoskou sa oblecieme do cierneho a pojdeme zapálit nejaku tu sviecku...viem urcite ze Heath nas ma vsetkych rád a ze tam hore sa teší........a preto: R.I.P Heath Ledger We Miss You *9* *9* *4* *4* *4* *4* -
......
Heath byl krásný, a pro mne je stále! Byl dokonalý, opravdu všechno proto splňoval, krásný, inteligentní, talentovaný- no jakého jiného partnera by si člověk mohl přát! Heath dokázal naplnit vše! Jak jsem říkal, být na místě Michelle, jsem s ním, a prožíval bych s ním každý okamžik, ale víme, že Michelle to také měla těžké, díky bulváru, a Heathově začínající problematice prášky, a závisloti na nich....no jo no....ale Heath byl opravdu nádherný!Já s ním viděl poprvé Zkrocenou horu, a to jsem ho viděl poprvé, a za dvě hodinky na mě udělal takový dojem, a tak mne okouzili, že jsem ho nedokázal spustit z hlavy....prostě- Heathe, vzpomínkou na tebe, jsou tvé krásné oči, které zářily, a byly jistotou v každém zarmoucení a tmě. -
-
Re: ......
Já jsem ho poprvé viděla ve filmu Příběh rytíře, kde byl moc sympatický, ale pak ve Zkrocené hoře, a to mě úplně dostalo. Už jsem viděla 11 jeho filmů, a všem Heath dodává takový zvláštní šmrnc. Je to asi tím jeho kouzlem, nebo tím, že ho mám prostě ráda. -
Re: ......
...souhlasííím...uplně naprosto přesně wylíčené...já citím a wěřím w to,že on tu mezi námi pořád někde je a že nás ochraňuje...když je mi nejhůř,tak si wždycky wzpomenu na něj a je mi hned líp...on nám pomáhá wlastně i po swé smrti...je nejlepšííí a nawždy jím zůstane... *4* *14* *3*
-