Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mileyxd

Zase....

koukala jsem na Čtyři pírka a zse sem se rozbrečela *9* .......na něj se nedá zapomenout už asi stokrát sem četla knížku......už se moc těšim na Imaginárium nejdu tam kvůli filmu, ale kvůli Heathovi :( *9* *9*
    I LOVE HEATH LEDGER 4EVER :************
  • Princ z Persie

Včera jsem byla na Princi z Persie. Moc hezkej film, všem doporučuju. A Jake Gyllenhaal to zahrál moc dobře. Vím, že to nemá přímo co dělat s Heathem, ale Jake byl Heathův kamarád a tak to snad pochopíte. *4*
    • emo-anne

Re: Princ z Persie

jojo já to chápu mám ho s heathem spojeného a je to jeden z mých idolů :) na princi jsem byla dvakrát a chtěla bych to vidět zase ;):D:)
      • eve-lyn

Re: Re: Princ z Persie

JO,jo .. Na Prince z Persie se pudu podívat do kina snad už zítra :) .. moc se těšim
  • Rozchod

Heath se rozešel se svou přítelkyní, se kterou má dítě (možná 2). Zkouší to s někým jiným, ale je to podle mě typický sukničkář, takže počkat pár let než se sexuálně uklidní a pak ho lapnout. Patří mei the best herce-je hezký a hraje výborně. *4* *3* *9*
  • pohřeb

tak nám ho teda dneska/včera pohřbily...zlý sen je opravdovou skutečostí*9*...mtmr!
  • Janča

Lidi vy jste proste skveli a jsem rada že je kolem me tolik lidi co obdivuje heatha stejne jako ja.. *14* *14* *14*
  • denina8

uuuaaaa

už se těšim na tu jeho knížku až mi pošlou....taky si jí upe ráda přečtu...Na ty oscary sem zvědavá,ae pevně doufám že to fakt vyhraje...mocz bych mu tho přála *14*
  • gabinka022

Birthday

Všechno nejlepší Heathe *9* Doufám, že je ti tam nahoře líp než tady...I´ll never forget !
  • maryka13

Je mi to líto

je mi líto že zemřel takhle mlaý *9* měl ještě život před sebou a takhle o něj přijít *9* opravduje mi to moc líto
  • Heath

*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* Slova nestačíí!!!!
  • Nezabil se sám!!!

Včera sem se dočetla na jednom serveru že to nebyla sebevražda...Při pitvě se nenašli v jeho krvi žádné léky ani utišující prostředky...Prý to asi nevydrželo srdíčko *9* *9* *9*
    • Re: Nezabil se sám!!!

Beruško ty jsi tu asi nova že??kybys sis poradne precetla co se tady pise tak vis ze o tom m ze to nebyla ebevrazda se uz tady psalo!!!
      • Re: Re: Nezabil se sám!!!

no a ... jako nic ve zlim,ale komu to seres bavim se s tebou?!
        • Re: Re: Re: Nezabil se sám!!!

A ještě jsi ani nepochopila, že Janča to psala Kate a ne Tobě. Myslím, že by bylo fajn, kdybychom se tady k sobě chovali slušně, už k vůli tomu, že Heath není mezi náma.
          • Re: Re: Re: Re: Nezabil se sám!!!

DIky ze ses me zastala ja se omlöuvam...chapu...že ti nejde kvalitne net..a ja jse hadat nechci ..hadek mam dost ve svem osobnom živote
          • Nezabil se sám!!!

Omlouvám se nemám kvalitní net a na dřívější diskuze sem se nedostala takže sem to nevěděla že už to sem někdo napsal....Takže promiňte chtěla sem jen zdělit nové informace...

není se za co omlouvat, určitě jsi to myslela dobře *4*
        • Re: Re: Re: Nezabil se sám!!!

Holka toto jsou oficialni stranky a my si tady pisem každy s každym a jestli maš neco proti tak sem nechod....je to jen na tobe!!!

Chudacek.... jeste ho pitvaji.... ale je dobre ze se zjistilo ze to nebyla sebevrazda,on je prostě BOŽÍ!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit