Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tetka.betka

hh

ste se zase nějak zasekli ne? už nám chybí jenom troška abychom překonali Maily tak pište pište at vyhrajem
    • Re: hh

Já myslela že je to o náštěvnosti a né a komentářích ne?
      • anet3

Re: Re: hh

Jo, na počtu příspěvků nezáleží.
    • Re: hheath

no tak lidi chodte tu,at to Heath vyhraje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!. *4* on to tady musi vyhrat,jo a Oscara musi ziskat take,jinac tam do toho Hollywodu vletim a udelam tam s nima kratky proces!Takze drzet palce,Heathovi!!Jasne?! *4*
  • heatcliff

....

No já psal email produkční, nebo mluvčí Tv Prima, a ptal jsem se jí na to, zda budou dávat další filmy s Heathem, šstále čekám na odpověď, tak snad se vyjádří, jinak tam budu muset psát znovu.
  • majka21

smutne vyrocie

ahojte, o necelu hodinku pride den, na ktory nikdy ako fanusikovia heatha ledgera nezabudneme...uz to budu dva roky, odkedy nas opustil...r.i.p. heath, stale si v nasich srdciach, aj ked uz tu nie si...chybas nam... :(((
  • Candy

Před chvílí jsem dokoukala Candy. Samozřejmě v angličtině, vychutnávala jsem si Heathův nádherný hlas, který zvlášť v tomhle filmu vyniká, a jeho neuvěřitelný výkon. Je to hrozně emotivní film, šíleně mě dojímá. Řekla bych, že je to pro mě asi druhý jeho nejlepší film hned po Zkrocené hořě.
    • heatcliff

Re: Candy

Pro mě je také Candy po Zkrocené hoře jedním z Heathových nejlepších filmů, stejně tak ho mám oblíbený.
      • Re: Re: Candy

Je to skvělý film, ale nejenom Heath tam podal strhující výkon, ale i Abbie zahrála Candy naprotsto skvěle. Je taková něžná a krásná, moc jim to tam spolu slušelo. Hned ta úvodní píseň, při které se spolu točí v tom kole, mě strašně dojímá, jak jsou tam oba tak zamilovaní. A pak ten beznadějný život feťáků. Co z člověka udělají drogy a špatní přátelé. Je to zahrané opravdu úžasně, jako ostatně každý Heathův film.
        • heatcliff

Re: Re: Re: Candy

Souhlasím, mě také i Abbie Cornish zaujala svým výkonem, zahrála Candy moc dobře.
          A při úvodní písni v tom kolem, mám vždy zadržený dech, je to silná scéna,k terá jakoby předpovídala, jak emotivní ten film bude, navíc tu píseň Song To The Siren miluji, je moc smutná, a deprimující, a zároveň odpovídá filmu, a dnes již bohužel i Heathovi *9* Ale Candy je fakt úžasný film, nikdy se mi neomrzí!
        • emo-anne

Re: Re: Re: Candy

To jo to máš pravdu....Oba podali ohromný výkon a spolu byli dohromady užasní....miluju ten film ;) oba tam dokazali ze opravdu hrát umí;)
  • Pindik

ma prekrasnyho pindoura a sourka *4* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Pindik

Michalko......... ty jsi........... NEPŘEDSTAVITELNÁ KRÁVA!
      • Re: Re: Pindik

SOUHLASÍM, LÉPE SI TO NAPSAT NEMOHLA!!!!
        • Re: Re: Re: Pindik

Díky *5*
    • Re: Pindik

Fakt... Udivuje mě jak někdo může něco takového napsat. Až vyspěješ, tak budeš psát jinak. *13*
      Myslím, že je překrásnej celej, i když poslední dobou je na něm vidět únava. Ale věřím, že jakmile dotočí Jokera, tak bude zase vypadat svěže a bude k zulíbání. *14* *3*
  • VIDEO

Preco im nedaju pokojne smutit? http://video.google.com/videoplay?d ocid=2352417099265436844&q=heath+le dger+funeral&total=110&start=0&num= 10&so=0&type=search&plindex=1
  • tetka.betka

Dobře vy..

dobře vy..Heath už je 7..z 2 místa pěkný zklus..aspon jde vidět..že má dobré fanoušky..že ho předběhla Hilary..nedivím se..no jako jo Heaht je asi lepší než ona..ale Avril Lanvigne pane bože..to je ostuda..
    • tetka.betka

Re: Dobře vy..

tu avrilu..sem napsala omylem blbě..tak sorry..
      • Re: Re: Dobře vy..

