-
Poezie
Moc hezké příspěvky..Jsou sice smutné, ale za to velmi krásné..
Máte oba talent-Heathcliff i Aliss67..Stálo by za to si je nastřádat a pak je umístit jako celý soubor poezie někam na webovky.. -
-
Re: Poezie
ahoj,tak dakujem za pochvalu,,,,fakt si to vážim *4* -
Re: Poezie
tj jsou hrozne krasne ale moc smutne *9*
-
-
imaginarium
Ach jo,bydlím na malém městě,kino u nás hraje jenom 2x týdně a v zimě vůbec ne,tak mi zbude zase jenom hledat na internetu. -
a navíc..
Jo a ještě, Heath byl krásný kluk, měl velké charisma, tak když na to měl, a byl ženami tolik obdivován, tak co?! Proboha kolik herců je proutníků, a Heath zas moc takový určitě nebyl, ale jak říkám, měl na to, a jestli si to užíval, proč ne?! Co je komu do toho?!!! Byla to jeho věc! -
xXx
zapominate decka ze furt muze byt hur!!! *5* -
Joker
Včera sem se dívala po čtvrté na Dark Knight a dnes bych se na to podívala klidně znovu. Je to uplně drsnej film a muj nejoblíbenější. Ne jen proto že je plný akcí a promyšlených zločinů ale hlavně proto že tam je Heath jako Joker. Mrzí mě že sem film nestihla v kině ale kdyby ho opakovali klidně si naněj po páté zajdu . I love Heath Ledger 4ever *14* Heath je nádhernej a ten kdo ho neviděl v žádným z jeho skvělých filmů by to měl co nejdříve napravit (ale tady naštěstí nikdo takovej není) *3* -
-
Re: Joker
to seš na tom stejně jako já..taky bych se na temnýho rytíře koukala skoro pořád *1* no..a pokud jsi z prahy tak v kině v letňanech budou dávat 15.3. temnýho rytíře za 5kč.. *1* určtiě pujdu..neni nad to vidět to v kině..ale asi se snad rozbrečim až ho uvidim na tom velkym plátně *3* takže všichni kdo máte možnost..15.3. do letňan na temnýho rytíře.. *1*
-
-
mm
http://www.youtube.com/watch?v=FANZ 5FuTBDM&feature=player_embedded -
...???...
Pořád všude čtu jen nadpisy: Ledger a Lohan...bla,bla,bla...Je to hrůza, píšou všude to stejné, byla to fakt jeho věc, a navíc tyhle fámy, to je otřepané, protože je mi moc divné, že ta matka Lohan to volala svému ex, a ,,náhodou´´( já jim dám náhodou) se to dostalo na internet, to je opravdu zajímavé, aby to zas nebyl kousek zviditelnit ještě víc, když už Lohan prosakuje bulvárem a světem šoubysnysu od svých ,,16 let´´, fakt pitomost to řešit, chudák Michelle, určitě na ty noviny všude naráží...Heath už o ničem neví, a oni si z něj dělají pomluvnou hračku... -
-
Heat
Ani nevím, proč mě ten článek naštval, protože pohled na Heata se mě nezmění. Vnímám ho jako hodnýho a citlivýho kluka, který si prostě užíval život. A hlavně ostatním radost rozdával taky - ve svých filmech. Důležitý je to, co pro mě znamená a jeho soukromý život to nemůže ovlivnit. Jen si myslím, že si bulvár může dělat co chce a ten člověk se proti tomu nemůže bránit. A to nejenom Heat. Jeho rodina řekla, že ho znal jenom málokdo a vím jak to myslela. Přesto mám pocit, že Heata znám, že jsem se s ním potkávala a míjeli jsme se po ulici. Ale to už fantazíruju. Jinak už mám Kletbu bratří Grimmů, takže ji co nevidět skouknu. -
-
Re: Heat
máš pravdu, cítím to stejně, můj pohled na něj se taky nezmění, jak už jsem řekl, bylo to jeho soukromí, a pokud si užíval, bylo to jedině dobře, ani chudáček nevěděl, že si toho moc neužije, je mi ho tak líto, pane bože, to se ani nedá vyjádřit.
-
-
-
..
Nahnala jsem celou rodinu k televizi a vsichni jsme se divali....Celou dobu jsem zadrzovala abych se nerozbrecela,nevim porad se s tim nedokazu smitit...k jeho vykonu ani nejsou slova...proste BEST!! -
Marianne
vis ja ho driv obdivovala jako herce mela sem ho moc rada byl muj nejoblibenejsi a jeho smrt sem se dozvedela kdyz sme s kamoskama ze tridy meli telocvik nejdriv sem si to nejak neuvedomila a pak sem se doma rozbrecela protoze mi poradne doslo ze on uz tu nebude ze uz nikdy neuvidim jeho filmy *9* dneska se kazdym dnem divam na televizni program a zoufale cekam kdy zase budou opakovat jeho film casanova a kdyby to nekdo tady chtel vedet TAK CASANOVA DAVA TUHLE NEDELI NA HBO2......uz se na ten film zase nemuzu dockat a jeste navrch on mel tak nádhernej usmev.dokonce sem ho zacala kreslit podle fotek a vzdycky kdyz mam kresbu hotovou spadne na ni slzička *9* *9* *9* -
-
Re: Marianne
ano myslím si, že úsměv Heatha byl pěkný, jestli chceš jeho smích slyšet, tak pokud jsi to neviděla, tak se podívej na stránky: www.youtube.com a zadej do vyhledávače SAG BBM nom a pusť si hlavně zvuk, tam se Heath opravdu pěkně směje a nebo také na stránkách youtube se podívej Heat Ledger on Ellen tam je opravdu úžasný a směje se tam také pěkně, na konci jde vidět jak Ellen pomáhá vstát a působí dojmem, že mu opravdu lidé nebyli lhostejní, tak se Terko koukni. *4* -
-
Re: Re: Marianne
heatha v ellen show jsem viděla ještě před jeho smrtí.. a je to fakt pecka..:D:D tam jsem poznala, že byl dost vtipnej a inteligentní.. nejvíc sem se u toho chechtala.. *14* *14* -
Re: a
JÁÁÁÁJ chudaci oni o tom filmu nemuzou ani mluvit jak se tam řežou smichy *1* moc dekuju *4*
-
-
-
30
30....!!! *9* *9* *9* ... *8* *8* *9* *9* ...nevím co říct...je to strašný... *9* *9*