Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

hej prestante s tim!!!!chcete me rozbrecet??!!podte se radsi o nem bavit a ne truchlit..... *9* *9* *9* *9*
    jo ja vim taky je mi to hroooozne mooooc lito, taky se divam na jeho videa a ukapne mi slza....ale uz dost!!!!!
  • natali.rose

kletba bratří grimů

nedávno jsem ten film viděla, je to taková hororová pohádka, ale bylo to super...doporučuju *14*
    • Re: kletba bratří grimů

jj,je to hezkej film..trošku strašidelnej a fakt pohádkovej,ale hezkejj
  • heatcliff

ach jo

Zuro, Kletba bratří Grimmů je moc pěkná, je to jak jsem řekl úplně jiný žánr filmu, které Heath točil, je to prostě pohádkové fantasy, ale líbí se mi to, jinak knížka je perfektní, jsou tam krásné fotky, a je hodně přehledná, a jsou tam podstatné věci, určitě si jí kup. Jinak mě rozesmutnilo to, co píší o Heathovi, že byl známý proutník, tohle už o něm psali tolikrát, a proboha co je komu vůbec do toho! I kdyby měl více vztahů, no a?! Bylo to jeho soukromí, a já ho jako člověka respektuji, a navíc nikdo mi nemůže zaručit, že to je pravda, a Michelle byla určitě jeho životní láska. Navíc všichni o něm říkají, že to byl velmi hodný člověk, milý a ze srdcem na dlani, a když to řekne jeho otec...) A tyhle fámy jsou hrozné, nevím proč ho bulvár ještě pomlouvá, nebo na něj něco vytahuje, já bych je tam fakt vyfackal! Navíc v té knize se vůbec nepíše o žádné Lohan, a ten spisovatel měl podložená fakta, a celkem přesná, jen se tam zminuje o Olsenové, takže kdo ví, z kterého kolena zas tenhle drb o Lohan pochází, oni si můžou spekulovat o čem chtějí, ale já po tom pátrat nehodlám, mám ho moc rád, miluju jeho filmy, vážím si ho jako člověka, a to mi stačí, a jestli měl románky, kolik jich bylo, nebo jestli vůec nějaké byly, proč by mne to mělo zajímat! HEATH JE PROSTĚ NEJLEPŠÍ, a je mi líto, že nežije, proboha, a já tu budu řešit, že měl něco s nějakou herečkou?! ani náhodou, a už se to mnohokrát potvrdilo, bulváru se nesmí věřit, protože oni neznají žádné meze, klidně si vymyslí tu njsprostší věc, která je napadne!
  • ..jako vždy dokonalý

Dokoukala jsem Příběh Rytíře..a musim říct, že nezklamal..nádherný to bylo =) Už dlouho jsem sem nepsala, tak jsem si řekla, že bych to zas mohla obnovit =) K Vánocům jsem dostala ten nový kaledář Heathem a nějak jsem se neubránila a začala brečet štěstím!!! *9* *14* *4* Nádherný obrázky!!
    A chtěla bych se zeptat jaký je ten film Ned Kelly?? *4*
    • Re: ..jako vždy dokonalý

Ten novy kalendár jsem dostala taky k Vánocum ! *14* NEJLEPŠÍ ON JE!! *9*
      • eve-lyn

Re: Re: ..jako vždy dokonalý

Ned Kelly je pěknej film ,určitě se koukej.Když jsem ho viděla poprvý ,rozbrečela jsem se..,ale asi jako u každýho Heathovýho filmu. *15*
        • gabi..heath..

Re: Re: Re: ..jako vždy dokonalý

u neda kellyho jsem taky brečela a videla jsem ho jen jednou takže se těším na podruhé.......nejhorší je snad jak ho ty kulky zasypou a on padá na zem :,( *9*
  • eve-lyn

:D

Včera sme měli rozlučku .. kámoška se totálně zřídila ,nemohla sem jí dostat vůbec domů tak až pak sem si vzpomněla na hvězdy.. :podívej na hvězdy,je tam mezi nima heath ,tak pojď se mnou se projít a najít ho mezi těma všema,co jsou tam s nim ..Tak šla a já jí aspoň dostala pryč od toho chlastu,takže díky heathe :) *15* *4*
    • kackac

Re: :D

Je vážně hezký si takhle na Heatha vzpomenout. Zrovna včera jsem mamce do mobilu posílala obrázek Heatha. Mám Heatha na tapetě v mobilu a mamka si ho taky dala jako tapetu a říkala, že když už nežije, tak ať žije alespoň takhle ... *9*
    • heatcliff

Re: :D

To je pěkný *3* ...
  • hd

you tube.
  • aaa

to emo-anne: To teda!!!

Jinak muzete tohoto skveleho herce pridat vzdat mu poctu: http://www.prostemulluju.cz/
  • gallacher

..pro elis

klid..todle je mirovy forum...kde se lidi nehadaji a vzpominame s klidme na heathyhoo...
    • Re: ..pro elis

přesně,to je mírové fórum,tady se nesmíme hádat! Heath by to viděl nerad! *9* *9* *9* Přece o co,tu jde,no né?!...tady se všichni těšíme z jediného-z Heatha,kvůli toho tady jsme'...
      • denina8

Re: Re: ..pro elis

to souhlasim...nehadat se..
  • gallacher

...

KONECNEEEEEEEE promluvil nekdo normalni...a ma pravdu...tak dost uz!
  • Vše nej

Dnes by nejlepší nejtalentovanější nejoriginálnější herec HEATH LEDGER oslavil 30.nerozeniny. Bohužel ve 28 letech zemřel tragickou smrtí. Byla to bolestivá a hluboká rána do srdcí tisíce co tisíce
    statisíce lidí . Heath si zahral v Desti důvodech proč tě nenávidím, v Příběhu rytíře , v Kledbě bratří Grimmů, ve Čtyřech pírkách,v Legendách z Dogtownu v Casanovi a v Patriotovi. A však největší ůspěch byla Zkrocená hora , která byla oceněna třemi Oscary.Uplně největší ůspěch byl Oscar a Zlatý globus za nejlepší vedlejší roli za Batmana a temnýho rytíře. Prosím dnes si na něj vzpomente aspon na chvilku.Na této písni k tomuto videoklipu se podílel právě Heath.
    http://www.youtube.com/watc h?v=FANZ5FuTBDM&feature=player_embe dded

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit