Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 7.místoo:(

tedka du na osobnosti..a co nevidím....Ledger až na 7.místě....musímě ho dosta výše...apso na to 5 bo vyšší místo...takhle ho nechat spafnout:(to si nezaslouží...
    • Re: 7.místoo:(

njn.. nějaká blbá avril a už nw kdo ho předskočil.. ale co.. von byl stejnak lepší než všichni dohromady v tadytom žebříčku!
    • heatcliff

Re: 7.místo-Nevadí...

Lidi, to opravdu není podstatné, zda je tady první nebo desátý, vzdyt víme co na tehle stránkách rozhoduje!lidé, kteří se zrovna objevují v nějakém seriálu nebo o nich magazíny tipu Bravo, nebo Dívka, píší stále dokola...Také bych chtěl aby se umístil lépe,protože že by ho měla předběhnout Kateřina Janečková alias ta ošklivka katka,to je úplná kravina všech kravin,to je nesmysl aby ho předběhla ona!...Za týden jsou Oscaři,a budu doufat že to vyhraje,a jestli jo tak asi budu brečřet štěstím,Fakt!Moc mu to přeji,i když on si to neužije a vlastně o tom vědět nebude,hrozné!,ale chci aby byla uctěna jeho herecká kariéra, která sice nebyla příliš dlouhá,za to výborných filmů za tu dobu natočil dost,takže rozhodně,a navíc výkon v Batmanovi,opravdu si to zaslouží,jednoznačně!!!Akorád nevím jestli to udílení uvidím,protože německý kanál PRO 7 nechytám,a nevím jestli vůbec nějaká česká stanice přenos odvysílá.Ale co mají v Německu super,že právě na PRO 7 se pár hodin před udílením vysílá Zkrocená hora,ta skončí a za nějaké dvě hodinky,nebo tak nějak přibližně začínají Oscaři!což je udělané skvěle,jakoby chtěli upozornit na to že Heath by si toho Oscara zasloužil,a zároveň chtěli uvést opravdu skvělý film,krásný!to se mi líbí,pro mě to něčím znamená že chtěli vzpomenout na Heatha a poukázat že si to opravdu zaslouží a že to byl skvělý herec a člověk!A to on byl! HEATH JE tu s námi!
      • tetka.betka

Re: Re: 7.místo-Nevadí...

no možná to mooc podstatné není, ale mohl by být výše ne?
  • gallacher

Happy Birthday

Happy Birthday,Heathy!.......I LOve you.....I miss you!!!...... *9* ...Prosím vrať se... *9* :'(:'(:'(:'(
  • emo-anne

heath

Pro me bude fakt navzdy cislo jednaa:) hele kazdou sobotu me napada ze zavlolam do volejte novu a neco jim tam reknu at zase davaji heatha....furt nejakej steven seagal nebo co:D trebaa nejaky ten jeho serial by mohli odvysilat...to by bylo super:) treba roar...kazdy den bych se tesila domu:)
    • denina8

Re: heath

ten serial by byl dobrej napad *14*
    • zdenule119

Re: heath

to je dobrej nápad...to bych se těšila taky každej den dom... *4* ...
  • petrahladilova

???

Jaký článek ste to četly a kde to vyšlo?
    Já to teda vím o té Lohan z emailu,páč si nechávám posílat všechny novinky co vyjdou o Heathovy..
    tak jestli to vyšlo v nějakých novinách tak napište v kterých abych si to mohla koupit...díky..
  • dnes zase

Včera jsem také viděla Příběh rytíře, měli jsme návštěvu, ale já jsem si sedla před televizi zády ke všem a koukala jsem se. A za chvíli koukali všichni a všem se to moc líbilo. Byl to krásný film, Heath tam byl také moc krásný. Dnes bude ještě Ned Kelly, už se zase moc těším.
    • gabi..heath..

Re: dnes zase

my jsme měli také náštevu a taky na to vsichni jedním okem porad koukali.....a já jim k tomu povídala o Hetahovi.....♥
      • gabi..heath..

Re: Re: dnes zase

sry sem se preklepla Heathovi ♥♥♥
  • iriska11

Fotky

Na blog http://heathy-ledger.blog.cz/ přidala včera jeho autorka několik dosud nezveřejněných fotek Heatha z jeho soukromého alba, které vyšly nedávno v australském časopisu OK! Je tam zároveň překlad celého článku a komentářů fotek. Tak mrkněte, stojí to opravdu za to *4*
    • Re: Fotky

Ty fotky jsou moc krásný, zase něco úplně nového.
    • gallacher

Re: Fotky

ty fotky jsou uzasny,uplne me to dojalo,na vetsine fotkach je videt jak byl stastny :'( ....za ten casopis bych dala vsecko.. *9*
    • stankova.lidka

Re: Fotky

Máš pravdu, ty fotky opravdu stojí za to *14* *14* *4*
      • emo-anne

Re: Re: Fotky

vzdycky sem si prala videt fotky z jeho soukromeho alba...to je uzasnyy...paaani:-** on je proste jedinecnej :)
  • eve-lyn

Sobota

V sobotu na tv joj ned kelly od půl 11 večer !! *15*
    • heatcliff

Re: Sobota

To je super *4* I když na Neda to chce speciální náladu, na tenhle film se mám chuť podívat málokdy, asi kvůli žánru...
      Ale přepnu to, jen se bojím, že odvysílají se slovenským dabingem *9* Slováci mají přímo strašný dabing !!! Neumí to *9* Tak uvidíme...
      • kackac

Re: Re: Sobota

Přesně moje slova ... *4* Nejlépe nadabované filmy máme my !!! *3*
        • heatcliff

Re: Re: Re: Sobota

No český a slovenský dabing se nedá vůbec srovnat, my někdy zkazíme výběr určitého hlasu, který se třeba nehodí pro herce, nebo herečku, ale slováci jsou mimo ve všem, a k tomu mi příjde, jakoby všechny postavy dabovali dva lidé... *9*
    • kackac

Re: Sobota

Jako na potvoru TV JOJ nemám ! ! ! *8*
      • Re: Re: Sobota

Já bohužel také ne, i když to není zrovna můj nejoblíbenější film, určitě bych se dívala. Nemám ho ani na DVD, je moc depresivní, i když Heath je tam krásný.
      • eve-lyn

Re: Re: Sobota

Díky Bohu já jo,ale stejnak to jejich dabování stojí za prd ..
  • adresy na objednávky filmů

Jestli chcete holky nějakou kačku ušetřit, tak vám doporučuji objednat si filmy na těch to portálech, s tím, že tam nemají všechny filmy: www.filmopolis.cz
  • oscar..

já bych si strašně moc přála,aby heath toho oscara dostal...a taky si myslím,že si ho vážně zaslouží...no jestli ho nedostane,tak asi něco vzteky rozkopu... *16*
    • tetka.betka

Re: oscar..

určitě ho dostane musíme mu držet palce! *14*
      • Re: Re: oscar..

Jj,to by snad ani nejde aby ho po tom,jak zahrál Jokera nedostal...ale stejně budu celej 22.únor nervózní...nevíte někdo náhodou,kde to budou dávat?
  • simpsons13

Video

Měě to video nejde spustit nepřeklikla ses v odkazu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit