-
zlaty globus
pardon.Heath ledger dostal zlatý globus za vedlejší roli ve filmu temný rytíř. -
Heath na 1.místo!
Lidi..tohle není o příspěvcích v diskuzi..doufám že tady pak nebudete psát nesmysly, to nemá cenu.Žebříček TOP10 je podle návštěvnosti..takže pokud chceme Heatha na 1.místo musíme navštěvovat jeho profil..já osobně sem chodím několikrát denně..takže se snažte:)a nepiště nesmysly *1* (není myšleno osobně na nikoho) -
HEATHOVO TETOVÁNÍ
CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT,JESTLI NĚKDO NEVÍTE, CO ZNAMENÁ JEHO TETOVÁNÍ????ELIS *7* *7* *7* -
I am worry!!
Anděl
Přišel pro tebe, včera za svítání,
Těšil ses naň , věděls že tě zachrání.
Co se však stalo s jeho tváří??
Ztemněla smutkem a líce propadli se,
plášt zčernal, ty polekal ses...
Náhle vítr zvedl se
Načež anděl vznesl se,
nebyl však sám,
byl s tebou a ty mrtvý byls.
Copak to bylo za anděla,
Proč vrazil nůž do tvého těla?
Nebavil tě život snad, žes smrt si musel přivolat??
Nebo to byla zásluha cizí, že tvář tvoje ztemněla...stejně jako anděla... -
..
ted sem si cetla zajimavosti o heathovich filmech...a v Patriotovi nemel vubec kaskadera,takz to je vsechno jeho prace...a herec kterej byl zvazovanej na jeho roli Gabriela umrel 7 dni pred heathem ve 25 letech... -
heath
Musím přiznat že je opravdu pohledný a nejvíc se mi líbil ve filmu 10 důvodů proč tě nenávidím tam byl hrozně hezký *15* *4* -
Heath
http://www.bleskovky.sk/cl/15/20833 1/Smrt-Ledgera-Neumyselne-sa-predav koval-liekmi -
-
Re: Heath
Alespoň, že máme ty bleskovky.sk, že? Tak to je konec jedné kapitoly. A snad i poučení, že bez porady s lékařem se léky kombinovat nemají. Ale zase když mu tři druhy napsali najednou, tak nevím nevím. Asi nás Ti lékaři berou tak, jako řezníci maso. Tak sbohem Heath.
-
-
lk
Celebrity Big Brother | Day 4: Verne Remembers Heath Ledger | Channel 4 -
aaaa!!!
Tak ted jsem se fakt nastvala!!!! Nechavam si posilat informace na email o heathovi a ted m prislo hodnoceni redaktoru casopisu s titulkem KDO BY MEL DOSTAT OSCARA... no a az na jednoho redaktora tam pisou ze si heath oscara nezaslouzi ze je to jen kvuli tomu ze je po smrti atd.... no a hlavne ze se zminujou ze nikdy nevideli batmana... no tak si ho pustete a ZJISTITE JAK BYL HEATH VYJIMECNYYY!!!! hejky musime stat za nim a verit ze toho oscara dostane a ze ti amici nejsou tak hloupy jak nasi cesti redaktori.:) -
-
Re: aaaa!!!
Máš naprostou pravdu, zrovna jsem to taky četla..Autor článku-Veronika..Myslím, že ta holka absolutně neví, kdo Heathy byl a posuzuje ho jenom podle toho, že umřel..To je fakt strašný..Jak může o něm něco takovýho napsat, když ani Temnýho rytíře neviděla *7* -
Re: aaaa!!!
Kreténi :)
-
-
no comment
http://www.youtube.com/watch?v=TUvj EecjnvQ&feature=related
*9*