-
Zase....
koukala jsem na Čtyři pírka a zse sem se rozbrečela *9* .......na něj se nedá zapomenout už asi stokrát sem četla knížku......už se moc těšim na Imaginárium nejdu tam kvůli filmu, ale kvůli Heathovi :( *9* *9*
I LOVE HEATH LEDGER 4EVER :************ -
Princ z Persie
Včera jsem byla na Princi z Persie. Moc hezkej film, všem doporučuju. A Jake Gyllenhaal to zahrál moc dobře. Vím, že to nemá přímo co dělat s Heathem, ale Jake byl Heathův kamarád a tak to snad pochopíte. *4* -
-
Re: Princ z Persie
jojo já to chápu mám ho s heathem spojeného a je to jeden z mých idolů :) na princi jsem byla dvakrát a chtěla bych to vidět zase ;):D:) -
-
Re: Re: Princ z Persie
JO,jo .. Na Prince z Persie se pudu podívat do kina snad už zítra :) .. moc se těšim
-
-
-
Rozchod
Heath se rozešel se svou přítelkyní, se kterou má dítě (možná 2). Zkouší to s někým jiným, ale je to podle mě typický sukničkář, takže počkat pár let než se sexuálně uklidní a pak ho lapnout. Patří mei the best herce-je hezký a hraje výborně. *4* *3* *9* -
pohřeb
tak nám ho teda dneska/včera pohřbily...zlý sen je opravdovou skutečostí*9*...mtmr! -
Janča
Lidi vy jste proste skveli a jsem rada že je kolem me tolik lidi co obdivuje heatha stejne jako ja.. *14* *14* *14* -
uuuaaaa
už se těšim na tu jeho knížku až mi pošlou....taky si jí upe ráda přečtu...Na ty oscary sem zvědavá,ae pevně doufám že to fakt vyhraje...mocz bych mu tho přála *14* -
Birthday
Všechno nejlepší Heathe *9* Doufám, že je ti tam nahoře líp než tady...I´ll never forget ! -
Je mi to líto
je mi líto že zemřel takhle mlaý *9* měl ještě život před sebou a takhle o něj přijít *9* opravduje mi to moc líto -
Heath
*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* Slova nestačíí!!!! -
Nezabil se sám!!!
Včera sem se dočetla na jednom serveru že to nebyla sebevražda...Při pitvě se nenašli v jeho krvi žádné léky ani utišující prostředky...Prý to asi nevydrželo srdíčko *9* *9* *9* -
-
Re: Nezabil se sám!!!
Beruško ty jsi tu asi nova že??kybys sis poradne precetla co se tady pise tak vis ze o tom m ze to nebyla ebevrazda se uz tady psalo!!! -
-
Re: Re: Nezabil se sám!!!
no a ... jako nic ve zlim,ale komu to seres bavim se s tebou?! -
-
Re: Re: Re: Nezabil se sám!!!
A ještě jsi ani nepochopila, že Janča to psala Kate a ne Tobě. Myslím, že by bylo fajn, kdybychom se tady k sobě chovali slušně, už k vůli tomu, že Heath není mezi náma. -
-
Re: Re: Re: Re: Nezabil se sám!!!
DIky ze ses me zastala ja se omlöuvam...chapu...že ti nejde kvalitne net..a ja jse hadat nechci ..hadek mam dost ve svem osobnom živote -
Nezabil se sám!!!
Omlouvám se nemám kvalitní net a na dřívější diskuze sem se nedostala takže sem to nevěděla že už to sem někdo napsal....Takže promiňte chtěla sem jen zdělit nové informace... -
-
není se za co omlouvat, určitě jsi to myslela dobře *4*
-
-
-
Re: Re: Re: Nezabil se sám!!!
Holka toto jsou oficialni stranky a my si tady pisem každy s každym a jestli maš neco proti tak sem nechod....je to jen na tobe!!!
-
-
-
Chudacek.... jeste ho pitvaji.... ale je dobre ze se zjistilo ze to nebyla sebevrazda,on je prostě BOŽÍ!!!!
-