Ježiš proč to tak řešíš!Zdí se že pár šílených fanynek ,který žerou Avril jí navštěvují víc ale co an to záleží??
        • tetka.betka

Re: Re: Re: Dobře vy..

no ja nevim.. záleží i ne..je to tak na půl ale kdyby byl 2,3 tak by to bylo lepší ne?
          • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Dobře vy..

paneboze....vsechny ty kravky jako je avril nebo hilary nedokazali tak moc jako HEATH!!!! on to delal ze srdce...tady ty holky chcou být jen stredem pozornosti...a proslavili se jen tim ze meli dobre znamosti.... nerikam ze nejsou talentovane..ae vsadim se ze vsichni z nas by dokazali vylezt na podium a zazpivat...ae heath...byl proste jedinej:)
            • heatcliff

Heath

pardon,oni mu nesahaji po kotniky pořád,Heath je nejlepší!
            • heatcliff

Heath

Jo on byl lepší než oni!!! Jako nějaká Hilary,aha pardon,ona hrala v moderni popelce,a mozna v dalsich pubertackych filmech,a kdo jeste?no takze miley,taková nějaká nána,která hraje v nějakém seriálu na jetixu,nebo kdo?ashley tisdale,proboha jak jenom je muzes srovnavat s nim?! je videt zes moc jeho filmu nevidela,a ze nevis ze to byl naprosto kvalitni herec,oproti tady těm loutkam! víš on nehrál nějaké trapné role,ale dramata a těžší role,byl dost obsazovaný ,jeho herecká kvalita,je dosvědčena i tím že byl nominovaný na oscara ,zlatý globus,atd. a letos zlaty globus dostal,a ted je horkym kandidatem na oscara,coz ta hilary ,nebo ostatni neherci,takoveho oceneni podle mne nikdy nedosahnou,nybrz jejich hrani je prumerne,zrale ne role do prumernych filmu,které si oblibí hlavně lidé v pubertě ...ale kvalitnějších nebo oceněných filmůl nikdy nedosáhnou,o tom silně pochybuji!a myslím že je to naprostá pravda,jsou uspesni diky nejakemu pritroublemu muzikalu,ktery zase miluji pubosi a nactileti v rannem veku!ale nemuzes je srovnavat s Heathem,ten byl opravdu vic nez oni,a myslkim ze ti to potvrdi hodne lidi,vis pozna se role obrovska a kvalitni,za to odflinknuta role , která dokazuje to,že ji hraje někdo typu miley a mysli si že má mily usmev a je s ni deset plakatu v bravu,takze je asi na takove urovni jako treba julia roberts nebo prave Heath,který mohl za pár let patřit k hereckým špičkám!takže byl lepší!!! to je k smichu ho srovnavat k nejakym ...to fakt ne!zkrocena hora je toho dukazem,drama,ktere ziskalo tri oscray,plus dalsi oceneni,je to nadherny film ale na uroni,v takovem by si ani ta tvoje hilary nebo kdo,ani neskrtli!to mi věř!to jsou role,pro opravdove herce ne pro zrovna letici hvezdicky plakatu,takze Heathovi nesahali ani po kotniky!to si piš!
            • tetka.betka

Re: Re: Re: Re: Re: Dobře vy..

ja mam Heatha ráda to jo..ale v čem byl jedinečný? že hrál ve filmech? tak jako Hilary? jen mi řekni co on má navíc oproti nim? to že je mrtvý? ty ty lidi neznáš osobně .. takže nevim no..
  • mymy

už dost...

omg..tak tohle je už vážně moc.. *1* tohle už se nedá poslouchat..vážně *1* nechápu jak někdo může říct(dost jasně naznačit!),že když Heatha někdo začal mít rád až po jeho smrti tak neni takovej velkej fanoušek jako někdo kdo ho měl rád i předtim..ste ubohý vážně.. *1* vždyt je to přece jedno!neznamená,že když ho někteří z nás začali mít rádi později tak že ho máme rádi mín než vy..to přece neni pravda!je jedno jestli nám je 14,15 nebo víc..tady jde přece o to co máme společný a to je Heath nebo snad ne?máme ho rádi a obdivujeme ho..a jsme rádi,že nám někdo rozumí..myslim,že je vážně zbytečný se tady takhle hádat,nelíbí se mi,že tu někdo odsuzuje nás ,,mladší" fanynky jen proto,že ho třeba známe kratší dobu než vy.vždyť je to úplně jedno,měli by sme tu na něj vzpomínat a nehádat se kvůli kravinám jako je věk nebo něco podobnýho..kašlete na to!já osobně třeba Heatha taky dřív moc neznala,ale to ze mě přece nedělá něco víc nebo míň..sem jeho fanynka jako vy všichni ostatní a ráda sem zajdu si na něj zavzpomínat nebo si o něm popovídat.hlavně už se nehádejte stejně je to k ničemu!mě se taky třeba nelíbí někoho názory,ale řeknu si no bože..tady je někdo zase strašně chytrej a vykašlu se na to!..pojďte radši zase vzpomínat na Heatha a bavit se tu o něm a vykašlete se na to hádání..fakt..vždyť jsme tu hlavně kvůli němu..nebo snad ne *7*
    • teddy-girl

Re: už dost...

taky si říkám *3*
  • lina25

lina25

Taky se přidávám ke gratulacím. Chybíš nám *9*
  • heatcliff

.....

Také děkuji za to, že se verše líbí, ale nejsou tu od toho aby se líbily, ale aby připomínaly to co ,jsme jednou pro vždy ztratili!.... *9* *9* *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit